Naturiste si homeopate (26)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

Buna dimineata si o zi faina va doresc!

Revin la voi cu o intrebare legata de plantute, poate ma mai sfatuiti o data...Spermograma sotului a iesit bine, cu mobilitatea putin sub limita si as vrea sa-i dau capsule de napraznic. II pot da in fiecare zi, fara intrerupere 3 luni, sau cum ar fi mai bine?
Si daca tot ii cumpar lui, mi-as lua si eu ceai sau capsule de napraznic, dar eu sunt cam in ziua 13-14-15 (ca habar n-am exact) si nu stiu daca pot sa incep acum sa iau si daca pot lua toata luna, fara intrerupere...Adica...nu e periculos sa iau dupa ovulatie, in cazul in care se instaleaza bebe?
Eu mai iau si capsule cu ulei de primula cu vitamina E si fier in compozitie...nici pe astea nu stiu daca sa le iau toata luna...Stiam ca vitamina E se ia doar pana la ovulatie...Ma rog, eu sper sa fie o cantitate mica in ele...ca nu scrie pe cutie nimic
Sa ma iertati daca intrebarile mele suna aiurea...chiar nu stiu mare lucru despre naturiste si nu vreau sa risc nimic.

Va multumesc si ma apuc sa mai rasfoiesc din capitolele voastre, poate mai gasesc ceva info!
Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

ardeleanu
membru incepator

Romania
ploiesti
118 Mesaje
Trimise - 25/11/2006 : 15:16:48
--------------------------------------------------------------------------------

MIKI,multumesc tare mult.am sa incerc si eu.am intrebat si medicii si au spus ca ceva preventiv nu exista.tratamentul naturist nu are cum sa imi dauneze,sunt convinsa,asa ca voi incerca si eu.multa sanatate tuturor

Gianni
membru incepator

Albania

141 Mesaje
Trimise - 29/11/2006 : 15:47:26
--------------------------------------------------------------------------------

Pentru Ardeleanu:

Buna Corina ,

Si eu am problemele t5ale , din fericire eu una nu m -am operat, pt. ca aici unde locuiesc astfel de probleme nu sint vazute ca probleme grave , ci hormonale , deci reapar intotdeauna , in schimb poti sa le ti sub control sub diferite metode:
- sa nu m ai bei cafea prea multa
- sa porti un sutien sportiv din bumbac
- sa nu folosesti mult cascaval
- sa iei Gydrelle Phyto ( in NL unde stau nu se gaseste eu o comand in Fr)
- sa folosesti cit poti de mult soya

Vreau sa-ti spun ca si eu sint din Ploiesti si (culmea ma cheama si Ardelean -fara u)si acum titva ani , parca 2003 sai 2004 , am fost la clinica aia Berlin , la Ghiozdanescu pare-mi-se se numea , care a b agat o frica in mine ...si degeaba , aici toti m-au ris pur si simplu si mi-au trim is la psiholog, spunindu-mi ca aceste nodule sint chisturi care nu se pot transforma NICIODATA in cancer , sint tumori cei drept ,dar tumori maligne.
Pina acum , am mai controlat medici in Be si in Fr ca sa fiu sigura , dar toti , dar absolut toti mi-au spus acelasi lucru..deci acum am inceput sa cred...
Eu una sint sub control in fiecare 3-4 lun i , intrucit m ama a avut cancer de san , dar mi s-a garantat ca n-au nimic de a face una cu alta...

Acum citiva ani am mai gasit pe internet o reteta in Formula AS , pe care o mai aplic din cind in cind...f. usoara si da sigur rezultate si anum e
se fierbe apa in tr-un vas emailat de seara si se bea dimineata pe stomacul gol...incepi cu 500 ml si in fiecare zi mai adaugi 100 ml pina ajungi la 3,5 l...crede-am da chiar rezultate. Este o metoda veche chinezeasca , care in acelasi tim p iti dezintoxica organismul.
Succes , sanatate si bucura-te de bebelusul tau.

Catalina

roxanae
membru incepator

Romania
Ploiesti
210 Mesaje
Trimise - 30/11/2006 : 02:07:03

Corina poti lua evenig primerose fara nici o problema dar combina-l cu ulei de somon sau de peste se asimileaza mai bine.

Roxana de Diana-Rahela(8.05.2002) & Sarah-Rebecca (18.09.2006)

violetamaria
nou venit

Are album!

Romania
alexandria
51 Mesaje
Trimise - 30/11/2006 : 12:02:39

dragele mele
haide sa va spun povestea mea.dupa un an de zile in care nu am ramas insarcinata am decis sa facem citeva invetigaii mie mi s-a facut o analiza care numeste chlamydia si ureaplasma ,sotului spermograma. in urma acestora s-a depistat chlamydia la mine si la sot oligospermie.Dr ne-a spusca daca in 6 luni nu raman insarcinata sa ne luam gindul.Atunci am decis sa facem tratament naturist di ce citisem eu prin reviste.
doxiciclina amindoi ptr chlamydia
stamicin ptr antibiotic si vitamina E.
(amindoi)
Acum numai sotul: BRINCA URSULUI SI NAPRAZNIC.Dupa 1 luna de zile am ramas insarcinata.
dupa citeva luni am gasit pe cineva in formula as care cerea tratament ptr oligospermie i-am trimis acest tratament si dupa cca 3 luni a ramas insarcinata M-am bucurat f tare
cine vrea sa incerce acest tratament cred ca nu va avea nimic de pierdut si nici reactii adverse nu are
VA DORESC MULT SUCCES SI SA NE AUZIM CU BINE

violeta

violeta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuca_b spune:

Moni-Sa dea Domnul sa fie !

Miky_miky-esti tare haioasa!Asa este,iti trebuie un lighean mai mare.Acelasi lucru mi s-a intamplat si mie,cand ma asezam cuin apa,jumatate se varsa pe jos.
Cat despre cantitatea sarii,pui atat cat crezi tu ca este necesar,nu este o regula.

Kiddo-da draguta mea,important este sa nu le faci in timpul CM.

O zi buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuca_b spune:

quote:
Originally posted by adimercedes

Fetelor, am scris un mesaj, dar nu stiu de ce nu s-a postat.

Deci, ziceam ca ieri, duminica, mi-au venit rusii . Insa socul mare a fost ca au venit la ziua 29 , asta in conditiile in care eu eram ferm convinsa ca ciclul meu s-a stabilizat la 42 de zile . Oricum, azi am fost cam turtita, mai ales ca a fost si foarte cald la noi. Si combinata cu prima zi ...

Voi ce mai ziceti? Cum va merge? Ce planuri aveti de sarbatori?

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

www.bestgames.com.au <--- is live!!!

http://acorns.com.au/cs/blogs/literarykaleidoscope/

Adi-la 29Z,ce performanta!Ar fi bine sa se stabilizeze si sa ramana asa.La mine a fost invers,de la 28-29Z a urcat la 33Z

Eu mai am putin si termin 3 luni de naturiste.E bine ca de sarbatori nu voi mai fi nevoita sa umblu cu ceaiurile si tincturile dupa mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

Dupa Carpicon,intr-adevar am simtit cum lucreaza asupra ovarelor.Sper din tot sufletul sa rezolve ce trebuie...Cit despre Maca ,mie personal,nu-mi da pofta de mancare,in schimb ii simt efectul ...eu care mi-s asa de pudica,na,ca am zis-o...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_2006 spune:

buna fetelor! vreau si eu pe listuta "naturalelor". incep sa-mi cumpar plantele din tratamentul liviei si m-am hotarat sa-l tin 6 luni. eu am un ciclu neregulat...iar mai nou amenoree secundara. lucram la capitolul copii de vreo 8 luni, dar pana acum...nimic.credeti ca este indicat pt problema mea sa tin tratamentul cu toate plantutele mentionate in reteta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chivutamonica spune:

Oana_2006,bine ai venit la naturiste si sa de-a D-zeu,sa vina cit mai repede bb.
Ancuca,iti multumesc pt. sustinere si sa auzim ca mos Craciun,ne-a facut la amindoua in cadou de mult asteptat,ce zici de asta?
Va ,pe toate,MONI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiddo spune:

quote:
Originally posted by ancuca_b

Moni-Sa dea Domnul sa fie !

Miky_miky-esti tare haioasa!Asa este,iti trebuie un lighean mai mare.Acelasi lucru mi s-a intamplat si mie,cand ma asezam cuin apa,jumatate se varsa pe jos.
Cat despre cantitatea sarii,pui atat cat crezi tu ca este necesar,nu este o regula.

Kiddo-da,draguta mea,important este sa nu le faci in timpul CM.

O zi buna tuturor!

ancuca

oh, pai ancuca, ar fi intr-un fel sa le fac in timpul CM ! da' mai am o problema acuma... nu gasesc sare grunjoasa neam... cre' ca pan' la urma tre' sa dau comanda la vreun plafar din asta, ca n-au decat sare marina cu spumant sau din aia cu nush ce plante medicinale prin ea si nu stiu daca-s indicate. voi de unde va luati sare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiddo spune:

quote:
Originally posted by Idaira

Dupa Carpicon,intr-adevar am simtit cum lucreaza asupra ovarelor.Sper din tot sufletul sa rezolve ce trebuie...Cit despre Maca ,mie personal,nu-mi da pofta de mancare,in schimb ii simt efectul ...eu care mi-s asa de pudica,na,ca am zis-o...

si la mine tot asa, dupa doua luni cu napraznic parca se obisnuisera ovarele, nu mai dadeau semnale cine stie ce si-apoi cand am adaugat carpiconul iar au inceput sa lucreze p-acolo , ca sa nu mai zic de diverse pohte...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

quote:
Originally posted by Idaira

Fetelor,observ ca mie mi se intimpla mereu cite ceva...acum imi simt limba incarcata,cu mici pete albe spre virful limbii(o fi vreo candida?!)...am incercat vreo doua zile si m-am clatit cu ceai de galbenele,poate e insuficient...dati-mi vreo idee!!!

Idaira tamponeza punctele alea albe cu tinctura de propolis. Stai cu limbutza afara pana se usuca putzin. Cred ca vei scapa cu asta.
Semanam la simptomele macei nu-mi da pofta de mancare dar imi da pofta de ....
Kiddo si Ancuca pai tb sa ne mai amuzam si noi nu? Eu aseara am mai incalzit apa intr-un ibric pt ca aia de la robinet nu era f fierbinte si era asa bineee acolo, ca aproape am adormit cu un manual de engleza ca s-a pus baba de invatzat engleza la batranetzi . Bine ca e barbatul plecat ca dc ma vede zice ca sunt intr=o dunga. Eu uit mereu sa iau sare grunjoasa si pun una adusa de sot si am vazut ca are si niste E-ri . O face rau? Maine imi iau lighian ca nu e bun deloc asta minuscul . As vrea unul in care sa intru pana la buric . Il probez eu in magazin
Gudinde, spiridusule, intra la azoo ca ti-am scris ceva acolo.

Miki

Mergi la inceput