Sezatoarea canadiana (55)
Raspunsuri - Pagina 8
Denisam spune:
Fetele- multumesc de urari, asa sa fie si sanatosi sa fim sa ii crestem.
Corina- tzi-am zis ca am stat in mexic la Bahia principe si a fost super, te potzi uita la poze: www.dropshots.com/denisam
Dana- ma bucur ca v-a placutin J si mersi ca imi dai coordonatele Iulianei!
Cristina- cum v-atzi distrat, poze?Cand tragem o tura in mall sa ne vedem c ugazele?
Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
Emilly spune:
Buna fetelor,
am si eu o mare dilema si vin la voi sa va pun o intrebare.
Am fost luata prin surprindere si chemata de azi pe miine la un interviu.Acum vine intrebarea mea (eu mai lucrez intr-un loc sub apel) le zic la aia la interviu ca lucrez, le dau numarul sefei mele daca vor referinte??! apoi miine cind ii sun pe astia unde lucrez, le zic ca sunt bolnava sau pur si simplu ca nu pot merge la munca?? e pentru prima oara in Canada cind m-as da sic si nu stiu cum se procedeaza...
Multumesc mult si sper din suflet sa ma luminati
columbiana spune:
Emilly,
normal trebuie sa anunti cind pleci cu doua saptamini inainte, ca in Romania. nu stiu cum e cind lucrezi sub rapel;
daca crezi ca sefa directa iti va da referinte bune, atunci da-i numele ; imprima-ti de acasa o foaie cu coordonatele referintelor pe care s-o ai pregatita la interviu.
Bafta
sa o ajutam pe Emma
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=79512&whichpage=1
Emilly spune:
Ana pai vreau sa tin ambele job-uri in caz de reusita, caci ambele vor fi sub apel.Asa e la inceput vreo 10 ani in sistemul asta de sanatate, greu prinzi un post, in cel mai fericit caz prinzi 7zile/15.Majoritatea asistentelor unde lucrez aici au cite 2 locuri de munca pentru a-si face 35h/sapt.
mercic de ideia cu numele imprimate!
Cricor spune:
Ana, daca nu mai gasesti locuri , hai in Dominicana in februarie.
Denisa, eu am fost in Cuba la Bahia Principe, a fost minunat, un resort mare,foarte bine ingrijit, ca o gradina botanica.
Oana, voi unde vreti sa mergeti, si cand mergeti? Poate ne nimerim (cu un pic de ajutor) in acelasi loc.
Eu am obsesia cu resorturile mari, ca sa am unde plimba juniorul si sa aiba ce explora.
oanagabriela spune:
quote:
Originally posted by Emilly
Buna fetelor,
am si eu o mare dilema si vin la voi sa va pun o intrebare.
Am fost luata prin surprindere si chemata de azi pe miine la un interviu.Acum vine intrebarea mea (eu mai lucrez intr-un loc sub apel) le zic la aia la interviu ca lucrez, le dau numarul sefei mele daca vor referinte??! apoi miine cind ii sun pe astia unde lucrez, le zic ca sunt bolnava sau pur si simplu ca nu pot merge la munca?? e pentru prima oara in Canada cind m-as da sic si nu stiu cum se procedeaza...
Multumesc mult si sper din suflet sa ma luminati
Cea mai frumoasa si mai profunda traire omeneasca este misterul. (Albert Einstein)
Parerea mea: daca job-ul pentru care te duci la interviu miine nu este timp complet si deci disponibilatea ta nu ar fii afectata de faptul ca mai ai un alt job, este chiar bine sa spui ca ai un alt job, inseamna ca esti de incredere si ca deja lucrezi in domeniu. In acest caz poti da numele sefei tale, dar nu inainte de a vorbi cu ea si a o informa. Le poti spune ca, daca au nevoie de referinte, le poti da dupa o zii doua...
Pentru miine, cel mai bine este sa anunti ca ai o problema personala de rezolvat, nu esti obligata sa dai amanunte unde si de ce.
Mult succes.
Intilnire DC Montreal 16 decembrie
oanagabriela spune:
quote:
Originally posted by Cricor
Ana, daca nu mai gasesti locuri , hai in Dominicana in februarie.
Denisa, eu am fost in Cuba la Bahia Principe, a fost minunat, un resort mare,foarte bine ingrijit, ca o gradina botanica.
Oana, voi unde vreti sa mergeti, si cand mergeti? Poate ne nimerim (cu un pic de ajutor) in acelasi loc.
Eu am obsesia cu resorturile mari, ca sa am unde plimba juniorul si sa aiba ce explora.
Noi mergem in RD in ultima saptamina din februarie, ca atunci are Antonia vacanta. Nu inca ne-am hotarit unde mergem, de obicei incepem cautarile cu 4-5 sapatmini inainte de plecare. Pina acum am fost f.conservatori: 2 ani la un hotel (Casa del Mar - La Romana), 2 ani la Catalonia (Punta Cana). Catalonia est mai scump (in jur de $1500 de persoana si copilul plateste biletul aproape intreg, dar are patut separat). Ambele locuri sint f.frumoase si noi ne-am simtit f.bine. Sa stii ca ambele "statiuni" nu sint prea mari, fiecare hotel este complet izolat. Mai vorbim prin ianuarie.
Intilnire DC Montreal 16 decembrie
laurajr spune:
Emily, aveam impresia ca aici asistentele isi gasesc cu mare usurinta un loc de munca...m-ai pus pe ganduri pt ca eu vreau sa incep scoala de asistente, mai intai pe 2 ani si pe urma mai vad eu...
kim spune:
quote:
Originally posted by Ica 1975
kim, si gaza mea a fost racita iarna trecuta si ii puneam apa de mare (spray) in nasuc si dupa aceia foloseam pompita. Nu stiu daca Alicia bea formula sau inca o alaptezi, eu ii dau gazei lapte de capra (amestec cu formula) si asta ajuta la cresterea imunitatii. pana acum n-am avut probleme. Daca varsa ar trebui sa-i dai Pedialite, care o ajuta sa nu se deshidrateze si sa aiba saruri minerale in organism. Sanatate multa si sa-si revina puiutul rapid
Originally posted by oanagabriela
[b]Kim,
Nu vreau sa te descurajez, dar cit sint mici, racelile se cam tin lant, mai ales cind va merge la gradinita. Si noi tot cu spray cu apa de mare ne curatam, plus un decongestionant nazal (Dimetapp). In plus cind Antonia era f.racita si plingeam mult ii mai dedeam seara si Tempra (care pe linga efectul anti-febra mai si calmeaza).
Multa sanatate.
Mersi fetelor, azi e mai bine, slava Domnului... ieri ii curgeau ochii, nasul, cred ca o durea capul, gatul... numai bine nu se simtea saracuta, macar febra nu facea. Ieri a fost apogeul, refuza sa manace, sa bea, nici medicamentul nu-l accepta, a varsat tot ce mancase, o intreaga poveste... Azi a inceput sa mai pape cate un pic, a tot baut lichide, deja e mai bine, mucisorii au devenit mai consistenti.
Ica, noroc ca inca mai alaptez, tzitzi nu refuza niciodata, altfel mi-as face probleme de deshidratate. Cum e laptele de capra, de unde il iei, de la farmacie? Dar Pedialite?
Oana, vad ca Benylin isi face datoria, dar in curand tb sa luam si pt noi, se pare ca ne-a ajuns si pe noi virusul , numai sa nu-l dam la fata inapoi. Te doare sufletul sa-ti vezi puiutul bolnav.
Totusi moshu' n-a uitat-o, a venit cu jucarii frumoaaase frumoase inca de aseara! Cand l-a vazut pe tati in usa cu ele, s-a bucurat din toata inimioara ei ... ce ghetute, ce nuielusa!?
KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos