Fetele din Austria (19)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tyana spune:

buna dimiteatza,fetelor ,e o idee fr buna sambata seara mai ales si cu dans dupa ,dar din pacate eu nu cred ca va pot onora cu prezentza.Eu am doi pui alintzi de nu se poate care nu fac nani decat cu mami si nu am cu cine sa i las,chiar daca sotzul meu sta cu ei nu poate sa i adoarma mai ales pe ala mic ca el e cu tzatza,Dar mai vedem noi pana atunci.Oricum petrecere frumoasa,si sa nu prea mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zamfirica spune:

Alinah, multumesc din suflet! N-ai idee cat am asteptat sa intri ca sa-mi raspunzi. Prietena mea ajunge la Linz sapt. viitoare, pe 15 si sta trei zile, pana duminica, deci timp ar avea. In Viena sta doar cateva ore, dar la Linz sta mai mult si in mod cert va umbla prin magzine. Daca vezi undeva in drumul tau, la orice magazin, noteaza-ti pls. adresa si ii spun sa mearga direct acolo. Sau poate se gasesc si prin lanturi de magazine mari...habar n-am, fiindca la noi nu se gasesc deloc. De-aia am si intrebat de fapt fiindca nu am idee unde sa o trimit. Eu credeam ca acolo sunt foarte raspandite, ca toata lumea le foloseste si ca se gasesc mai peste tot, dar probabil ca nu este chiar asa, fiindca ea mi-a spus ca nu a vazut desi a mai fost plecata in Austria.

Iti multumesc frumos, inca o data.

in asteptarea lui number 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Tyana eu te las pe lista pentru ca trebuie sa vii.Lasa ca se descurca el Mehdi si pentru 3-4 ore singurel, cat sa te relaxezi si tu putin.Pai se poate..ce vorbiram noi doua azi???Fruntea sus si fii tu tare

Ma amuzati ca iar incepem sa umplem paginile p-aci, se vede c ase-anunta petrecere

Fug la munci, revin

-----------------------------

Gabriela, Rebecca si Phillip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flaflo spune:

Eu una vin la intilnire oricind ar fi, ca tare mi-e dor de o iesire! Simbata seara e super, nu trebuie sa ne grabim acasa, sa vada si iubitii nostri soti cum e cu plozii. Nu de alta, dar ei au impresia ca daca stam acasa nu facem nimic. Eu cel putin i-am pus gind rau de multicel..... Tyana, urmeaza exemplu si lasa-l sa se descurce. Mie nu-mi vine sa cred ca nu se va descurca, si daca nu..... cel putin are conditie fizica!
Noi am fost saptamina asta ocupate cu acvariul, l-am populat cu vegetatie, pietre decorative si bineiteles cu pestisori si melci (preferatii Biancai). Azi a stat in total vreo trei ore in faza lui, incintata de mama focului (daca stiam ii luam mai repede...) Mai nasol a fost la cina, cind am pregatit peste si a inceput sa urle si a fugit repede la acvariu sa vada daca mai sint acolo.
Mai fetelor mie nu imi vine sa cred ce bine a inceput Bia sa doarma. Ieri la ora 20,30 a zis ca merge la nani, i-am spus povestea si am iesit din camera. Draguta a dormit fara pauze pina la 7,00, iar azi la 20,30 aceeasi poveste. Am fost fraierii ei timp de 2 ani! Adina si Tyana, trebuie sa puneti piciorul in prag, daca nu vor merge la scoala si tot se vor trezi noaptea. Stiti de ce? Ca vad ca le merge!!!! Eu acum 17 zile inca m-am trezit de 9 ori noaptea, iar culcarea era pe la ora 21,30-22,00, dupa multe lupte.... Asa ca se poate, chiar in timp record!!
In rest Flo e bolnav, e mai rau decit Bia, deci am doi copii la ora actuala.

Va pup, ca am un somn in mine...... Sint mereu obosita de cind doarme Bia, vad ca nu-mi prieste deloc (ptiu sa nu o deochi).

"As da tot ce stiu pentru jumatate din ce ignor!" Descartes

Flavia si Bianca

Mergi la inceput

Apar si eu nitel obosita, dar sa va pove ca stiu ca multe dintre voi apareti si mai tarziu.

Am mers si am rezervat o camaera privata pentru 10 Martie, de la orele 18.00 Am precizat ca vom fi in jur de 10 persoane(daca suntem mai putine nu e bai, daca suntem mai multe iarasi nu e bai, e loc pentru 16).Si mi s-a propus sa ne faca un meniu in jur de sa zicem 50 euro.Cu vorspeise, sushi, desert, mai multe.V-as ruga sa va uitati pe linkul dat de Alinah , la meniu si sa ne decidem.Sau putem merge pe mana lor , spunem in mare cam ce vrem si stiu ei ce au de facut, ca doar nu sunt la prima petrecere.Asta decidem impreunaAr fi mult mai usor pentru ei-fiind destul de multisoare noi-sa avem un fel de meniu stabilit, decurge totul ca la carte si nu stam sa asteptam foarte mult.Putem stabili ca la inceput sa primim vorspeise de ex, peste o ora sushi etc etc.Nu tot de-odata ca ni se face rau, si numai bine avem timp si de vorbaEu una de-abia astept sa ne intalnim

Flavia chiar astazi vorbeam cu Tyana si o sfatuiam sa fie putin dura si sa faca nitica militarie.Acum tu stii cel mai bine cum a fost si cum este acum Bianca cu somnul.Asa profita astia mici de n-avem noi habar.Poate discutand reusim sa ne-ajutam si sa fie bine.

Fug la nani acum ca maine dimineata trezirea sa il duc pe Phillip la gradi(ce rau e ca nu il duce Vio..fug sa il duc, ma intorc, iarasi plec sa il iau...).Mi-e putin greu c-o iau si pe Rebecca cu mine..dar trece.De-acum astept somnul de maine de la pranz, de zici ca-s nedormita de hat timp

Nani bun si pe maine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

flaflo, pai spune ce-ai facut exact, te rog!

eu am auzit si lucruri foarte negative despre cartea cu pricina, de aia vreau sa vad ce ai facut tu exact, cat a durat, cum a functionat in fiecare faza.. deci un raport amanuntit!

daca ai timp si chef... merci mult!

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

pai ce se poate manca de 50 euro? ca io am vazut acolo meniuri de 30 sau asa ceva... cum vreti voi, dar atunci sa faca ei menu-ul dupa cum vor, dar cu pauze, nu la maraton!

pupici

quote:
Originally posted by Babee

Apar si eu nitel obosita, dar sa va pove ca stiu ca multe dintre voi apareti si mai tarziu.

Am mers si am rezervat o camaera privata pentru 10 Martie, de la orele 18.00 Am precizat ca vom fi in jur de 10 persoane(daca suntem mai putine nu e bai, daca suntem mai multe iarasi nu e bai, e loc pentru 16).Si mi s-a propus sa ne faca un meniu in jur de sa zicem 50 euro.Cu vorspeise, sushi, desert, mai multe.V-as ruga sa va uitati pe linkul dat de Alinah , la meniu si sa ne decidem.Sau putem merge pe mana lor , spunem in mare cam ce vrem si stiu ei ce au de facut, ca doar nu sunt la prima petrecere.Asta decidem impreunaAr fi mult mai usor pentru ei-fiind destul de multisoare noi-sa avem un fel de meniu stabilit, decurge totul ca la carte si nu stam sa asteptam foarte mult.Putem stabili ca la inceput sa primim vorspeise de ex, peste o ora sushi etc etc.Nu tot de-odata ca ni se face rau, si numai bine avem timp si de vorbaEu una de-abia astept sa ne intalnim

Flavia chiar astazi vorbeam cu Tyana si o sfatuiam sa fie putin dura si sa faca nitica militarie.Acum tu stii cel mai bine cum a fost si cum este acum Bianca cu somnul.Asa profita astia mici de n-avem noi habar.Poate discutand reusim sa ne-ajutam si sa fie bine.

Fug la nani acum ca maine dimineata trezirea sa il duc pe Phillip la gradi(ce rau e ca nu il duce Vio..fug sa il duc, ma intorc, iarasi plec sa il iau...).Mi-e putin greu c-o iau si pe Rebecca cu mine..dar trece.De-acum astept somnul de maine de la pranz, de zici ca-s nedormita de hat timp

Nani bun si pe maine

Mergi la inceput

Adina, fetele uitati-va de exemplu la meniul ala de 45 euro(din pacate acela este valabil doar la pranz, pana in 2 juma adica)...ca idee ce cotine un meniu.Cum mi-a spus si ieri pot face doua platouri cu sushi, maki..laki etc...oricum sunt bune ca eu le-am probat bine

In loc sa dorm cu ei, stau p-aci...ca nu mai pot dormi

Mergi la inceput

buna fetelor,

sa nu va suparati pe mine, dar cred ca ma retrag de la intalnire, pentru buzunarul meu e prea scump 50 euro numai pentru mancare, ca se mai adauga si bautura, mai mergem si in alta parte... prea mult ptr mine!

dar voua va doresc oricum petrecere frumoasa!

mai vorbim

Mergi la inceput

Adina asta era o propunere, poti merge si sa comanzi din meniu fara a plati 50 de euro pe meniu.
Sau daca vreti mergem in alta parte, mie imi e indiferent

Is obosita, merg la nani ca pic

Mergi la inceput