Naturiste si homeopate (26)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Gudinde ti-am trimis articolul.

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madalina1968 spune:

Buna fetelor frumoase si bataioase!

Nique15, eu iau pulbere de napraznic de mai bine de 2 luni, in combinatie cu multe altele. Nu am avut nici o problema cu marirea duratei intre un CM si altul. Din contra mi-a venit O ZI inainte, adica din 28 zile s-au facut 27 zile. De 2 luni.

Fetelor, mi se pare ca iau naturiste de cand m-am nascut..:))

Pupi si pe mai tarziu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

Un pupic pt toate naturistele!
Vreau sa-mi spuneti parerea voastra despre schema mea de tratament:
-dimineata: 1 lingurita de polen,30 pic de tinctura de propolis,acid folic,Maca,ceai de cretisoara,vit E(z 5-14),sup de Carpicon S(z 5-14)
-pranz:Maca,tict de propolis,ceai de urzica vie+urzica moarta
-seara:Maca,tict de propolis,ceai de cretisoara,Carpicon S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Fetelor, am scris un mesaj, dar nu stiu de ce nu s-a postat.

Deci, ziceam ca ieri, duminica, mi-au venit rusii . Insa socul mare a fost ca au venit la ziua 29 , asta in conditiile in care eu eram ferm convinsa ca ciclul meu s-a stabilizat la 42 de zile . Oricum, azi am fost cam turtita, mai ales ca a fost si foarte cald la noi. Si combinata cu prima zi ...

Voi ce mai ziceti? Cum va merge? Ce planuri aveti de sarbatori?

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

www.bestgames.com.au <--- is live!!!

http://acorns.com.au/cs/blogs/literarykaleidoscope/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chivutamonica spune:

Buna fetelor dragi,
scurt si la subiect:sunt in Z30 si dinou sperante.
Va imbratisez pe toate,MONI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

quote:
Originally posted by ancuca_b

Miki-Miki-Apa pt.baile de sezut trebuie sa fie fierbinte,dar nu ft.fierbinte,atat cat o suporti.Se pune doar sare grunjoasa,nimic altceva.Cantitatea de sare folosita,depinde si de cantitatea apei.Eu de obicei pun o jumatate de kg de sare la un lighian cu apa.Stai cumintica acolo cu pana cand apa devine calie{nu rece}.Apoi te imbraci bine,mai ales la mijloc si la burtica,si stai macar 30 de min.in pat.Indicat ar fi sa faci aceste bai, seara,inainte de culcare.

Multumesc! Iarta-ma dar acum vazui raspunsul tau. Deci tb sa cumpar sare cu sacul. Pai eu nu am mai avut rabdare at cand am postat mesajul si am facut o baitza la cu o jumatate de ceasca cu sare in apa caldutza si s-a racit apa repede. M-am prins ca tb sa fie mai fierbinte dar cred ca tb si un lighian mai inalt ca asta al meu se varsa tot dupa ce pun in el .
Merci pt raspuns .

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiddo spune:

ancuca, multam fain pentru raspuns, presupun ca alea zece zile sunt cele care urmeaza imediat dupa urati, nu?
miki, esti mortala cu , am ras ca o tembela de una singura... a, si apropo, asa de multa sare? o juma de kil la lighean? nici io nu stiam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiddo spune:

quote:
Originally posted by adimercedes

Fetelor, am scris un mesaj, dar nu stiu de ce nu s-a postat.

Deci, ziceam ca ieri, duminica, mi-au venit rusii . Insa socul mare a fost ca au venit la ziua 29 , asta in conditiile in care eu eram ferm convinsa ca ciclul meu s-a stabilizat la 42 de zile . Oricum, azi am fost cam turtita, mai ales ca a fost si foarte cald la noi. Si combinata cu prima zi ...

Voi ce mai ziceti? Cum va merge? Ce planuri aveti de sarbatori?

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

de sarbatori, si si !!! poate si ... adica io as vrea multa, multa papica, pen' ca acuma cu naturistele astea imi vine sa mananc nonstop, abia ma pot opri, am luat patru chile in doua luni! si-n rest, cum ziceam, ceaiuri, bai cu sare (pe astea tre' sa le fac acuma repde, ca de craciun o sa am vizite de facut), carpicon... cam atat. la mine, cam totul se invarte in jurul tratamentului... nu stiu daca e prea bine. o sa incerc sa le impac pe toate. dar, adimercedes, nu e mai bun un CM din asta de 29 de zile decat de 42? intreb si io, ca nu stiu, la mine normal e de 28, 29 de zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

quote:
Originally posted by kiddo
de sarbatori, si si !!! poate si ... adica io as vrea multa, multa papica, pen' ca acuma cu naturistele astea imi vine sa mananc nonstop, abia ma pot opri, am luat patru chile in doua luni! si-n rest, cum ziceam, ceaiuri, bai cu sare (pe astea tre' sa le fac acuma repde, ca de craciun o sa am vizite de facut), carpicon... cam atat. la mine, cam totul se invarte in jurul tratamentului... nu stiu daca e prea bine. o sa incerc sa le impac pe toate. dar, adimercedes, nu e mai bun un CM din asta de 29 de zile decat de 42? intreb si io, ca nu stiu, la mine normal e de 28, 29 de zile.

Ba e bun, cum nu? Doar ca eu ma resemnasem ca imi vin la 36/42 si aia consideram eu normal. Mai ales ca simptome de ovulatie am avut pe la ziua 18. Oricum, luna asta nu a fost sa fie. Vedem urmatoarea .

Da, si eu merg in continuare pe ceai de napraznic (2 cani/zi) si ulei de peste (1 capsula/zi). Am si ceai de cretisoara si pulbere de orz verde pe care le iau din cand in cand. Am luat si acid folic, dar contine ceva ioduri si l-am oprit. Pulberea de orz verde oricum aduce aport de acid folic si, in plus, in ultimele saptamani am mancat aproape in fiecare zi la micul dejun avocado pe paine prajita. O nebunie !!!! Deci adopt calea naturala 100%.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

Fetelor,observ ca mie mi se intimpla mereu cite ceva...acum imi simt limba incarcata,cu mici pete albe spre virful limbii(o fi vreo candida?!)...am incercat vreo doua zile si m-am clatit cu ceai de galbenele,poate e insuficient...dati-mi vreo idee!!!

Mergi la inceput