Fetele din Austria (19)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Flaflo spune:

quote:
Originally posted by Babee

Flavia..pe 10 martie maiCa asa ramasese

Cami te salutam si noi si te asteptam la intalneala.

-----------------------------

Gabriela, Rebecca si Phillip

Da,.......m-am timpit de tot!

"As da tot ce stiu pentru jumatate din ce ignor!" Descartes

Flavia si Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Draga Ank,

imi pare rau sa te aud asa, dar spune si tu mai exact, unde-i problema?
Asta cu prietenele e trist, dar din pacate asa e cateodata... Bine macar ca ti-ai dat seama. O relatie (de orice fel, dragoste, prietenie, business...) in care exista constant un dezichilibru intre inputs duce cu sigurana la frustrari, te inteleg...
am si eu o prietena care ma suna aproape numai cand ii merge rau, si atunci de fiecare data am incercat s-o ajut, cum am putut si eu. ce ma supara cel mai mult e ca nu suna niciodata sa zica: hai la un suc, hai ca vin la tine sau hai la mine! nu exista... eu mereu o invit, mai si vine, dar nu e recoproca faza. si de obicei nici nu raspunde la telefon, sau nu suna inapoi cu zilele, tot mereu cu scuza ca n-a auzit telefonul. iar cand suna de la sine, de fiecare data are o problema!!! nu stiu nici eu ce sa fac, i-am zis de cateva ori ce ma deranjeaza, dar fara nici o schimbare in comportamentul ei.

in privinta fetei tale, ea are deja 18 ani, nu? merge inca la scoala? daca da, sunt de parere sa ramana acasa cat merge inca la scoala, adica inainte de bac. dupa, mi se pare chiar normal sa-si ia o locuinta proprie, e o experienta foarte buna. am stat si ei intr-un wg (de fapt in doua), a fost foarte ok. sau ce ar dori ea, de unde incep conflictele?

hao capul sus, da? si zi si tu mai bine ce te doare, poate gasim noi o alinare, ceva...

pupici

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolada spune:

saliu gagici
da vad ca scrieti nu glumalasa ca i bine,asa va vreau.
adinagpai cred ca tipa aia nu ti e prietena daca face asa,mai bine las o moarta sau faci si tu ca ea:daca suna nu raspunzi decat a2a oara si i zici ca ai probleme sa vezi daca te ajuta sau nu.
babeeinca n am invatat portugheza.dar pana la urma ce ai cu brazilianul,ai?de ce vrei musai sa vorbesti cu el?are vreo poza ceva?
flaflocum e cu acvariul,mai e fetita incantata de el?
camite astept cu doru n piept
ancaimi place ca scrii multmersi de urari,slava domnului am scapat azi de examen si s bine dispusa c am fost nitel sa sarbatorim.eu sfaturi in leg.cu copiii nu pot sa ti dau,ca n am.
tyanace mai faci?

va pup la gramada

www.camping-kasern-salzburg.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Bai Caro eu n-am nimic cu omul, id-ul lui ar fi trebuit sa corespunda altei persoane.Poza n-are, ma amuzase doar situatia.

Cum v-ati petrecut astazi de Valentine's?

-----------------------------

Gabriela, Rebecca si Phillip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flaflo spune:

Azi a venit sotul cu flori pentru mine si un buchetel mic de lalele pentru Bia. A fost atit de impresionata ca nu i-a mai dat drumul vreo 45 minute in mina, ba mai mult s-a dus la acvariu si a spus: "Fischi, uite ce i-a adus Papi la Bia!" Deci, Carolada, inca e foarte incintata de acvariu, dimineata primul lucru saluta pestisorii si imi aminteste sa le dau "papitza". La cina am comandat de mincare la un chinezoi, eu m-am uitat prea adinc intr-un pahar de vin (asa ca scuzati eventualele greseli...) si cam asa ne-am incheiat seara (sau poate nu inca....)

"As da tot ce stiu pentru jumatate din ce ignor!" Descartes

Flavia si Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Caro, probabil ca ai dreptate, dar eu nu prea pot, sunt asa mai dintr-o bucata si prea impulsiva. deci daca ceva nu-mi place, trebuie sa arat.
si am avut cazul in care am avut maaare nevoie de un suport mora, si am sunat-o si sunat-i si trimis mesaje, ca dupa cateva zile sa ma sune si sa ma intrebe intr-un ton agale si senin: ce faaaaci?
asa ca am priceput ca n-are sens, fiecare e asa cum e...

pupici

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabitza1977 spune:

Buna fetelor,

Iar nu am mai scris de cateva zile bune, insa a venit mamica mea in vizita la noi si sunt in al noualea cer, m-am ocupat mai mult de ea!!!

Ii place foarte mult Viena, este chiar mai incantata decat sunt eu!

Va pup mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank_miki spune:

Hai ca sunt si eu putin mai libera.Miki sa trezit a papat,si acum se joaca.Zic hai,sa mai vad sie eu,ce mai fac fetele.

Va multumesc la toate,pt.sprijinul v-stru.

Caro,ma bucur pt.tine.Stiu ca nu ai copii,mersi mult,pt intelegere.Daca tot iti place sa citesti,pune-te pe citit acum,ca ai ce...

Flavia,ai dreptate,pt.mine am putin timp.Miki e cuminte,se joaca,vine dupa mine la buc,cand se loveste zice"mama"si imi arata ce a facut,ma ia de mana sa-i scot jucariile...nu am la cine sa-l las,cand ma apuca si pe mine...pandaliile,tin multe in mine.
Pietenele de care am scris,sunt aici Flavia,nu in tara.

Si eu ca si Adina,sunt un om direct,si spun in fata cand ma deranjaza ceva.Asa le-am spus"eu asa prietene,nu am nevoie".M-am convins ca nu are rost sa insist,cu sunatul,cu cafea..etc

Babee,si tu ai perfacta dreptate,timpul nostru era altfel,mai cu rusine,mai cu....multe.Acum..nu mai exista asa ceva.Anturajul joaca un rol important pt.Iulia(de multe ori ne certam pe tema asta),e si naiva,crede "tot ce zboara se mananca".In multe cazuri gandeste rational,dar in majoritatea nu,ce ii vine in cap face,si vorbeste,nu se gandeste la urmari,sau daca e bine ce zice...alles einfach,egal,spielt keine rolle...

Fetelor,nici nu stiu cu ce sa incep.Sunt asa de ravasita,ca nu mai am ordine in creier,nu ma pot concentra,de fapt ma gandesc la ceva,si se interpune alt gand peste.

Cu Iulia nu stiu ce sa zic,sunt multe de povestit,ea este foarte directa,impulsiva..mai multe.A stat un timp indelungat cu mama mea in Rom.,iar acolo a facut cam ce a vrut inimioara ei,mama mea lucrand,nu a prea interesat-o ce face,pe unde se duce,dar ma suna pe mine sa-mi zica,ce face Iulia,ca nu mai poate avea grija de ea,ca e rea,ca se cearta cu ea,ca vine noaptea tarziu...multe.Am incercat d e multe ori sa o iau cu viza,dar mi-au pus bete in roata(nu aveam acte de ajuns,nu-mi ajungeau banii sa o intretin si pe ea...),asa ca am luat-o cand au dat drumul rom.cate trei luni.
In fine a venit aici,mi-a fost tare greu,ea fiind invatata cam libera,am vrut sa o schimb(am fost si la dr.la cererea ei,sa ma conving ca e inca fata mare,era,acum nu mai stiu,in momentul de fata,nu mai vrea sa mearga,cica nu am incredere in ea,de aceea nu vrea,am vorbit cu ea,i-am explicat despre viata sexuala atat cat trebuie ea sa stie,de pericole,etc)nu am putut,dupa care acum ceva timp mi-a zis,ca eu nu am sa reusesc sa fac miel bland din ea,si ca este asa cum este ,si asa va ramane.Am incercat in mii de modalitati,o vorba,o intrebare nu-i pot pune,ca se enerveaza,ridica tonul,si zice"lasa-ma".

Este la sc."Modefachschule",in doua zile face 18 ani,vine acasa cu tot felul de idei,ca a auzit de la cutare,ca a facut cutare si vrea si ea,ca o pritena are 14 si sta in WG,vrea si ea,fel si fel,la care eu nu am liniste.A luat viza,nu mai vrea la sc,vrea Lehrstelle,s-au mai bine sa lucreze ziua si sa faca sc.seara,,ori sa stea la sc.,si sa lucreze doar sambata la Billa,Hofer...ori..ori...
Am vorbit cu ea,i-am zis sa stea anul asta sa ia diploma,si din sept sa se inscrie la Lehrstelle.Rasp.ei"nu stiu,ma mai gandesc,nici eu nu stiu ce vreau".De ajutat in casa,nici nu se mai pune vorba,nu mai pune mana pe nimic,nici macar cu Miki afara nu se mai duce.Normal ca eu nu pot face tot singura,vreau "putin"ajutor de la ea,cand nu are teme.Nu-si face temele,face fituici si copiaza.Dar ma minte ca are de invatat,si cand intru la ea in cam,face cu totul altceva,,nici gand teme.In fine,zic nu are chef,dar asta dureaza de mult timp.Sotul ma ajuta cum poate,pana si baiatul lui,cand are liber(si el tot la aerop.lucreaza numai de noapte),dar ei nici prin gand nu ii trece.Mia- zis intr-o zi"nu esti multumita nici odata cu ce fac,bine ca dau cu aspiratorul o data pe sapt.,mai spal vase,ajunge".Ba se indragosteste de un baiat,ba de altul,cand se cearta cu un baiat,este foarte nervoasa,nu-i intri in vorba,si incepe sa tipe si sa planga,numai o intrebare daca ii pun...
Sunt multe fetelor,dar unele nu le pot scrie, sunt mai delicate.Cam asta este in mare cu Iulia-"in mare"-!

Acum ca un facut,si fratele meu este de 2 zile in spital,nu se stie exact,ce are,pata pe plaman,ori apa in spatele plamanului.Va dati seama cum sunt eu in momentele de fata,nu pot dormi,plang,ma gandesc,si nu vreau sa ma gandesc departe.
M-am uitat pe net.am citit,ma documentez,groaznic cu bolile astea.Mai ales ca fratele mamei(v-am mai zis)si nvasta lui au murit de cancer la diferenta de 6 luni amandoi.Un alt unchi a murit tot de cancer.Iar asta ma ingrozeste cumplit.
Am vorbit cu sotul meu,si cum iese din spital ii iau bilet de avion si il duc aici la dr.
Ieri la radiografie au vazut pata pe plaman,azi la tomografie au vazut apa in spatele plamanului,nici ei nu stiu ce diagnostic sa-i puna,si de accea il iau aici.Maine cica il trimit la un spit.specializat pt.boli de plamani.Sa vedem si maine ce zic...
Sunt satula de spit din Rom,am fost si eu cu Iulia intrenata in Rom.Au pus un diagnostic,dupa o zi altul ,ca intr-un sfarsit sa aiba patru diag.Cu Emre la fel,a mai capatat si diaree pe deasupra,sunt scarbita.Poate or fi si dr ,spit bune,eu una nu am avut in cale,asa ceva.
Cam asta e fetelor deocamdata cu mine,nu am chef de nimic,ma gandesc,plang,Iulia nu prea ia in serios,ori nu vad eu,ma mai supara si ea cu impertinenta si aroganta ei,nu mai stiu nici eu mai departe.Noroc cu sotul meu ca ma sustine.Ce ar fi insemnat,daca nu ar fi acceptat sa vina fratele meu aici,sa-l duc la dr.?Nu mi-as fi iertat nici odata asta,dar el tine cu mine orice ar fi.Asta imi da putin mai mult Kraft,sa trec peste toate.Poate am scris ceva ne la locul lui,scuze.

Va pupic pe toate,si o seara buna.

Ank si"Cei patru muschetari"

www.dropshots.com/miki_1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank_miki spune:

Adina,poate imi poti spune mai multe despre WG.Cum e acolo,cate stau in cam,unde mananca,unde gatesc,au o anumita ora de a intra...etc
Daca tot se duce sa stea acolo,as vrea niste amanunte,macar sa stiu ce si cum.Mersi mult

Ank si"Cei patru muschetari"

www.dropshots.com/miki_1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tyana spune:

ANCA nu stiu cat te pot eu sa te ajut cu un sfat dar etat pot sa ti spun din propria expirientza,laso in pace acum e cea mai dificila varsta,cu ceii ai spui mai multe cu atat o enervezi mai mult ,ea trb sa si dea si singura seama daca gressete sau nu ,tu oricum daca i spui ca i rau ce face ea nu ati da dreptate ,eu stiu ca si la mine de la 16 la 20 de ani a fost cea mai dificila varsta ori ce ami zicea mama ma enerva si mai tare atunci eu credeam ca fac bine si eu am drepatate si mama e "proasta"nu stie e de moda veche.saraca mama am imbolnavito in astia 4 ani ,atata sufeream cand vedeam ca nu vb cu mine si e suparata ,si tu potzi face aceiasi chestie aratai ca te deranjeaza ca nu ati convine ca suferi ptr ea ,dar nu ai impune si nu o certa sau sa tipi.spunetzi parerea ta dar laso pe sa decida,e fr greu explicai ca fara scoala nu face nimic in ziua de azi ,normal in ziua de azi nu se mai face nimic fara facultate ,mai e ochestie ca la copii mici promitei recompese sa r putea sa functzioneze ...daca ati ei diploma ati iau aia ,stiu eu ceva ce asi doreste ea fr mult sau daca dai la facultate si ei te trimit in concediu ce stiu eu in spania...etc.
stiu ca si eu am imbatrinito pe mama in astia 4 ani ,de aia atzi zic si tie nu mai pune chiar totul la suflet ca o sa treaca si astea ,o sa i vina si ei mintea la cap si ai sa vezi ca dupa aia ai sa ti aminteste de toate astea aventuri cu drag,eu azi sant cu mam cele mai bune prietene ,de fapt tot timpul am fost numai astia 4 ani au fost fr grei.
Si sa stii ca a sta singura nu e o idee rea ca sa vada cum e fara mama cum se face curat cum se gateste cum se castiga banii etc dar vezi tu pe de alta parte trb sa te gandesti si la alte lucruri care sant mai importante ca a fi fata mare cum ar fi drogurile sau alcoolul parerea mea.
A vorba ta sant multe de zis nu se termina si pe mine ma apuca grooaza cand o veni ziua aia ,mai ales ca nu se stii ce vremuri or mai fi pe atunci,orricum eu atzi capul sus si tot inainte ca noi femeile le reusim pe toate pana la urma ziii mersi ca ai un barbat bun si te ajuta stii tu romania mai vine si beat acasa si mai da si cate o cruce peste cap,astea ati mai trebuia.
TE PUP SI STII TU ::::::::INCHALA!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput