Sezatoarea canadiana (55)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

uof, Dana, noi inca n-am cumparat biletele, stam pe ultimul minut, si acum mi-ai dat peste cap visele cu Dominicana, incep sa sap dupa ofertele in Jamaica;

a fost asta cumva hotelul: sunset beach resort & spa ?

abea astept pozele!

Ana

sa o ajutam pe Emma
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=79512&whichpage=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

ira,nu.portocala si marul(dela galben parfumat) raman in curcan.rolul lor este de a fragezi carnea.Cuisoarele din portocala si mar ii dau carnii de curcan o aroma deosebita.
Salata pui de care vrei tu.Eu as face un "cezar" mai de graba decat o salata de varza.
Mustar cu hrean gasesti peste tot.Ai un "maxi" langa tine.De ce nu ai luat de acolo si ai batut drumul pana la Cosco?
Vezi la "super c" sunt niste cartofi picanti,gata taiati si congelati in pungi mari la 10 $.Iti ajung pt. 10 chefuri la cat sunt de multi.Sunt dementiali.Ii bagi la cuptor fara sa pui absolut nimic pe ei.Merg trantiti pe langa curcan.
Nu uita un vin alb dulceag a cote
Suna-ma cand ai timp daca nu ai inteles ceva.

o seara buna.

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

foto
foto recente
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

fetele din Toronto cine vrea sa schimbe cu mine felicitari de sarbatori?
eu va trimit si voi imi trimiteti
cui ii surade ideea astept adresa pe p.m.

noapte buna.

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

foto
foto recente
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Salutare tuturor !

Dana, bine ai venit, asteptam pozele bronzate si zambetele insorite,

crocodilii si mancarea specifica pot sa ramana in Jamaica, ça me dérange pas - pantout.

Nu m-ar deranja nici adoptia sloganului no problem la sezatoare ...e din aceeasi categorie cu hakuna matata/make love no war/don't worry be happy/etc.

ps. Daca n-ai sarit in cascada tot n-ai facut nimic, imi pare rau. Io dac-as fi in locul tau m-as intoarce urgent sa incerc, si sa filmeze sotul in loc. Sau erau crocodili in apa si nu vrei sa ne strici surpriza pt cand ne-am duce si noi ?

Cami, merci. Okkkkkkkkkkk, las portocala, da' de mancat n-o mananc, parol. Nu de alta, da mi-e frica sa nu-mi ramana cuisoarele-n gat.

Copii, la noi a venit Mos Nicolae si a adus un 2 cadouri si 1 nuia. Va las pe voi sa ghiciti care ce cine cum, btw ma duc sa ma culc ca ma arde funduletzul in forma de zebra.

vise frumoase si...let it snowwwwwwww !!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Denisa, felicitari si sarcina usoara!!

Dana, bine ai venit. Eu, ca si Ana faceam cercetari pentru republica Dominicana, eram confuzta oricum, acum sunt in dileme maxinme. Sa ma duc in Jamaica?

Ana, voi unde vreti sa mergeti in Dominicana? Am citit atate reviews de mi s-a urat si unica concluzie a fost "unii oameni e nebuni", ce nemultumiri au unii te minunezi.

Pentru cine mai e interesat si e cu buget mai limitat,in urma cercetarilor sustinute(or sa ma dea afara de la serviciu cred pana apuc sa plec in vacanta) am ajuns la concluzia ca la lanturile Riu, Barcelo, Melia nu se merita sa mergi cu copiii (pana in 12 ani) pentru ca au preturi mult mai mari decat alte hoteluri cu acelasi nr. de stele si aparent aceleasi facilitati pentru copii. De exemplu, daca la Bahia Principe un bilete de adult e 1200 si unul de copil 688, la Riu (si celelalte) un bilet de adult e 1200 si unul de copil 1075. Daca nu va intereseaza dati 'ignore'.

Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Multumim mult de urari fetelor , Yasmine a fost in mare forma de ziua ei, ca de obicei , o sa incerc sa pun si niste poze mai incolo...
Corina, noi in Mexic am stat la unul din Riuri, si impresia a fost excelenta, nu numai atmosfera, curatenia exemplara, dar de asemenea avea tot felul de activitati pt. copii cum ar fi crafturi (ziceai ca-s la gradinita ), tot felul de spectacole teatrale, mini-disco seara, puteai sa-i lasi cu personalul de acolo si sa revii dupa catva timp, lucru ce nu l-am facut bineinteles....deci eu personal am ramas foarte incantata de serviciile de la Riu...deci daca financiar e ok se merita incercata experienta. Eu una ma gandesc sa incercam Orlando pt. Yasmine la anul prin martie. Cine a incercat sa ne spuna si noua impresii?
Dana, asteptam sa pui poze din Jamaica sa le savuram
Vacanta placuta celor care pleaca

Cristina

noi si poze mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Despre pasapoarte....sper ca decizia USA sa nu ne afecteze si sosirea la timp a pasapoartelor noastre la anul :-). Daca in 2007 iulie facem 3 ani de Canada pana de Craciun vom avea oare si noi pasapoarte canadiene ? offfff

Long delays are expected for Canadians applying for passports in preparation for new travel rules in the United States, officials said.

ADVERTISEMENT

Passport Canada has reported a 34 per cent increase in passport applications as the date approaches for a change in U.S. travel document requirements.

Starting Jan. 23, 2007, Canadian citizens flying to the U.S. will require a passport to enter the country.

The new rule has prompted panic among some Canadians at what has traditionally been a busy time for passport renewal, said Francine Charbonneau, a spokeswoman with Passport Canada.

"The new U.S. requirements that have just been made official for Jan. 23 for people travelling by air, combined with our peak season, which usually runs from November until March, has led to confusion and longer lineups in the Passport Canada offices," she told CBC.

People think they must get a passport for all travel to the U.S - but people can still drive across the border without it, Charbonneau said.

Two-hour wait

The impending deadline means long lineups at passport offices. Véronique Richer waited for more than two hours to submit her application at Passport Canada's Montreal office.

"It's a really long wait. It's boring, and I think it's a shame that there isn't more service," she told CBC.

Many Canadians who plan to travel to the U.S. in the new year have no choice but to bear the wait. Montrealer Benoit Cartier is leaving town in January, and he's concerned his passport won't arrive in the mail on time. He spent three hours at the downtown office Monday, and was not impressed.

"It's a parking problem, and there are lots of lineups, and they made us wait in the downstairs lobby before we could go up to the 8th floor [where the Passport Canada office is located]."

Security comes first

The agency is taking some steps to resolve the backlog, Charbonneau said.

"An office that is very busy will transfer some of their work to a less busy office. We've hired new staff for clerical duties, and we're doing overtime to process passport applications," she said.

The agency has also added extra shifts at the printing plants to keep up with the application demand.

But Canadians will have to be patient, Charbonneau said. "We can only do so much at once. We don't want to jeopardize passport security in the name of speediness."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Salutare la toata lumea.

Irina speri degeaba, dureaza aproape 9 luni sa te duci la interviu ptr cetatenie dupa ce ti-ai depus actele (daca ai fost plecata din Ca perioada aia se scade) si apoi inca citeva saptamini pina iti ridici pasapoartele. Dar daca vrei sa iesi din Ca, iti iei viza (ca doar lucrati) si gata.

Eu nu am sarit in cascada ca mi-era teama ca rup fringhia..Serios, eu nu sunt genul de aventura ca al meu sot.Mi-era teama si la snorkling dar cind am vazut copii de 3 ani ca se bagau cu capul in apa mi-a fost rusine.

Corina si noi in Mexic am stat la RIU si am fost f multumita.

Ana hotelul a fost Holiday Inn Sunspree Resort (Montego bay)

Oana am dat pe 4 bilete 3,300 $.( 1,000 de adult si cam 600 de copil)

Am uitat sa va mai povestesc de strazile lor.Capitala e Kingston si acolo sunt highways, dar noi nu am vizitat deci nu stiu cum arata. dar acolo unde am fost imaginati-va o banda si jumatate de la Montreal (banda rutiera) asfaltata. Pietonii circula pe aceesi banda, de aia toata lumea claxoneaza incontinuu sa-i avertizeze pe pietoni sa fie atenti (m-am simtit ca in Ro ca uitasem cum e sunetul de claxon) iar masinile trec una pe linga alta la milimetru, si cu viteza. Eu la primele masini am fost sigura ca ne lovim una de alta.

Pina pun poze, ca sa va clatiti ochii

http://www.sunquest.ca/content.asp?page=12241&title=n&print=y

Asta e resortul.

Denisa, felicitari ptr bb.

Dana si gemenii
Voiculestii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Dana,

e super!

Corina,

noi vroiam Punta Cana, seara trecuta dupa ce-am frunzatit pozele de pe tripadvisor a turistilor in Jamaica am decis ca alegem Jamaica- sa vedem ce mai gasim, pentru ca vrem sa plecam din 17 decembrie.

aici la job mie mi-au cenzurat site-urile de travelnu mai pot cerceta.

Ana

sa o ajutam pe Emma
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=79512&whichpage=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Mai fetelor, poate nu m-am exprimat eu bine. Eu sunt sigura ca-i minunat la Riu, asa zic si review-urile, eu ziceam strict de preturile pentru copii. In reviews nu mi s-a parut mare diferenta la actiunile pentru copii in doua resorturi cu preturi total diferite pentru copii. Cum n-am fost nicaieri in Rep Dominicana, eu va zic ce-m citit nu ce-am vazut.

Mergi la inceput