Fetele din Austria (19)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Flaflo spune:

Adina, am avut probleme cu tata, a trebuit sa il iau din spital din Ungaria. Cu intilnirea ramine valabil sper sa nu se mai razgindeasca nimeni!

"As da tot ce stiu pentru jumatate din ce ignor!" Descartes

Flavia si Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Primavara frumoasa si de la mine. in loc de martisor

Eu sunt necajita, Rebecca iarasi are bronsita Prima data la 3 luni, acum la 7..dar daca iarasi o tine 2 luni eu ma dau cu capul de pereti.Ca ma doare sufletul s-o stiu ca e bolnavioara.Daca v-ati confruntat cu asa ceva, astept sfaturi

Gabi atunci drum bun si te asteptam la urmatoare aintalnire.Eu vin la intalnire, o sa merg joi sa anunt cate suntem exact ca sa poata fi aranjata masa pentru numarul de persoane precizat.

Si cam atat, altceva nu stiu ce sa mai zic

-----------------------------

Gabriela, Rebecca si Phillip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank_miki spune:

O primavara cat mai placuta,si un martisor pt.toate fetele.
Na,ca sunt si eu mai bine,dar am inca o tuse groaznica,ca un magar.Dupa mine sunt toti ai casei bolnavi,mai putin sotul,dar nu cred ca mai dureaza mult nici la el.Eu si Miki am fost cel mai rau,duminica trecuta am chemat salvarea.Miki imi facuse aproape 40 febra,numai in brate,nu manca,cu greu si-a revenit...Eu am avut un virus,nu ma intrebati ca nu stiu cum se numeste,si Miki bronsita ca si Rebeca,mititica.

Flavia,speram ca nu e grav tatal tau,oricum insanatosire grabnica.
Babee,pe mine ma durut sufletul sa-l vad pe Miki bolnav(care e mai mare),dar tu pe Rebeca,ea e firava,micuta inca.Sa sti ca eu i-am dat nurofen lui Miki,a doua zi isi mai revenise,sa mai jucat putin,a baut 100 ml de lapte,dar seara iar ii revenea febra.si acum mai tuseste putin,dr a zis ca va dura o sapt si jumate,doua sapt.pana se reface.Acum nu stiu daca si Rebecai ii va face bine.Incearca si dai,in prospect iti arata cat trebuie sa-i dai exact.Mai mult nu stiu sa-ti zic,daca al meu sa facut bine cu nurofen,nu am avut nevoie de altceva mai puternic.
Mai fetelor,dar ce e cu Lavinia,nu a mai scris deloc,ce o mai face?
Gabitza,sa intamplat ceva rau?
Gata va las,a venit sotul de la munca.
Va pupicesc pe toate

Ank si"Cei patru muschetari"

www.dropshots.com/miki_1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Fetelor, ce-i linistea asta pe-aici???

Flavia, multa sanatate tatalui tau!
Cum ii merge? Mai bine?

Facem prezenta pentru sambata? Stie cineva adresa pe de rost sau sa caut in arhiva?

Jasmina a facut si ea febra, peste 39°, si o supara o ureche. Inca nu merg la doctor, i-am dat aseara si azi dimi Mexalen, care ii scade destul de bine febra. Ea e foarte jucausa, voi vedea cum e pana maine, si daca nu-i mai bine mergem la dr.

Pupici

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

Va salut, mie mi-e tare rau, nu stiu ce am

Adina si pentru restul fetelor am vorbit ieri, am facut rezervare pentru 8 persoane, Victoria din Baden nu raspunde la telefon, habar nu am daca mai vine sau nu.

Deci 10 Martie orele 18 ne intalnim la Grand Hotel Wien(sus la etajul 7 este resturantul Unkai).In mod normal as propune sa ne intalnim pe la 6 fara 10 in Ringstrassen Galerien(inauntru, langa Esprit ca sa fiu mai exacta).Ca sa nu stam afara in strada sau mai stiu eu.Sau, daca cineva ajunge mai tariu, restaurantul este la etajul 7, masa este rezervata pe numele Bacanau.
Fug sa dorm poate-mi trece raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camiserb spune:

La multi ani pentru 8 Martie si distractie faina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flaflo spune:

Fac si eu prezenta pentru simbata!

"As da tot ce stiu pentru jumatate din ce ignor!" Descartes

Flavia si Bianca

Mergi la inceput

Cristina nu stia sigur daca mai vine sau nu, la ea e admisibil ca are burtica marisoara si s-a cam agitat in ultimul timp.De Victoria nu dau, nu stiu daca vine 100%.

Am ramas :Flaflo, Alinah, Tyana, Adinaq, Babee.

Adina 100% vii ca sa stiu sa nu ii agit cu o masa pentru 8 cand suntem maxim 6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolada spune:

saliu

floricele de la mine pt.voi
imi pare rau,dar nu poci veni, am prea multe pe cap si de rezolvAT:altadata.va urez distractie placuta si pofta buna la sushiastept si impresii plus pozici.
weekend placut

www.camping-kasern-salzburg.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

buna fetelor,

am avut zile super stresante, jasmina a facut otita cu 40°, nopti nedormite, plansete si chinuri.

Dar eu am in plan sa vin, am aranjat cu mama sa stea ci aia mica si deci ne intalnim la 18h (adica la 17.50).

doar sa se inrautateasca din nou sanatatea Jasminei, dar sincer nu cred... deci eu vin 99.9%! e ok, Babee?

de abia astept sa va cunosc.

Flaflo, daca nu uiti, iei cartea cu tine?

merci mult pentru organizatie, Babee!!! si pe maine!

pupici

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput