Fetele din Austria (19)
Raspunsuri - Pagina 16
carolada spune:
saliu gagici
nu dati cu rosii ca n am mai aparut ,dar eu is pe alta planeta pana miercuri,adica is un fel de zombie,ca am un examen super greu cu dreptu muncii si alte lucruri folositoare
cami e putin prin ro ,bine i o fi, si vine in vreo sapt.-10 zile inapoi.
eu de intalneala am chef ,dar nu poci promite nimic ca la mine ma hotarasc in ultima secunda.si asa vreau sa vaz schönbrunu.
acu ce sa zic si mie mi s a parut mult 50 euro un meniu si nu s innebunita dupa mancarea japoneza,dar la urma urmei fiecare poate lua si numai un singur fel(sau mananca acasa bine),cred ca nu i gaura in cer daca nu mananca toata lumea,nu?babee ia zi i cum sta treaba,se poate si asa sau nu?mancam la japonez numai nitel si dupa aia om gasi noi un kebap pe undeva
hai va pupi
www.camping-kasern-salzburg.com
Babee spune:
Caro bafta la examen, tinem pumnii si te-asteptam.Ca si-asa ai promis de multisor ca vii
Am spus si mai sus, fiecare isi poate lua ce vrea, aveti meniul si preturile si tot si nu ne obliga nimeni sa papam de 50 euro.Era o propunere din partea mea/si a lor fiind destule(am zis eu maxim 10persoane).Dar nu e nici o problema sa papam doar sushi sau o supa ..sau altceva.Nu ne da nimeni afara si nu controleaza nimeni daca am facut vanzarea care trebuia sau nu.Atata tot ca si facilitate nu ni se percepe nimic pentru sala privata
-----------------------------
Gabriela, Rebecca si Phillip
Flaflo spune:
Buna fetele, si mie mi s-au parut cam mult cei 50 de Euro, dar avind in vedere ca nu facem asta des si mai e si martisorul am zis ca e ok. Insa nu as dori sa ne imputinam din cauza asta. Haideti sa gasim o varianta acceptabila, care sa multumeasca pe toata lumea.
"As da tot ce stiu pentru jumatate din ce ignor!" Descartes
Flavia si Bianca
carolada spune:
auzi babee da la salsa aia de care zici nu se mananca nica,tapas ceva?ca presupun ca lumea ar fi mai multumita daca s ar merge intr un singur loc.acu asta e numai o ideenu i musai sa faceti asa.
www.camping-kasern-salzburg.com
Babee spune:
Caro..e de fapt un bar, se numeste Havana club si numai bautura gasesti..si dans cat cuprinde.Altceva eu nu stiu ce sa va spun, alegeti voi si eu vin oriunde.
ank_miki spune:
Hallo fetele!
Da chiar ati fost acitve zilele astea,tot asa inainte.
Dragele mele,imi pare tare rau,dar eu nu pot veni din doua motive:primul,si mie mi-se pare scump 50 eu,si mai ales acum cand am eu unele chestii de rezolvat(baiatul mare de inscrie la sc.de soferi,trebuie sa platesc o excursie in Berlin,Iulia asteapta viza,are majoratul,Tahometrul la masina sa dus naibii,etc).La mine cand vine una,vin toate deodata.In fine as fi facut o exceptie,mai ales ca nu ne intalnim in fiecare sapt.,asa cum a zis si Flavia,dar totusi....
Si al doilea motiv,este Mikisor al meu,care nu mai sta fara mine,si la baie daca ma duc,bate in usa,plange si striga "mama,mama".Chiar si la toaleta,las usa deschisa(cativa cm) cat sa ma vada el,si degeaba"mama,mama".Si mai e o chestie(am rezolvat una,am dat de alta),nu adoarme fara mine.Si eu ca si Alina.Am incercat in multe feluri,am iesit si din cam.,dar nu inchideam bine usa,ca domnul Mikisor era deja in picioare.Asa am ales sa ma intind in pat,langa patutul lui,si in decurs de 5 min.,doarme.Am zis ca este inca mic,si o sa invete sa adoarma si singur,dar putin mai incolo.
In capitolul trecut va povesteam,ca se trezeste de N ori pe noapte,si eram la pamant.Seara inainte de culcare,Miki bea 250 ml Trinkmahlzeit,si pana sa termine de baut adormea.Noaptea se trezea,si nu mai adormea,decat daca ii dadeam sa bea ceai.Asa ma ambalam pt.noapte cu ceai in termos.
Am spus pediatrului,si ma indrumat spre aceeasi carte care ia folosit si Flaviei.
Kast-Zahn, Annette ; Morgenroth, Hartmut:
"Jedes Kind kann schlafen lernen"-vom Baby bis zum Schulkind: Wie Sie Schlafprobleme Ihres Kindes vermeiden und lösen können.
Adina,eu am fost multumita de carte,am facut si un plan(iti da exemplu la sfarsitul cartii).La mine nu a durat mai mult de cateva zile,pana ce Miki a dormit neintors toata noaptea.
Acum in ultimile 3-4 zile,nu stiu ce e cu el,se trezeste la 4 dim.plangand.Il iau langa mine,adoarme imediat,apoi il pun in patutul lui,si se trezeste pe la 8,bea un bibe de lapte(250ml),si mai doarme pana la 9-9.30.
Mie mi-a adus cartea Iulia de la biblioteca,dar o poti gasi si la librarie,e vreo 17 eu.
Gata ma duc la nani,a venit Ene pe la gene.
Pa..pa..Schönes Wochenende
Ank si"Cei patru muschetari"
www.dropshots.com/miki_1
Flaflo spune:
Buna fetele, care-i treaba ca incep sa ma supar..... Nu vreti la japonez, ok, nu-i nici un bai, dar atunci asteptam propuneri constructive! Sau nu vreti la japonezul ala pentru ca e prea scump? Atunci propun eu sa mergem www.akakiko.at/index.php" target="_blank">aici, o cunosc pe sefa de local, iar mincare e foarte buna.
Sau mai este un grec (imi scapa numele) pe Landstr. Hauptstr. care e ok. Sau asteptam alte sugestii.
Flavia si Bianca
adinag spune:
buna fetelor,
eu n-am vrut sa supar pe nimeni
v-am zis adevarul, ca n-are sens sa zic ca merg de rusine de a recunoaste ca n-am bani, si in ultimul moment sa absagen din niste oarecare motive, nu?
si n-am vrut sa va incurc, ptr ca daca se ia asa un menu nu se face sa stea una la masa care mananca altceva...
deci daca ptr voi e ok si fara menu de € 50, eu zic sa ramanem la japonez, ca are el si alta papa bun si sa mergem dupa aia la Havana Club, unde oricum nu avem ce cauta prea devreme, ca de-abia mai tarziu este stimmung (na, ca nu-s in stare sa vorbesc numai pe romaneste).
Eu in continuare ma bucur sa va intalnesc, numai ca n-am vrut sa va incurc, da?
Anka-miki, dar eu zic ca totusi motivele tare cad: 1. nu papam de 50 euro, vezi? si 2. pana atunci sigur se gaseste si o solutie cu miki, astea sunt faze si lasa ca o sa stea el cateva ore si cu sotul, si sa stii ca e chiar bine si sa vezi cu ce forte noi, plina de energie si febra musculara de la dans o sa te intorci!!! c-o sa-ti spuna familia sa iesi mai des, ca o mama fericita are copii fericiti, nu?
in ce priveste cartea, Flaflo, te rog s-o aduci. am mai zis, a, auzit multe chestii mai ingrijoratoare despre aceasta carte, dar poate are si parti bune, fara schreien lassesn si konditionierung. cartea se bazeaza pe metoda ferber, care dr. singur a zis ca aceasta metoda a fost dezvoltata pentru cazuri extreme si sa nu se foloseasca leichtfertig, pentru ca poate avea multe consecinte negative. si ca daca ar fi stiut inainte ce va produce cartea, multe lucruri nici nu le-ar fi scris.
de aia as vrea sa stiu ce ati facut voi exact, sa vad daca pot pune si eu in practica!
deci: 10 martie ramanem la japonez si comanda fiecare dupa buzunarul lui?
pupici multi
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
Flaflo spune:
Adina, eu sint de acord, banuiesc ca si celelalte fete. Comandam ce vrem si gata, mai ales ca unele nu sint incintate de bucatatria japoneza (Carolada). Am sa-ti aduc cartea, nici eu nu am fost adepta conceptului "schreien lassen", insa in carte e vorba de a lasa copilul doar un anumit timp sa plinga, dupa care te duci la el sa il linistesti. Nu mi s-a parut deloc barbar, mai ales ca dupa nici trei zile a functionat fara plins. Da, este pentru cazuri extreme, dar un copil trecut de 2 ani care se tot trezeste fara motiv oare nu e un caz extrem? Oricum citeste cartea si hotaraste singura daca vrei si poti sa o pui in practica.
Pupici
Flavia si Bianca
Babee spune:
Sa inteleg ca v-ati linistit si alegem Japu?Nu e musai sa mergem c-am zis eu, am facut o propunere.Ok, ramane asa daca e si fiecare isi ia ce si cat vrea, bine?Fara nici o obligatie si fara altele
Io-s la munci..fug sa nu ma prinda careva p-aci