Fetele din Austria (19)
Raspunsuri - Pagina 20
Flaflo spune:
Anca, sora mea, cind a implinit 18 ani si-a facut bagajele si s-a mutat cu o prietena. Parintii mei, care au trecut odata prin faza adolescentei (cu mine) au fost mai libertini, cu toate ca mama a suferit ca o nebuna!!! Ei si sora-mea a rezistat uimitoarea perioada de 2 luni!! Cine ii mai facea mincare, spala rufele si o cocolosea din cap pina-n picioare? S-a prins repede ca nu e nemaipomenit sa stai singura (chiar si intr-un WG), asa ca s-a mutat inapoi si a stat la parinti pina s-a maritat.
Stiu ca e dureros, insa de multe ori trebuie sa lasi copilul sa invete din propriile greseli. Oricit ti-ai bate tu gura, ea e la virsta in care e de parere ca tu esti cel mai mare dusman al ei. E nasol ca vrea sa se lase de scoala, dar tu nu o vei putea impiedica orice ai face. Mai spune-i odata parerea ta, fara reprosuri, tipete sau cuvinte urite, iar dupa aceea poti sa fi ceva mai linistita ca ai incercat tot ce-ti sta in putinta. Nu stiu ce sfaturi sa iti mai dau, ma gindesc cu groaza ca va trebui sa trec si eu prin asta...
Capul sus si sti vorba aia: "Ce nu ne omoara ne face mai puternici!"
"As da tot ce stiu pentru jumatate din ce ignor!" Descartes
Flavia si Bianca
tyana spune:
[apropo .de cuvantul care al scriseem mai sus ,cred ca am scris si gresit ,de fapt am o suta de greseli ca erau cpoiii langa mine si ma grabeam sa scriu (scuzatzi)INSCHALA e pe persana dar cred ca zic si turcii si arabii un cuvant care ami place mie fr mult sa l foosesc sau sa l zic cred ca sa r traduce cumva de doamne ajuta sau sa dea domnu la asta ma referem scriind INSCHALA
Ca sa nu se in teleaga gresit
tyana spune:
ANK iar eu cu un sfat.
ca sa te mai recreezi si tu un pic dupa toata ziuafa ti timp sa mergi la sport,eu acolo ma recreez cel mai bine si ami incarc bateriile ,mai ales dupa durerile de spate pe care le am .al las pe sotzul meu seara 2 -3 ore cu copii si fuga fuga la nitzica miscare ca tare prinde bine.credema ca stiu ce inseamna 24 din 24 de ore cu copii
carolada spune:
saliu gagici
ank-mikisaracuta de tine,cate probleme ailasa ca se rezolva toate pe rand.in leg.cu iulia,o sa si revina ea mai incolo.gabitzacat sta mama ta la voi?
babeeasa deci cu brazilianumai glumim si noi sa treaca vremea. ce mai face mutuleu si copiii?
flafloda ce s fischi?asa i cheama pe pesti?ha,ha acu am recitit si mi am dat seama ce i fischi,da citit in germana(ca in romana nu inseamna nik)
adinapai zi i in fata amicei ce e deranjeaza,poate ea nu si da seama
tyanaare logica ceea ce spui in leg.cu fata ancai
gagici,am fost aseara la carnaval de rio aici la noi in sbg.a fost super,am incins podelele topaindm am gandit si la voisa stiti
www.camping-kasern-salzburg.com
Gabitza1977 spune:
Salut fetele!
Carolada, mama mea sta pana miercuri, 21 februarie. A venit pe 12. Cam putin timp, din pacate...
Am vazut si eu un carnaval, pe Waehringerstr. parca, mi-a placut foarte tare. Mai ales copilasii, costumati in fel si chip si pictatzi pe fata, erau tare haiosi!!! Imi place tare mult faptul ca aici oamenii se ocupa si organizeaza tot felul de baluri, serbari, carnavaluri. E un loc ideal de crescut un bebe!
Va pup si abia astept intanirea!!!!!!
adinag spune:
buna fetelor,
va salut si pup din concediu (suntem in olanda) si revin pe 22, cand ne intoarcem. pana atunci numai de bine!
Anka, o sa-ti dau ce detalii vrei, acum iti spun numai ca e normal ce face fiica-ta, asa e varsta.
si nu mai insista s-o duci la dr, ca nu-i virginitatea oul de aur... nu asta-i important sau probleema la voi, zic eu... capul sus si lasa ca vorbim noi!
eu nu mai stau cu ai mei de la bacalaureat, si mi se pare normal (nici nu prea stiu austrieci care sa stea la parinti dupa o anumita varsta, nu se "practica"aici). sa-si ia diploma si sa se mute unde vrea ea, daca se poate intretine...
pupici!
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
Babee spune:
quote:
Originally posted by adinag
eu nu mai stau cu ai mei de la bacalaureat, si mi se pare normal (nici nu prea stiu austrieci care sa stea la parinti dupa o anumita varsta, nu se "practica"aici). sa-si ia diploma si sa se mute unde vrea ea, daca se poate intretine...
Asta e bine punctat Adina!Ca asa mult ce zboara se mananca-uneori, dar mult mai greu este cu intretinutul.Acum..depinde de ea, sa nu cada in cine stie ce latura si sa interpreteze aiurea sensul[:I-de Iulia zic.
Si daca nu ma insel este ziua IulieiIi urez sanatate, intelepciune si rabdare
Adina si sa nu uit..concediu placut si v-asteptam acasa
-----------------------------
Gabriela, Rebecca si Phillip
Gabitza1977 spune:
Buna fetelor!
La multi ani si din partea mea Iuliei si ii doresc sa se maturizeze, sa nu isi mai supere mama. Eu am realizat de cand sunt aici cat de greu este fara mama langa mine... si nu as mai vrea sa o supar in veci!!!
In rest, acum suntla serviciusi m-au cam suparat niste colegi, dar probabil ca asa se intampla cand esti mic si vii din Osteuropa... trebuie sa suporti!...
Va pup cu drag!
Babee spune:
Gabitza probabil eu sunt singura careia ii este bine fara mama.Mie imi este mult mai bine singura cu sotul si copiii[:I
Nu te mai necaji si nu mai pune la suflet rautatile, asa fac peste tot, indiferent de serviciu.Sotului meu i s-a intamplat chiar tot de la Ausländeri sa isi faca nervi.si trece!
Fug sa-mi caut pantofi, o iau pe Cristina burticoasa sa-i fac grila de mers pe jos, sa nu uite cumva.Mai sunt 2 saptamani juma si ne intalnim
-----------------------------
Gabriela, Rebecca si Phillip
Gabitza1977 spune:
Babee,merci mult. Stiu ca nu ar trebui sa pun atat la suflet, dar nefiind de foarte mult timp pe aici, ma consum din orice, ma afecteaza tot... ce nu inteleg eu este rautatea gratuita, pentru ca eu nu sunt asa si incerc sa nu ranesc pe nimeni....Dar poate mai incolo o sa fiu un pic mai relaxata, dupa ce trece perioada de adaptare.
Si cred ca daca as avea un bebe mi-ar fi si mie mult mai usor, nu m-as mai gandi atat acasa, la mama... s-ar invarti totul in jurul lui.
va pup pe toate, din nou!