Fetele din Austria (19)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Zamfirica spune:

Multumesc frumos fetelor!!!
Adinag, nu vreau sa fie de la firma asta, de fapt nici nu auzisem vreodata de ea. Vreau doar un baby wrap normal, dar cum in RO nu se gasesc, am profitat de ocazia asta si mi-am rugat prietena sa-mi aduca. Ca sa nu abuzez as fi vrut sa o trimit la fix, asa ca initial am dat o cautare pe google si am gasit site-ul mentionat. L-am postat doar ca sa vedeti voi ce caut. La ce magazine ai vazut tu? Pt. mine nu-i un moft, am tot auzit ca bebelusii purtati in el nu prea au colici etc. si cum fetita mea a avut colici ingrozitoare pana la 6 luni, la gandul carora am si acum cosmaruri, ma gandesc sa fac efortul asta financiar de dragul copilului.
Daca ar fi mai ieftin ar fi cu atat mai bine...

in asteptarea lui number 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

am inca o intrebare:

caut medic geinecolog (daca e fem. si mai bine) la Viena, care sa fie de treaba si la care un control "normal" sa nu fie dureros... stiu, suna ciudat ce zic, dar am si eu experientele mele, ca degeaba nu intreb.

stiu o dr. fff buna si cumsecade, dar e la herzogenburg (in apropiere de st. pölten) si parca nu-mi vine sa merg asa departe.

Idei salvatoare? N-am mai mers de vreo doi ani, asa ca n-ar fi rau...

Multumesc mult!

(ah, si cu WGKK)

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zamfirica spune:

Off, scuze fetelor, acum am aflat ca de fapt ea va merge la Linz. In Viena sta doar cateva ore pt. ca acolo aterizeaza/decoleaza. In lanturi de magazine mari, din astea universale care sunt in toate orasele nu e posibil sa gaseasca asa ceva? Ma gandesc ca poate au si raioane pt. copii.

in asteptarea lui number 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flaflo spune:

Adina, asa cum am mai spus, eu am pierdut 2 sarcini si am trecut pe la vreo 25-30 de ginecologi din Viena. Singurul care mi-a pus un diagnostic corect este actualul meu ginecolog, Dr. Nikolaus Epp . E putin cam "steif" dar are o mina usoara si niciodata nu m-a durut vreun control.
Zamfirica, poate intra Alinah si te sfatuieste unde gasesti in Linz asa ceva!
Lavinia, ce mai faci, esti in Ro?

"As da tot ce stiu pentru jumatate din ce ignor!" Descartes

Flavia si Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tyana spune:

maroon][/maroon]flaflo sa stii ca si eu tot mai mult de gura sotzului am inscriso el ma tot batea la cap ,stii tu cum sant tatzii tari mandri de fetelor lor ,dar dupa cum spuneam eu nu am sa o oblig la nimc am sa o duc sa vad dacai place cum reactzioneaza etc,vazusem si eu reporaje la tv unde asi tarauu copii pe la toate castingurile numai ,numai ca o iesi ceva ,asa nu sant nici eu de acord.
sa stizi ca cunosc un doc roman ginecolog daca va intereseaza e undeva pe in cartierul 14 dar acum nu stiu nr lui de tel .daca vretzi fac rost ,dar nu lucreaza cu toate casele de asigurari.
cu restaurantul japonez sant si eu de acord stiu si unul fr bun.

Mergi la inceput

Tyana, daca e vorba de Dr. Aurelia Savulescu nici nu are rost sa dai vreo data de contact. Eu am lasat la ea un car de bani pentru nimic. Sau poate vorbesti de Dr. Michael Fuchs din bez. 12, care este un brutal si mai face si chiuretaje ilegal, la el in cabinet... Vedeti voi, fetelor, cele care nu ati avut probleme cu sarcina sinteti toate multumite de ginecolog, dar eu am trecut din pacate prin prea multe experiente neplacute si pot sa va spun ca ginecologii buni din Viena poti sa-i numeri pe degetele de la o mina. Si pentru cele care nu stiu, eu m-am "rezolvat" pina la urma in Romania, la un Dr. de nota 10, fara de care Bianca nu ar fi existat la ora actuala.
Adina, la Jasmina ce Dr. ai avut? De ce nu mai mergi la el?

Flavia si Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tyana spune:

da flaflo de dr michael fuchs ,ziceam din cartierul 12 eu traiam cu impresia ca e in 14,eu am fost la el doar de 2 ori la inceput cand venisem eu in viena si dupa aia eu m am mutat in graz de aia nu ami pot da cu parerea daca e bun sau rau ,dar te cred.problema aici ca doct fr buni sant fr multzi privatzi si daca e sa ramai insarcinata nu se merita sa mergi la unul privat(daor daca este asigurare)ca te rupe de bani .si sant unii care nu vor sa primeasca pacientzii noi ca au de ajuns.eu de ex am avut in graz (perioada de sarcina cu alessia )un doc fr bun de la GHEBIT KRANKEKASSE care era fr bun ,normal gandim imediat ,a nu privat e mai bun dar nu e asa.[nean

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabitza1977 spune:

Buna fetele!

Si eu tot pt. o problema de ordin ginecolocic am fost la medic, mai exact este vorba de un nodul la un san. In Romania mi-au spus ca nu este periculos (mi-au facut si o ecografie + o analiza de sange, marker tumoral parca se numeste), dar am vrut sa merg sa vad ce mi se spune si aici. Sefa mea mi-a recomadat o doctora, se numeste Sibylle Okresek. Pare foarte draguta, chiar m-a mirat ca mi-a luat doar jumatate din pretul onorariului (asta pt. ca nu am facut control complet, probabil). Si ea mi-a spus ca, mai mult ca sigur, nu este nimic periculos (mai ales ca pe mine locul cu pricina ma doare, iar cele periculoase nu dor deloc). Mi-a dat sa fac si o Mammasonographie (sper ca am scris bine), dar o voi face spre sfarsitul lunii. M-am dus mai mult ca sa stau linistita, sa am doua pareri la "activ", ca sa spun asa!
Daca are mana usoara sau nu, nu stiu sa va spun din pacate, pt. ca nu am facut control complet. Va informez insa cand il voi face.
Va pup! Pe curand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Apropo de tragedii..mai rau decat Taussig nu cred ca e vreunul...

Ramane pe 11 Martie pe la 12-13 intalnirea?La un restaurant japonez fac eu rezervarea, e in primul bezirk si sunt sigura ca o sa va placa.

-----------------------------

Gabriela, Rebecca si Phillip

Mergi la inceput

Babee, hai atunci la japonez!
Gabitza, eu am lcrat cu Dr. Okresek, e intr-adevar tare draguta, despre profesionalism insa nu vreau sa ma pronunt.....
Ce mai face Salzburgul? Cami si Carolada, nu ati mai scris de multicel...

Flavia si Bianca

Mergi la inceput