Naturiste si homeopate (26)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kiddo spune:

quote:
Originally posted by oana_2006

buna fetelor! vreau si eu pe listuta "naturalelor". incep sa-mi cumpar plantele din tratamentul liviei si m-am hotarat sa-l tin 6 luni. eu am un ciclu neregulat...iar mai nou amenoree secundara. lucram la capitolul copii de vreo 8 luni, dar pana acum...nimic.credeti ca este indicat pt problema mea sa tin tratamentul cu toate plantutele mentionate in reteta?

oana_2006, io personal nu am incercat tratamentul liviei (acuma il tin pe cel al karinei, cred ca ai dat de el pe aici), dar am citit numai lucruri bune despre el, iar pentru ce ai tu sigur e indicat (cel putin partial). de stricat nu are ce sa strice, presupun, poate doar de reparat, in caz ca mai ai probleme nedescoperite. poate ca cel mai bine ar fi sa o intrebi asta pe livia, ea ar fi in masura sa te edifice cum trebuie. asta, cand s-o intoarce din concediu, ca am impresia ca n-a revenit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiddo spune:

quote:
Originally posted by miki-miki

Idaira tamponeza punctele alea albe cu tinctura de propolis. Stai cu limbutza afara pana se usuca putzin. Cred ca vei scapa cu asta.
Semanam la simptomele macei nu-mi da pofta de mancare dar imi da pofta de ....
Kiddo si Ancuca pai tb sa ne mai amuzam si noi nu? Eu aseara am mai incalzit apa intr-un ibric pt ca aia de la robinet nu era f fierbinte si era asa bineee acolo, ca aproape am adormit cu un manual de engleza ca s-a pus baba de invatzat engleza la batranetzi . Bine ca e barbatul plecat ca dc ma vede zice ca sunt intr=o dunga. Eu uit mereu sa iau sare grunjoasa si pun una adusa de sot si am vazut ca are si niste E-ri . O face rau? Maine imi iau lighian ca nu e bun deloc asta minuscul . As vrea unul in care sa intru pana la buric . Il probez eu in magazin
Gudinde, spiridusule, intra la azoo ca ti-am scris ceva acolo.

Miki

valeu, io am probleme mari de cand mi-am propus sa fac baile astea de sezut, ca ba inund toata baia, ba pun prea multa apa rece, ma enervez si arunc tot si acuma, colac peste pupaza, s-a terminat sarea si nu am mai gasit decat din aia fina si iodata, pe rafinamentul careia am zis ca fac ceva!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

Dragi fete naturiste, am si eu o intrebare : cam la ce interval de timp dupa ce ati inceput sa luati " naturalele", de exemplu Maca si BU, s-au facut simtite efectele?. Eu am aproape 3 saptamani de cand iau combinatia asta si parca-parca se "misca" ceva. Am pus intrebarea, ca nu cumva ceea ce simt sa fie in inchipuirea mea.

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!

Lau-Meli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuca_b spune:

quote:
Originally posted by Idaira

Dupa Carpicon,intr-adevar am simtit cum lucreaza asupra ovarelor.Sper din tot sufletul sa rezolve ce trebuie...Cit despre Maca ,mie personal,nu-mi da pofta de mancare,in schimb ii simt efectul ...eu care mi-s asa de pudica,na,ca am zis-o...

Offf,fetelor,ce m-as face eu fara voi???!!!!Acum m-am luminat!Nu stiam de ce am dureri la ovarul cu chisturi,atunci cand administrez supo.cu Carpicon.Inseamna ca lucreaza ,nu?????Si scap de ele,nu?????Ce bine ar fi!!!!

Maca nu am folosit,dar daca spuneti ca are un asemenea efect,vreau si eu.......

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by oana_2006

buna fetelor! vreau si eu pe listuta "naturalelor". incep sa-mi cumpar plantele din tratamentul liviei si m-am hotarat sa-l tin 6 luni. eu am un ciclu neregulat...iar mai nou amenoree secundara. lucram la capitolul copii de vreo 8 luni, dar pana acum...nimic.credeti ca este indicat pt problema mea sa tin tratamentul cu toate plantutele mentionate in reteta?

Oana-Bine ai venit!Eu fac tratamentul Liviei de aproape 3 luni.Efectele pozitive le-am observat inca din prima saptamana. Este ft.bun pt.problemele pe care le ai tu.
Nu am respectat chiar totul,insa am incercat sa fiu cat mai aproape de trat.ei.Daca doresti schema mea de trat.,ti-o pot trimite pe PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

quote:
Originally posted by L5845

Dragi fete naturiste, am si eu o intrebare : cam la ce interval de timp dupa ce ati inceput sa luati " naturalele", de exemplu Maca si BU, s-au facut simtite efectele?. Eu am aproape 3 saptamani de cand iau combinatia asta si parca-parca se "misca" ceva. Am pus intrebarea, ca nu cumva ceea ce simt sa fie in inchipuirea mea.

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!

Lau-Meli

Iubita sa stii ca si eu am avut efecte pozitive din prima luna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Miki ti-am raspuns la azoo.
Iar cu sarea ... mai mama e posibil???!!!! Stai ca vin cu . Ia sare grunjoasa marina! Ce sa faci cu E-urile alea

Mergi la inceput

Moni-Sa te auda Dumnezeu!astept vesti bunede la tine.Doamne cat de frumos ar fi,dupa atatia ani de incercari......
Eu m-am pus bine pe treaba.Sunt Z14,nu stiu cand ovulez dar prestez la greu.

Sa fii cuminte,si sa nu uiti sa-i scrii Mosului dorinta ta!Am sa-i scriu si eu cu siguranta!

Mergi la inceput

kiddo-sare grunjoasa gasesti in piata.Este sarea aia care se pune la muraturi...asa si cu noi,ne punem la saramura sa nu ne stricam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

Miki_miki,am sa-mi scot si limbuta afara ..oricum luam propolis,numai ca il dizolvam in putina apa...continui in schimb si cu galbenelele.
Chiar vroiam sa va intreb,voi cite zile puneti Carpiconul,ca eu m-am decis sa-l iau 10 zile(z5-14)pe luna.Chiar i-am citit prospectul de multe ori si-mi spuneam ca ,chiar avem capete luminate la noi.

Mergi la inceput