Fetele din Austria (19)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Multumesc de sugestii, cred ca imi voi face curand un termin la Dr. Epp. In timpul sarcinii am fost la Dr. Bartosch, insa: de fiecare data ma durea un control normal (Abstrich), chiar sangeram abundent, o data am sangerat toata ziua si am avut dureri destul de mari, chiar credeam ca mi-a venit CM (nu in timpul sarcinii), in timpul sarcinii nu a fost absolut deloc comunicativ, chestie care m-a deranjat la maxim, nu i-a convenit ca nu nasc cu el privat la Rudolfinerhaus (tare scump...), de atunci m-a tratat chiar cu atata raceala si parca dispret... Nu ma mai duc la el in veci!!!

Deci 11.3. Japonezul, care mergem? Flaflo, Babee, Gabitza, eu... de continuat lista

pupici

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Fuga si eu pana plec la munca

Ramane pentru 11 martie la japonezu (rezerv eu sala privata sa stam pe jos in stilul lor, sau cer un separe de 9 persoane?)

1.Flaflo
2.Tyana
3.Adinaq
4.Gabitza
5.Babee
6.Alinah
7.Cristina prietena mea burticoasa
.... si lista sa continue(numai sa stiu ce si cum sa rezerv)

-----------------------------

Gabriela, Rebecca si Phillip

Mergi la inceput

eu as sta pe jos, dar daca sunt si celelalte de acord (Cristina - burticoasa?)
anka_miki?

o seara buna la toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flaflo spune:

Eu votez pentru separe, ca statul pe jos e un chin pentru spatele meu...... Deci am inteles bine? Venim fara soti si fara plozi!

"As da tot ce stiu pentru jumatate din ce ignor!" Descartes

Flavia si Bianca

Mergi la inceput

Haideti ca am vorbit si m-am lamurit asupra unor lucruri.Sala cu stat pe jos de fapt nu e pe jos, sunt niste scaune mici fara picioare aproape, dar pentru maxim 6 persoane.In schimb poate fi rezervata o sala privata (pentru maximum 16 persoane).
Dar..pentru ca brunch este de la 12 la 14:30 si sigur nu avem timp de vorba prea mult propun sa mutam sambata seara pe 10 Martie de la orele 18.00 (e deschis pana la 22:45 dar zic eu ca ne ajunge).Oricum daca stau bine sa ma gandesc si anul trecut tot sambata seara ne-am intalnit, sa ne tihneasca si noua ca meritam si noi un asa martisor).Fetelor ce vin din Linz, Sazburg ma gandesc ca le-ar fi mult mai bine.Mi-am adus aminte ca Alexandra ar vrea sa vina, si sa ramana peste noapte pe undeva-deci ce spuneti?

P.s Caro, fix langa locul cu pricina e si un bar de salsaZi ..te-am provocat??

Continuam lista?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabitza1977 spune:

Buna fete!

Abia astept sa ne cunoastem, asa ca eu confirm participarea!

Sa va povestesc ce mi s-a inatmplat azi... m-am speriat rau!
Mergeam la job, ma aflam in statia de tramvai, si a venit un individ la mine si m-a rugat daca as putea sa ii dau ceva "Kleingeld". Am zis sa ii dau ceva omului, ca n-oi muri, desi foarte amarat nu parea. In fine, i-am dat 50 centi, atat aveam marunt. La care individul s-a oripilat rau de tot si m-a intrebat de ce nu ii dau mai mult!!!!???!!! M-AM BLOCAT!!! I-am spus ca mai mult nu am si s-a schimbat la fata, pe cuvant, s-a schimonosit (mai eram si singura in statia de tramvai...). S-a uitat fix la mine, a vrut se pare sa mai spuna ceva, dar tocmai atunci a mai aparut cineva care se indrepta catre statie, asa ca a plecat, nu inainte de a da cu pumnul intr-un perete de langa!!! (bine ca nu mi-a dat mie vreuna!!!).
Cand am ajuns la serviciu le-am povestit colegilor, iar cativa mi-au spus sa nu mai scot portofelul sa le dau ceva celor de genul asta, ca poate raman fara el! Ca multi care fac asa sunt dependenti de droguri sau alcool.
Pe urma am stat si m-am gandit ca poate nu am facut bine ca le-am povestit colegilor, ca sunt toti austrieci si sa nu se fi suparat... sa nu creada ca vorbesc urat despre orasul lor, dar eu eram doar foarte speriata, simteam nevoia sa povestesc. Nu sunt rautacioasa de felul meu. In fine, sper ca nu au luat-o asa!
Voua vi s-a intamplat asa ceva pana acum?

Haideti ca v-am ametit cu vorbaria mea!

Va pup, vorbim!

Mergi la inceput

Gabitza, nu te speria, sigur nu au inteles gresit!!!
Imi pare rau ptr ce ti s-a intamplat, mie mi s-au intamplat diverse chestii, mai mici, mai mari, dar in definitiv suntem intr-o capitala - una dintre cele mai sigure pe lume, dar totusi o capitala. deci, din pacate, e "normal" ca se mai intampla asa ceva...
si eu zic, cand nu e nimeni pe langa tine ai grija...

a propos... asa ma enerveaza - nu stiu daca ati observat si voi cresterea asta imensa de cersetori romani/rromi in viena. ma scoate din sarite, aproape toti mi se pare ca vorbesc romaneste! la statia thaliastraße (U6), unde sunt in fiecare zi, sunt mereu aceiasi, fac cu schimbul - nu glumesc! parca ar lucra in ture...
fac vreo 100 m, pe thaliastr. in fata la McDonalds, aceeasi imagine. si tot asa... parca am fi o natie de cersetori! si sa nu ma intelegeti gresit, stiu ca sunt oameni care ajung in situatii dificile si nu au alta posibilitate, nu vreau sa judec sau sa condamn pe nimeni, dar asta-mi miroase a cersetorie organizata si cu sindicat!

Dar hai la ceva mai vesel: Sambata seara mi se pare o idee formidabila, iesim si noi dupa aia pe undeva! Nici nu-mi mai aduc aminte de cand n-am mai iesit cu romani sau numai cu fete! ma bucur tare!!!

Mergi la inceput

Gabitza eu deja nici nu ma mai uit la ei.In fiecare seara cand trec pe la Karlsplatz ma ia cu groaza cand vad toti drogatii aia si cum cersescAm ajuns sa nu-mi mai fie mila de nimeni ..
In ceea ce priveste cersetorii romani iarasiMI-e "sila" si cand ii vad ciorchine pe scarile bisericii.Am asa o imagine cu tigani si injurandu-te daca nu le dai cat trebuie.Si nu pot intelege, de ce sunt incurajati si li se da?!Oriunde in oras hai sa zicem, dar pana si romanii care stiu ce si cum-vorbesc de aspectul din fata bisericii.
Si oricum ei castiga pe luna cam un salariu minim pe economie fara sa se chinuiasca prea mult si fara sa plateasca impozite.Si ma opresc ca mai rau ma enervez

Numaram zilele pana la intalnire, nu??Anul trecut ne-am hihilit in 3, anul acesta sper sa fim cu muuuult mai multe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabitza1977 spune:

Buna dimineata,

Aveti dreptate, nici cu cersetorii romanani nu mi-e rusine... pe Mariahilferstrasse parca am vazut o femeie in varsta care cersea si spunea in germana cum ca e o femeie amarata, din Romania!!!
Individul ala m-a cam speriat mai ales prin privirea aia ciudata si prin insistenta.

Adina, acum am observat ca tu m-ai intrebat ceva si eu nu am raspuns: nu prea avem prieteni sau cunostinte pe aici. M-am imprietenit foarte bine insa cu o colega de serviciu (din alt departament) din Bulgaria. este foarte de treaba si ne vedem des. Si de asemenea, mai cunoastem o familie, ea englezoaica, el austriac, care locuiesc aici si pe care ii stim din Romania (au lucrat acolo o perioada). Si ei sunt draguti si ne mai intalnim, ne mai sfatuiesc cu una-alta!
Si ne bucuram ca mai mereu vin prieteni, rude din Ro la noi. Asa ne e mai usor!

Va pup si o zi cat mai frumoasa va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinah spune:

Ptiu, sa nu va fie de-ochi, ce darnicie de litere in ultimele doua zile! Pai asa, nu se mai poate, tre' musai si io sa zic ceva
Pe langa faptul ca am ramas unica sluga la doi stapani si mai trag chiulul colea, la calculator, in rest nimic, goala si seaca viata mea sociala. Astept sambata din nou intariri, ca sa pot veni si io la intalniri de toate culorile si bauturi de tot soiul. Culmea e ca e super ok cu amandoi plozi acasa, stau singurei si se joaca, se alearga, unu' calare pe masini, altu' pe premergator. Zici ca-i poligon auto si alta nu.
Eu ginecologi nu stiu in Viena, de al meu inca n-am nici o parere, pare bun, de fapt nici nu i-am creat probleme, asta-i buna :), cu toate ca si eu eram inclusa la sarcina cu risc de a nu o duce pana la capat, el a parut sigur pe el si mi-a dat mereu incredere ca totul e ok. Oricum problemele aparute in timp n-au mai putut astepta pana la controlul lui, ci la spital. Tot privat a fost si nu si-a schimbat comportamentul fata de mine ca nu am putut naste la spitalul unde lucra el. Stie evident ca nu toti pot avea asigurari private de sanatate. Eu ca tot romanul, cu ideea ca trebuie sa nasti cu cel care ti-a supravegheat nasterea, ca altfel cum? L-am intrebat daca nasc cu el si mi-a zis ca daca vreau desigur, numai ca imi trebuie asigurare extra, daca nu am, sa nu-mi fac probleme, ca pot avea incredere in medicii de la spitalele de stat. Nici nu imi puteam inchipui ca poate fi altfel :) Cum la fel la inceput de tot, ma simteam aiurea sa nu var plicul pe sub birou la medicul de familie Greu cu invatatul dar mai greu cu dezvatatul :)
Dar cum zicea Flavia, daca nu ai dat probleme reale unui doctor, e clar ca nu ai putut "verifica" cu adevarat doctorul respectiv. Eu chiar nu stiu de ce prin Viena nu prea se fac cerclaje, eu cunosc 2 tipe aici (Linz) care au avut col deschis devreme si asa au rezolvat problema.

Ura, party la japonezi, si nu oricare, 5 stele!
Prezent! Sambata, duminica, lunea sau joia, eu prezent
Pentru mine e perfect sambata seara, 2 ore juma' erau prea putine pentru unele dintre noi :)), care mai si vorbim pe langa infulecat.
O parte buna din fete stiu, mai ales ca acum am cunocut-o si pe tyana, mai gabitza si probabil ank_miki.
Salzburgul si imprejurimile ce fac?? Cami, Carolada, Alexa, veniti? Haideti ca scapati de examene si tocit lb germana, fir-ar sa fie ca si eu ar trebui sa ma reapuc! Alexa, te-ai mutat? Ce face Alex, il duci la vreo gradinita?

Ank_miki, indurare , nu stiu cum te-am ocolit Oricum, trebuie sa o pun si pe tyana pe lista, asa ca purced la schimbari in lista. Fetelor, cred ca scot varsta, ce ziceti, ca nu pot tine calculul, mai ales ca nu e data automat de info, asa ca ma las pagubasa, abia stiu cati ani am eu, d-apai la toata ceata. Plus ca unele dintre noi ma trag de maneca sa le schimb anii, da' repede mai imbatranesti Gabi (babee) Eu de vro' 15 ani tot 16 am! Eu vreau sa dau timpul inapoi, imi vreau libertatea si timpul berechet de atunci Ok, ok, si ceva minte de p-acum

Gabitza, eu mi-s de pe la Bucuresti, am mancat bataie de la tigani ca eram rockeritza, ha ha si apoi cu explozia de cersetori m-am calit bine de tot, te faci ca nu-i auzi, nu zici nimic, ceva de genul n-am etc, asta ii intarata, efectiv te uiti in alta parte. O sa ajungi sa ii cunosti si atunci vei stii sa-ti muti privirea din timp, tocmai ai o treaba foarte importanta cu o revista, cu soarele de pe cer. Mai nasol e cu astia drogatii, ca sunt disperati psihic si nu prea mai stiu ce fac, sunt in stare sa te bata pentru o bucata de staniol sau seringa.

Zamfirica, o sa ma uit pe net daca gasesc vreun magazin cu asa ceva, cand vine prietena ta? si daca sta doar cateva ore in Linz...pe aeroport nus tiu cat timp are de ajuns in oras.

Si ca sa nu uit, ca vad ca babee a omis, ia uitati si va incantati unde o sa chefuim: www.unkai-grandhotel.com/en/index.shtml" target="_blank">Japonezii.
Am plecat la copchii si la studiat meniul de la japonezi, sa nu mai pierd juma' de ora in restaurant in dilema ce sa aleg, vin cu lectia invatata de acasa: www.unkai-grandhotel.com/menus_g/unkai.pdf" target="_blank">Meniu miam miam

Paaaa ca iar m-am revarsat p-aci :)

Mergi la inceput