Fetele din Austria (19)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tyana spune:

m am strans si eu in sfarsit pe acasa si uite apuc sa va scriu si eu ceva,babee stii la ce ora am ajuns eu ieri acasa la 8 ,plecata de dimineatza la 11 cu copii dupa mine,ma rog azi iar am fost toata dupa amiaza afara (pe vremea asta frumoasa e pacat sa se stea in casa.fetelor stzii cum arat eu exact ca dupa sauzici ca am luat la ochi de la barbatamiu,ieri ma durut un pic la coada ochiului si azi ma trezit cu o fatza umflata si un ochi mare si ros acum la ora actuala 12 seara de abia daca pot sa l mai tzin deschis ,nu stiu cum oi arata maine dimineatza ,dar oricum maine merg .nu mi sa mai intamplat pana acum nu stiu ce o fi, poate vreum microb,acum am si puroi.ma rog o sa va tzin la curent ce am patzit.cu rest eu sant de acod cu orice ,numai sa pot veni ,sper. Numai la dans nu va pot insotzi.ma ducsa citesc un pic si presa romaneasca ca nu mai am nici o stire de 3 zile.noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

He hee..neata si o saptamana buna si frumoasa mai ales

Tyana io de vina nu-s, fui harnica si am ajuns la timp acasaVezi poate ai tras curent sau sa nu-ti fi intrat ceva la ochisori

Ieri a fost asa frumos..astazi cum o fi?Iesim acum afara la tura de dimineata, apoi il luam pe Phillip, ne mai plimbam putin si acasa.Eu am de chef de duca..cred ca ma supar zilele urmatoare, am sui in masina si oi vedea unde ma duc.Cred c-a dat primavara in mine

Ups Pisi..fug

-----------------------------

Gabriela, Rebecca si Phillip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wabbit spune:

Dragi fete din Austria,
Sunt o veche cititoare a forumului si v-am tot cautat in lung si in lat ca sa gasesc cel mai nou forum pe care va adunati. Am nevoie mare, mare de sfatul vostru despre care este cea mai buna clinica pentru a naste din Graz, privata, de preferinta.
Sunt insarcinata in 3 luni si caut deja cu febrilitate o clinica in Austria. Traiasc la Zagreb in Croatia, unde sistemul de sanatate nu este foarte dezvoltat si chiar si doctorita care imi urmareste sarcina mi-a recomandat sa aleg o clinica dintr-un din tarile din jur, Slovenia sau Austria pentru a naste in conditii civilizate.
Astept raspunsurile voarte cu nerabdare. 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Wabbit bun venit si sarcina usoara

Tyana a nascut la Graz si cred ca ea e cea mai in masura sa iti dea sfaturi legate de clinica.Si poate-ti recomanda si doctor

Eu nu mai vroiam sa intru in casa, asa frumos e afara.....sper sa nu vina ploaie ca nu imi mai place.
Termin mancarica si fug la nani ca de la 6 am facut ochii mari

-----------------------------

Gabriela, Rebecca si Phillip

Mergi la inceput

intradever eu am nascut la graz la LKH cel mai mare spital din graz si a fost totul fr ok ,am avut noroc si de surori fr de treaba ,spitalul si doctorii sant fr profesionisti deci nu au fost probleme ,dar tu vrei privat ,vecina mea care am avuto la graz nascuse numai la clinici private(5 copii)si vreau sa ti spun ca diferentza este ca esti fr tratata dupa ce nasti in oarecare alte conditzii (camera singura ,tv etc)dar nasterea in sine e aceiasi sau la privat daca ai spus ca vrei epidurala ati face imediat ca sant la dispozitzia ta pe cand la spital normal te lasa sa vada antai daca potzi sa nasti si in ultima suta de metri daca nu se mai poate ati fac epidurala ceea ce spun eu ca e mai bine ,dar asta e alegerea ta.eu doar ati pot da adresa la un ginecolog fr bun din graz.oricum toate cele bune inainte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolada spune:

saliu
la voi in viena vad ca e frumos,la noi la salzburg e frig si ploua.mai bine ca si asa tre sa invat,am o stare de nervi de la astain 2 zile scap,slava domnului.
mai fetelor,voi aveti pe pasaport crds(cetatean roman cu domiciliul in strainatate)ca se face mare tam tam pe chestia asta?!
pupicei si spor la treaba

www.camping-kasern-salzburg.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wabbit spune:

Tyana, multumesc pentur raspuns. Am bezmeticit putin pe forum pina am gasit care este locul potrivit pentru intrebarea mea si trebuie sa recunosc ca sunt incintata de cit de repede mi-ati raspuns.
Eu sunt pentru epidurala din prima. Sau, ma rog, asta ar fi optiunea mea numarul unu. Sunt la prima nastere si usor speriata, mai ales dupa povestile de groaza pe care le-am auzit despre cum e in Croatia. Daca poti, trimite-mi datele doctorului ginecolog din Graz pe care il recomanzi, pe e-mail. Sper sa vorbeasca si engleza, pentru ca germana mea e mult prea rudimentara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolada spune:

alinahunde esti?m am uitat la pozicile tale,aia cu tine in dubla ipostaza (tu tipand la tine)e mortala.cum ai facut o?si pozicile de la salzburg cand le ai facut?si zi si mie cum e cu mac ul(programu pt.apple)ca eu m am indragostit de un calc.apple si merge numai cu mac si am vazut la o poz(n)a de a taok,stop intrebarile

www.camping-kasern-salzburg.com

Mergi la inceput

Wabbit nu stiu ce sa ti zic si eu aveam o frica la prima nastere de doamne,doamne dar in acelasi timp eram si fr curioasa si am mers tot timpul pe ideea ca cu au putut sau au reusit milioane de femei sa nasca sigur pot si eu si chiar asa a si fost.Cum sa ti spun cu epidurala asta .asa ziceam si eu ca si i tine si am ajuns in sala de nastere si aveam dureri de nastere adica eram in travaliu si eu tot cereeam epidurala dar asta de multe ori ca si in cazul meu hotaraste sora medicala sau doc daca ai nevoie sa ati faca sau nu de ex la mine au zis hai sa o facem si o sora a zis stai sa vad cat de dilatata e si aveam aproape delatazia de nastere si atunci nu mi au mai facuto ptr ca am reusit asa sa nasc adica nu a mai durat mult si am nascut . Cum sa ti zic sant niste chestii care se hotarasc atunci pe moment trb sa vezi cat stai in travaliu,cu ce dilatazie ajugi la spital ti se rupe apa inainte etc........nu mai fi speriata ca eu auzisem niste povestioare si stii tu din romania nu din croatzia,ca mai rau nu se poate,depinde si de fiecare persoana ai sa reusesti fiii sigura si dupa ce ai sa nasti natural fata injectzii ai sa fii asa de mnadra de tine si de fericita
stiii efectul la epidurala ,e dupa...............mai nasol
acu eu nu mi am dat de cat cu o parere fiecare hotaraste ptr el
atzi dau nr se tel maine

Mergi la inceput

Fetelor eu cu ochiul ma simt mai bine ,am fost azi la si mi a zis ca e o simpla infectzie ,de la ce nu poate sa ami spuna ,mi-a dat niste picaturi si in 3 zile trb sa merg iar la control.
Falfo,Babee nu va minunatzi ce mult scriu in ultimul timp ,am ajuns sa scriu mai mult ca voi

Mergi la inceput