Fetele din Austria (19)
Raspunsuri - Pagina 25
Babee spune:
Adina vad ca te-ai trezit, dar ce-ai vrut sa scrii?
-----------------------------
Gabriela, Rebecca si Phillip
adinag spune:
ooooops! da' unde-a disparut mesajul???
hmmm... in orice caz am scris ca il stie Aswin pe Vio, a zis ca ii placea de el ca e tare calm si linistit si domol, dar cica si unul dintre cei care lucreaza foarte mult (il enerveaza aia care-s inceti la lucru). Si ca nici el nu intelegea de multe ori de unde are rabdarea asta, mai ales cu unele persoane de la serviciu. Dar dedi de o saptamana lucreaza in alta parte? Unde?
Parca am mai scris ca Jasminei ii merge mai bine, au ramas alintaturile si a cam slabit, dar asta nu conteaza.
Am fost azi la ginecologul recomandat de Flavia, multumesc, sunt foarte multumita!
Mie mi s-a parut vorbaret, dupa experientele de pana acum...
Acum ne pregatim sa mergem la leoville, vrem sa iesim undeva ca-i o zi frumoaaasa si imi trebuie si schuhe pentru Jasmina si n-am chef de Mariahilferstrasse...
Ah! si am mai scris ca o sa va trimit nr meu de tel pe pm, poate ne mai vedem noi cumva! Nu vreau sa-l fac chiar public in forum...
Si da, Jasmina e o domnisoara cu aere si pozne in capsor...
va puuuup
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
Flaflo spune:
Buna fetele, am inteles ca de saptamina viitore se reintoarce iarna? Eu una m-am saturat de frig si de imbracat.
Adina, Dr. Epp vorbeste mult, intr-adevar (nu-i place sa-l intrerupi) si te lamureste. Asta mi-a placut si mie, dupa atitia docrtori la care am fost... E bine ca esti multumita, ti-am spus, la mine a fost singurul care mi-a pus un diagnostic corect. Ati mai fost la Leoville? E ceva gen Parndorf? Ca tot am vrut sa merg odata dar inca nu am ajuns. Oricum sint sistate toate cumparaturile de haine ca se pare ca am luat-o in serios cu slabitul. S-a mai dus un kg! Chiar ieri o intrebam pe Alina daca ai lasat numarul tau de telefon, ca as mai avea si eu din cind in cind intrebari despre Monti (mama nu-si mai aminteste mare lucru). Asteptam PM-ul de la tine! Jasmina este o dulceata, cred ca la virsta asta sint cei mai dragalasi!
Celelalte fete ce mai faceti? A dat astenia peste voi?
Noi ieri am fost la ZOO, ne-am intilnit cu Alessia si Phillip (plus Rebecca si Elias in carucioare) si ne-am plimbat pe acolo. Ai nostri s-au luat la intrecere care face mai multe prostii si cam atit....
Pupici
"As da tot ce stiu pentru jumatate din ce ignor!" Descartes
Flavia si Bianca
Babee spune:
Adina asa da..uite mesajulMultumim de aprecieri la adresa lui Vio, is mandra de sotul meu..si oricum a stat 11 ani si 3 luni la hotel, deci e cevaEl asa e calm, chiar prea calm uneori, dar lasa ca-s eu zbuciumata si pentru elAcum a inceptu la Öbb, intai scoala si in cateva luni munca.Bine ca i-a trecut Jasminei, acum gata la pantofi cu voi fetele!
Flavia pai data viitoare o luam si pe Adina cu Jasmina, ca am auzit ca-s si ele amatoare de Schönbrunn.Apropo de Monti asta, ma luasem si eu acum cativa ani de el dar poate daca stagnez cu actuala dieta ma apuc si eu, asa ca mod de viata ca nu strica niciodata.Macar sa fim mai multe, nu?
Restul unde umblati?Hai Alinah e scutita ca e cu generalul, Tyana stiu..dar restul??
Asteptam nr de tl pe pM
adinag spune:
Buna...
am venit de la Leoville. E un Parndorf in miniatura, gen Geisterstadt. Deci iti inchipui Parndorf muuult mai mic, cu putine magazine si fara oameni. dar chiar FARA!!! Nu glumesc. Cica in WE sunt mai multi, darmajoritatea magazinelor erau absolut goale...
Ptr. Aswin si mine am gasit totusi pantofi, de fapt sneakers destul de ieftini, ptr Jasmina nu (marimea ei nu aveau nimic care sa-i placa si ei si sa fie cat de cat bun. Deci nu as recomanda, mai bun e Parndorf!
Flavia, bravo ptr. kg pierdute (sunt deja 5, nu?)! Zau ca ma gandesc si eu sa reincep, ca am cu 5 kg (!!!) mai mult ca inainte de Craciun si incep sa nu mai am ce purta, ca nu-mi mai vine nimic! Dar nu cred ca se impaca slabitul cu a ramane insarcinata.
Saracu' dr. Epp, eu l-am intrerupt de cateva ori, ca nu aveam rabdare si vorbeste asa de domol...
Bine, ma duc ca vreau sa ma uit azi cu Jasmina la Pippi Langstrumpf (nu ca ar vrea ea, dar vreau eu ;-) )
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
ank_miki spune:
Ma bucur ca a fost asa frumos la intalnire,acum sunt eifersüchtig(glumesc fetele).Sper ca data viitoare sa vin si eu.
Ati facut si voi ceva poze??
Eu am aplicat iar terapia din carte pt Miki,dar de adormit tot cu mine vrea.O rezolvam noi si pe asta incet,incet.La noi nou...
Emre a luat un -1la Matheschularbeit,un 3 la Deutschschularbeit,sa vedem la Englisch cu ce vineacasa.
Iulia,nu stiu ce sa zic...sotul meu ia propus sa lucreze la el la aeroport,zice da,dar din sept.cica ar vrea sa faca altceva!Pai,cine o angajaza pe ea pt.3 luni???Nu stiu fetelor,ea e un copil foarte dificil.
In rest nimic mai interesant,eu il astept pe sotul meu,sa ma duc la dr. sa fac iar termin pt.mana.Am primit a treia injectie,si dupa terapia din decembrie vad ca nu mi-a ajutat deloc.Din contra,nu mai pot indrepta mana stanga.Acum trebuie sa fac physikalische behandlung,si sa vedem,ce mare branza fac si acum.
Fetele ce parere aveti,intr-o zi frumoasa,sa ne intalnim sa ne plimbam cu nazdravanii nostri.Flavia,Babee,Adina,Tyana va surade propunerea mea?Nu prea cred,hmmmm.
Azi e frumos afara,dupa termin,ne plimbam olecuta,si putin pe la einkaufen.Incet trebuie sa ma pregatesc pt.concediu si nunta verisoarei mele.Cump.,cadouri,nici nu stiu ce sa-i iau cadou de cununie.
Am auzit cheile in usa,a venit sotul,si eu nu sunt imbracata
Va pupic
pozuci
tyana spune:
salut fetelor ca mi am mai facut si eu timp sa scriu,ba tot citeam si ziceam acum nu am timp deajuns lasa ca scriu data viitoare si tot asa ca nu am mai apucat sa scriu.
Adina ,ma bucur ca te ai simtit bine printr noi,si sa inrelegem dupa cele spuse de tine ca mai vrei sa faci un,atuncitoate cele bune si mult succes!
Anca de ce nu ,cu placere ne putem intalni cula o plimbare,eu,Babee,Flafo,mergem mereu in Schönbrunn sau in Zoo ,asa ca sa ne uitam la prognoza sa vedem cand e vreme mai faina si atunci hotaram sa ne intalnim.Numai ca eu pot sapt asta care vine ,cealalta am musafirii ptr 2 sapt si o sa fiu prinsa .
Flafo ma bucur ca merge dieta ,tineo tot inainte dupa ce nu o sa mai alaptez cred ca o sa tin si eu ca tare am vroe 5 kg in plus care ma incurca.apropo merci de poze.
va pup si numai bine
Babee spune:
Va salut.
Eu tot lucrez, pe mine nu prea ma mai prindeti
Ank cand vrei dupa amiaza in cursul saptamanii eu pot iesi cu puii mei la plimbarica.Da de veste si ne vedem, doar la plimbare daca e.
Rebecca are ceva mucisori, pe Phillip nu reusesc sa-l tund si are o claie de par de ma ia groaza, sotul cu invatatul, eu munca si cam astea-s noutatile la noi.
Week-end frumos tuturor.
ank_miki spune:
A inceput saptamana cu .
Babee,Tyana,am receptat.Poate vine si Adina,Flavia,daca au timp.
Babee cand se anunta vreme frumoasa,te sun (am tel tau,mi l-ai trimis in PM),si margem la plimbare.E un Park frumos Haus des Meeres,poate mergem acolo,ori propui tu altundeva..vedem noi!
Cu celelalte fete nu stiu,cum o sa aranjam,poate ai tu tel lor,ca aici pe forum daca scriem,nu intra toate zilnic sa citeasca si sa stie de veste.
Minune mare,sa hotarat Iulia sa lucreze la aeroport,ce bucuroasasunt.De acolo are perspective multe de a se ridica,ori sa faca sc.de Flugbegleiterin...oricum e taica-su acolo si are el grija de ea.
Atat pt.azi,ma duc sa fac ordine prin casa,e casa toata deranjata,si am un cheeeeef,de aia nu am facut nimic pana acum,m-am tot fatait prin casa fara un rost,sunt batuta in cap azi.
Va pupicesc,
pozuci
ank_miki spune:
Babee,eu am chemat acasa frizerul.a cam plans,la tinut tasu de cap,ba isi mai lipea fatuca lui de a mea,ba se mai potolea din plans..dar am reusit pana la urma.
Dar si frizerul la tuns destul de repejor,si frumos...uita-te la poze daca vrei.Avea si Miki o claie in caaappp,mama..mama!
Fug la treaba
pozuci