Fetele din Austria (19)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Flaflo spune:

Da chiar Tyana, ce ti-ai mai intrat in mina.....
Eu nu prea mai am timp de computer, Bia nu mai doarme la prinz decit vreo jumate de ora, iar in rest nu suporta sa ma vada in fata tastaturii. Asa ca, vrind-nevrind ma ocup de treburile casnice . Oricum sintem mai mult pe afara de cind nu mai e asa de frig, abia astept sa dam gecile jos ca m-am saturat de atita imbracat.

Acvariul nostru

"As da tot ce stiu pentru jumatate din ce ignor!" Descartes

Flavia si Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Na hop si eu ca nu m-am pus la nani.Si-asa mi-a adormit Pisi in masina si nu doarme mult acum(cred, ca de nu ma dau cu capul de pereti) si stau pe-aici.Dar asa am de calcat si nici un chef

Tyana ptiu ptiu sa nu te deochi.Simte-te libera si scrie, ca e bine.Ce picaturi ti-a dat sa pui?

Wabbit daca vrei idei de la o mamica ce a avut o nastere cu epidurala si una fara, ma ofer

-----------------------------

Gabriela, Rebecca si Phillip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank_miki spune:

Buna la fete!Sper sa aveti o sapt.buna.

Adina,cu cei 50 eu se rezolva,nu e bai,cum a zis si Babee,fiecare ia ce vrea.Si eu sunt dornica de o iesire.
Nu este vorba ca nu am cu cine-l lasa pe Miki,dar nu sta el fara mine.Era bine totusi,cum spusese Babe prima data pe la ora 12-13,il luam pe Miki cu mine,si Iulia se plimba cu el,si daca era ceva (sa planga dupa mine),eram aproape oricum.Intr-o zi m-am dus cu al meu sot la cump.si cand am venit,Mikisor al meu era tot umflat de ,si ma astepta la usa.Ma cautase in casa,a vazut ca nu rasp.sa pus pe plans.Iulia ii facuse si un video,si de atunci am zis,"gata Miki nu mai sta o sec.fara mine".Si Iulia sa mirat,pt.ca el statea cu ea,nu aveam probl.,puteam si o zi sa fiu plecata.De atunci si la baie daca ma duc vine la usa si plange pana ii deschid.Am incercat sa-l mai las cu ea,ori cu sotul,dar nu se poate.
Iar seara este imposibil ca eu sa apar la intalnire,si ce rau imi pare,nici nu va imaginati.Cunosteam si eu mai multe fete.Tot incerc sa-l fac pe Miki sa adoarma singurel,fara mine,dar nu merge.Cum ies din cam.,e in picioare tipand dupa mine.Daca ma intind langa el,in 5 min.este adormit.Asta e....

Alina imi pare rau de ochiul tau,poate ai pus mana murdara,si te-ai infectat.Sper sa se refaca cat de curand.

Cristina ce mai face?Bebicul ei e bine,sanatos?

Caro,bafta la invatat!

Lavinia ce e cu tine,nu ai mai scris...speram sa te simti bine si bebe sa evolueze bine.

Gabitza,de acum se dau vize pe timp nelimitat(umbefristet)la romani,suntem EU Bürger!Dar dreptul de munca,tot trebuie luat.

Iulia a primit viza,umbefristet,dar a trebuit sa se inscrie la AMS,pt.Lehrstelle,ori dreptul de munca,depinde ce va vrea ea sa faca,ca este nehotarata.
Am avut niste discutiicu ea,ca vrea sa plece sa stea intr-un WG,mi-e si frica,ma si bucur ca incearca sa se descurce singura,ma gandesc ce o fi,cu cine va umbla,ea e si putin naiva...etc.Macar aici acasa,era sub ochii mei.Nu stiu,ma gandesc cu groaza,ca-mi va zice intr-o buna zi.."mama eu plec".

Cred ca ma lasa puterile intr-o buna zi,ori fac greva mamicilor,de nu ma mai intereseaza nimic,zau credeti-ma eu una nu mai pot cu astia.Toti ai cate un moft,unul vrea cate ceva,altul nu-i place ce mancare e,altul vrea nu stiu ce
O data ii iau pe toti la alergat.

Flavia,ai dreptate la Bia era cazul sa aplici metoda din carte,avand 2 ani.La mine nu,dar nu mai puteam eram la pamant,de 12-13ori se trezea in noapte.Nici eu nu sunt de acord cu metoda"schreien lassen",nu rezistam mai mult de 30 sec.ma si duceam la el.Si la mine a functionat dupa o sapt.De o luna jumate Miki doarme neintors,si cu trezitul din senin la 4 dim.am rezolvat.
Acum,lasam la aprecierea Adinei,daca este bine,si daca va pune si ea in practica metoda.

Cu cateva luni in urma,am auzit doua mamici in parc discutand,banuiesc despre aceasi carte,si erau foarte revoltate,cum sa le recomande dr.asa o carte,in care trebuie sa lasi copilul sa tpe pana adoarme singur.Ma miram pe atunci,dar cand am citit cartea,mi-am zis"alea ori nu stiu sa citeasca,ori nu inteleg bine germ",pt.ca intri la copil sa-l linistesti in durate foarte mici,nici decum sa-l lasi sa planga iar tu sa stai pasiva.
Si se poate Adina,asa sa fi auzit tu lucruri negative despre carte.
Restul fetelor ce mai fac?Sunt bine sanatoase?

Gata,ma duc sa fac papa,si un Tiramisu bunut!
la toate.

Ank si"Cei patru muschetari"

www.dropshots.com/miki_1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank_miki spune:

Nu stiu,simt nevoia sa vorbesc cu cineva,sa ma descarc,poate sa-mi dea niste sfaturi,nici eu nu stiu ce vreau.Poate din cauza vremii sunt asa,normal eu le am pe toate in grief! Cu mama nu se poate discuta,ea ma intreaba intr-una daca i-am luat pantofi.Doua dintre prietenele mele,au dovedit ca nu-mi sunt prietene,decat daca le dau,si am terminat cu ele.
Sapt.asta vine fratele meu cu tata ,ce bucuroasa sunt.
Va invidiez,ca nu aveti familion ca mine,si nici fata asa mare,sa ma mai sfatuiti si pe mine ce si cum,nu mai stiu cum sa.i dau de cap.

Chiar ca va las acum,gatesc,tiramisu fac maine,azi nu mai am chef.

Ank si"Cei patru muschetari"

www.dropshots.com/miki_1

Mergi la inceput

Mama ce le scriem pe rand asa

Ank pai vorbeste ca noi te ascultam.Stii tu:copii mici-probleme mici, copii mari-probleme mari.Eu nu stiu ce sa-ti spun legat de Iulia, nu stiu cum reactioneaza adolescentii acum, sunt alte timpuri.Si anturajul conteaza mult, dar daca voi ati fost mereu prietene atunci poate asculta de sfaturile tale.Si libertatea e buna, dar cel mai mult depinde de ea ce vrea sa aleaga.Tu pana la un punct o poti ajuta, dar totul depinde de ea-scuze ca ma repet.Tu stii bine cum e sa fii batuta la cap, sa ti se impuna multe si sa fii ca intr-o cusca.

Mergi la inceput

Anca, e normal sa te simti asa, banuiesc ca nu prea ai timp pentru tine.... Si eu mai trec prin faze de genul asta, insa am noroc sa o pot lasa pe Bianca la ai mei cind ma apuca. Mai ales acum, daca Miki nu te lasa nici sa respiri, esti mai tensionata ca oricind. Ar trebui sa-ti iei putin timp pentru tine.... Usor de zis, greu de realizat, asa-i? Cit despre prietenele din tara, am avut si eu destule experente neplacute!

Acvariul nostru

Flavia si Bianca

Mergi la inceput

Na tot eu ca traiesc o secventa dintr-un film cu Bula

Aveam id-ul unui fost coleg de facultate, eu bucuroasa ca il vad online ii scriu.Mi se raspunde in spaniola-zic eu.Crezand ca face glume am pus niste ranjete si alte cele pe messenger, dar omul de "dincolo" se pare ca e brazilian de origine si chiar nu pricepea nimic.Na ca nu ne putem conversa nicicum, alte limbi nu stie omuCaro..baga un ajutor p-aci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camiserb spune:

Fetele, eu sunt in Romania, la parintii mei cu Daniel de aproape 2 saptamani. Duminica vine sotzul sa ne ia, asa ca s-au dus vremurile bune :). Daniel e un rasfatat, foarte alintat de bunici, o sa am de furca cu el la intoarcere, mai ales ca o sa vina si mama cu noi asa ca rasfatul va continua.
Mi-am facut timp si v-am citit astazi si am vazut ca ati fost tare harnicutze:)
Salutari din Romania!
Pupici!

Mergi la inceput

Oau Cami, daca vine si mama ta ce zici, nu dai o fuga la Viena pe 11 martie? Singurica, fara copil si barbat?

Flavia si Bianca

Mergi la inceput

Flavia..pe 10 martie maiCa asa ramasese

Cami te salutam si noi si te asteptam la intalneala.

Mergi la inceput