Fetele din Austria (19)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Flaflo spune:

Sigur Adina, nu am uitat! Insanatosire grabnica Jasminei!
Babee, Cristina de ce nu poate sa vina? Nu se simte bine?

"As da tot ce stiu pentru jumatate din ce ignor!" Descartes

Flavia si Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank_miki spune:

Buna la fete!Imi pare nespus de rau,ca nu pot veni si eu de data asta.Ecam tarziu pt.mine,Miki de cand a fost bolnav,il luam cu mine in pat,si sa cam obisnuit.Trebuie sa pun iar in aplicare din carte,altfel nu se poate.Cu Iulia,nu stiu ce sa mai zic.Am incercat sa stau de vorba cu ea iar,sa-i fac un plan,cum se va descurca,din ce bani,dar nu am sanse.Raspunsul ei este"lasati-ma in pace,e viata si viitorul meu,si fac ce vreau,imi rezolv singura probl."Asta e!Mai vad in timp...deocamdata o las in apele ei.

Adina,sanatate multa Jasminei,sper sa nu se inrautateasca,ne ti si pe noi la curent.

Babee,cum se mai simte Rebecca?In cate luni e Cristina acum?Dupa socoteala mea,cam 6-7 luni,nu?Transmite-i salutari.

Tyana ce e cu tine,nu prea ai mai scris...

Flavia,tatal tau e mai bine?Bia ce nazbatii mai face?
Cu Lavinia ce o mai fi fetelor,nici ca mai dat vreun semn de viata!!!
Restul fetelor,sunt bine,sanatose?
Vine primavara,soare,plimbari...
Gata,fug,ca vine frizerul sa-l tunda pe Miki.
Va doresc o seara placuta,si pofta bunala Sushi.Face-ti si voi cand papati:D
Va pupic pe toate

Ank si"Cei patru muschetari"

www.dropshots.com/miki_1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flaflo spune:

Buna dimineata fetele! M-am simtit tare bine aseara, e buna o iesire de asta din cind in cind (chiar ar trebui sa o facem mai des). Noi am continuat si acasa, mai ales ca a venit si Florin de la bal cu un chef de vorba...... Asa ca ne-am culcat pe la 3, iar la 7,30 a fost desteptarea. Am dus-o pe Alina la gara si asa m-as mai culca, ca si al meu mai sforaie inca.
Va doresc o dumineca placuta, se pare ca azi va fi o vreme minunata.

"As da tot ce stiu pentru jumatate din ce ignor!" Descartes

Flavia si Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Buna dimineata!!!

Ma bucur ca am cunoscut ieri 4 fete fantastice, fiecare un unicat in felul ei, deosebit de placute!
Si m-am simtit si eu fffff bine!
M-am culcat si eu cam la 3, din pacate inca inainte de 7 am trebuit sa ma scol, Jasminei nu-i merge deloc bine! Acum o doare cealalta ureche, febra nu trece, e ametita de cap, bleaga, irascibila, nervoasa, plange din orice nimic...

Deci eu pic de oboseala, dar asta e...

Va pup si cand facem urmatoarea intalnire???

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

Si pentru ca am fost "mustrata" ca n-am pus poze cu Jasmina, va dau un link.

http://family.webshots.com/album/557880447vttSgt

pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Salutare!

He he..pe voi nu va dor falcile?Ca eu de atata ras aveam dimineata niste "dureri" de radea Vio de mine.Ma bucur ca a fost asa o seara frumoasa si mai tare ma bucura ca v-ati simtit bine cu toate

Adina si ca sa vezi ca lumea e mica, sotul meu il stie foarte bine pe prietenul tau, au lucrat si in Planter's impreuna, iar eu pe el de acolo il stiu si mai mult ca sigur te-am vazut vreodata cu el.Sotul meu presupune ca ne-am fi intalnit pe strada acum nu stiu cat timp, deci eram mai mult decat sigura ca te stiu de undevaAm vazut si cateva din poze, Jasmine este o domnisoara adevarata si dulce foc

De maine incepe o alta saptamana, multe realizari si sa punem la cale urmatoarea intalnire?

-----------------------------

Gabriela, Rebecca si Phillip

Mergi la inceput

Ank multumim de intrebare, Rebecca este mai bine.Mai tuseste putin dar...vom vedea pana cand, sper nu prea repede.
Ehe..Cristina se apropie de luna a noua , are burtica marisoara si destule emotii-ca toate femeile de altfel.S-a agitat cam mult in ultimul timp dar spera sa vina la alte intalniri de-ale noastre.

Mergi la inceput

Gabi, ca sa vezi! cum il cheama pe sotul tau? si poate imi trimiti si niste poze, ca sa-i arat si lui Aswin. ca asa nu prea stiu cum sa-i explic!

Hai c-am ramas cu gura cascata! Dar sa stii ca se poate sa ne fi intalnit candva, ca si eu m-am gandit ca ne-am vazut noi undeva (am memorie f proasta la nume, dar chipurile le tin minte pe veci!), dar pur si simplu nu mi-am dat seama unde, si am renuntat la idee... cand a lucrat sotul tau in planter's?

pupici

Mergi la inceput

Neata si iesiti afara ca e o vreme superba!

Eu am asa mancarimi de dimineata, si un dor de ducaaaaaaAm dus copilul la gradinita, ne-am intors acasa, stam putin si iarasi iesim ca sigur se anunta o zi mai mult decat calduroasa.

Adina sotul meu a lucrat pana saptamana trecuta in Grand hotel, implicit si in Planter's, si se stiu din hotel intr-adevar(Vio-banquet sa ii spui lui Aswin ca sigur isi aminteste asa sau doar numele lui dincolo).Lumea-i mica, deh..dar surprins sotul meu ca esti romanca, cica n-ai fata si nici n-ar fi creut vreodataCum ii e Jasminei ,mai bine de la antibiotic?

Trezireaaaaa ce dormiti atata???

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Babee

Neata si iesiti afara ca e o vreme superba!

Eu am asa mancarimi de dimineata, si un dor de ducaaaaaaAm dus copilul la gradinita, ne-am intors acasa, stam putin si iarasi iesim ca sigur se anunta o zi mai mult decat calduroasa.

Adina sotul meu a lucrat pana saptamana trecuta in Grand hotel, implicit si in Planter's, si se stiu din hotel intr-adevar(Vio-banquet sa ii spui lui Aswin ca sigur isi aminteste asa sau doar numele lui dincolo).Lumea-i mica, deh..dar surprins sotul meu ca esti romanca, cica n-ai fata si nici n-ar fi creut vreodataCum ii e Jasminei ,mai bine de la antibiotic?

Trezireaaaaa ce dormiti atata???

Mergi la inceput