Fetele din Austria (19)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabrielle74 spune:

flaflo-am vazut ca am gresit la denumirea vaccinului.l-am facut acum 2 ani si mi-am adus vag aminte de ,,denumire''.atunci l-am gasit in cabinet la dr l-am cumparat ,mi l-a facut si gata.n-am stiut ca exista mai multe concentratii,intre timp sunt la alta dr si am sa cer mai multe informatii.merci oricum ca mi-ai raspuns ,esti tare dragutza.
pupici..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabitza1977 spune:

Buna fetelor,

Flaflo, eu nu am medic de familie, inca nu am primit e-card-ul, e un pic mai complicat la mine. Am o asigurare privata la Uniqua, pana rezolva angajatorii mei cu cardul de sanatate.
Am sa intreb in farmacii de vaccin, merci mult de informatii!
Despre ce concentratii diferite este vorba? Ca am vazut ca scris Gabrielle ceva de concentratii diferite...?
In fine, merg la farmacie si aflu eu!

Va pup!

Mergi la inceput

Scuze, acum m-am prins ca Gabrielle vorbea de alt tip de vaccin!
Sunt ametita rau azi!

Pe curand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tyana spune:

halloooooooooooo numai e nimeni pe aici?numai am ce sa citesc,de trei zile va tot caut si nimic toata lumea e ocupata sau numai are chef sa scrie,asa ca am zis sa va scriu eu cate ceva.flaflo si babee stiu ca au fost fr ocupate cude aia nu au mai avut timp ,eu ce sa va zic am inceput lunea bine cam de dimineatza stau pe net , si tot cautam o adresa de modeling care au casting si ptr copii ,am gasit eu ceva dar fr putzine au si ptr kids,am completat o fisa si am trimiso cu trei poze ,sa vedem daca ami dau vreun raspuns, da ati inteles bine ami duc papusica la modeling acum sa vedem exact daca ai place eu asa zic ca i place si are si inclinatzii ,o pregatesc asa incetul cu incetul ca se apropie de varsta curioasa o intereseaza orice ,rujul ,pantofii ,etc ,oricum eu vreau sa o duc peste tot sa vad ce ai place ce inclinatzii are (sport ,dans ,balet ,inot etc)eu nu am sa o oblig la nimic doar sa vad ce talenturi ascunse are sa nu cumva sa ramana nedescoperite ca la mine.daca aveti vreun sfat sau vreo adresa astept cu placere parerea voastra.am uitat sa va zic alessia are 2 ani 2 luni.si trezitziva ca mai e un pic si vine primavara nu vedetzi ce vremea frumoasa este,cred ca de asta nu avetzi timp sa scrietzi ,santezi la plimbare.

Mergi la inceput

Buna fetelor!

Ai dreptate Tyana, cred ca suntem cam toate prinse in perioada asta si asta se poate datora si vremii bune.
Insa eu am fost prinsa si cu alte probleme, azi spre exemplu am mers la doctor cu o problema mai veche, vroiam sa stiu si parerea medicilor de aici si din fericire totul este OK!

Mai nou, eu si sotul meu ne-am hotarat, tinand cont de fatul ca aici avem, deocamdata, mai mult timp liber decat aveam in Romania, sa facem ceva sport, ca prea suntem sedentari... si am inecput cu jogging. Sa vedem cat ne tine!

In rest, incep incet-incet sa ma mai obisnuiesc pe aici (nu suntem decat de 3 luni si aprox. o saptamana in Austria)... La inceput a fost mai greu (ma refer aici mai mult la partea cu dorul de ai mei si de de prieteni), acum e insa mai bine. Si peste o saptamana vine mamica mea in vizita!!!!!!! ABIA ASTEPT!!!!

Va pup! Pe curand!

Gabi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Buna fetelor,

ce mai faceti? eu tot cu lipsa mea cronica de somn, dar ce sa fac? nu stiu solutie, asa ca... asta este.

Gabitza, ma bucur ca te-ai mai acomodat aici, ti-ai gasit poate si prieteni? (ok, prieteni e poate prea mulkt spus asa repede, adica pe cineva cu care sa iesiti la o cafea sau sa stai la o barfa sau sa va vizitai...)

tyana, eu mai bine nu mi-as da cu parerea, pentru ca personal nu sunt de acord cu modeling la copii. dar e fetita ta, tu trebuie sa stii, tu hotarasti, nu ma amestec!

celelalte fete ce faceti? toti sanatosi? cand era vorba de intalnirea de martisor? parca a doua duminica din martie? eu as merge cu mare placere la acel japonez, iubesc mancarea asiatica (de fapt, iubesc mancarea... ;-))

eu as veni, facem o lista? fara copii sau cu?

am asa o stare de a nu face nimic...

ah! pe 16 plecam in Olanda pentru cateva zile. abia astept! asa o iesire prinde tare bine, parca mai lasi toate gandurile si grijile acasa, iti aerisesti creierul, cum zice maica-mea!

pupici

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zamfirica spune:

Buna, fetelor! Imi cer scuze ca ma bag la subiectul vostru, dar as avea mare nevoie de o informatie (am intrebat si la "parintii intreaba" dar cred ca era mai bine sa pun intrebarea aici). Spuneti-mi si mie va rog unde gasesc asa ceva la Viena?

http://www.easycare.at/easycare2e/index.php
Pleaca o prietena de-a mea pt. cateva zile la Viena si vreau sa o rog sa-mi cumpere, dar as vrea sa o trimit la fix fiindca nu are mult timp la dispozitie si nu as vrea sa-l piarda pt. mine cautand prin magazine.
Va multumesc frumos pt. ajutor!

in asteptarea lui number 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zamfirica spune:

Linkul pe care l-am dat a fost gasit de mine in cautari pe google. Din pacate insa am dedus ca magazinul ar fi doar online...mi-e sa nu o trimit degeaba la adresa respectiva .

in asteptarea lui number 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Zamfirica,

m-am mai uitat pe pagina lor si am gasit aceasta adresa:
ore de deschidere: luni-vineri de la 13-18 h
easycare
Zirkusgasse 35
1020 Wien
tel: +43 (0)1 / 214 72 34

(PS: dar sunt si mai ieftine, sau trebuie sa fie de la firma asta?)

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flaflo spune:

Buna fetele, noi sintem bine, Bia a primit de ziua ei de la nasi un acvariu, asa ca acum ne dam cu stingul in dreptul ca sintem habarnisti la capitolul asta. In fine, l-am aranjat, decorat, pus aditivi, etc.... Intre timp doi din 5 pestisori au dat ortul, noroc ca nu sint scumpi si pot sa mai cumpar pina ne prindem cum functioneaza.
Zamfirica, firma are magazin de prezentare la adresa respectiva, asa ca poti sa o trimiti direct acolo.
Adina, intilnirea am fixat-o pe 11 martie, votez si eu pentru japonez!! Am vazut ca ai postat la subiectul cu somnul, sti ca si noi AM AVUT aceleasi probleme, pina acum 2 saptamini, cind mi-a cam ajuns! Am primit cartea: "Jedes Kind kann schlafen lernen", si cu ajutorul ei Bianca nu numai ca adoarme acum singura, ci doarme fara sa se mai trezeasca noaptea. Mie inca nu imi vine sa cred, parca visez! Daca vrei, ti-o aduc la intilnire. Oricum nu vei putea pune in practica nimic pina va intoarceti din Olanda, ca are nevoie de rutina citeva saptamini, pina se obisnuieste cu noul "regim".
Tyana, si pe mine ma tot bate la cap Flo sa o duc pe Bia la un casting, dar nici eu nu prea sint de acord, cu toate ca pozeaza cu placere. Cred ca e inca prea mica pentru asa ceva!
Gabitza, ma bucur ca vei fi prezenta la urmatoarea intilnire, chiar ar fi misto sa ne adunam cit mai multe. Spuneai ca ai fost la medic cu o problema mai veche. Nu stiu de ce natura este (poate nu vrei sa ne dai amanunte), insa eu iti pot spune ca sint foarte multi doctori incompetenti in Austria. Eu am pierdut 2 sarcini din cauza neglijentei lor, asa ca am o parere foarte proasta.

Va pupicesc ca s-a trezit Bia!

Acvariul nostru

"As da tot ce stiu pentru jumatate din ce ignor!" Descartes

Flavia si Bianca

Mergi la inceput