Sezatoarea canadiana (55)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

quote:
Originally posted by Ana Stroe

si eu zic ca mint testele; fecioarele sunt pe 9-10 si mie-mi dau tircoale accidentele de zor (sau eu lor :))
sau oi fi exceptia ce confirma regula (oricum simpatica clasificarea )

Ana

sa o ajutam pe Emma
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=79512&whichpage=1

Korekt, hac ! Io-s balanta si n-am facut nici un accident pan-acu', sa-ntepenesc ! Da nici la volan nu m-am urcat, cross my heart I hope to die.

O sa pun anunt pe forum in fiecare 'neata dupa ce-o sa-nvep sa conduc, cu traseul pe care-o sa-l urmez,
ca sa va feriti din calea mé
asade mult va iubesc.

Cami, Nintendo zici ? Nu stiu frate io cuvinte d-astea straineze,
da tu' de care pomenesti, de ala de costa 300 de parai ?
Faleleu, las' ca mosul meu a dat faliment anul asta,
un nintendo la dolarama nu gasesc ? Made in Beijing, la Hjiu Tsu Li in apart de 1 jumate de la ietaju' 245.

Uof, noi planificasem o dimi romantica cu Sibin si el a fost sunat de la job, ca e o perioada f incarcata. Is Home Alone, si cu toata casa impodobita de Craciun, exact ca-n film ! Banditii mai lipsesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMario spune:

Laura eu folosesc de vreun an de zile Thomas Hook
Dar nu au tarife asa bune 27 Centi pe mobil si 10 parca pe fix
Eu ii folosesc ca-I comod pot suna de la service si pe mobil tarifele sint cam aceleasi cu cartele telefonice.
Eu nu stiu nimic de un plan cu 29 nelimitat ar fi foarte tentant dar daca ti-au zis 29 international nelimitat se pot referi doar la convorbiri cu SUA

O sa ma interezes si-ti zic.. ieri mi-au trimis un email cu reduceri de sarbatori

Ange si pe mine m-ai facut curioasa ce-i aia Nintendo ???

Dana si Joshua
http://community.webshots.com/user/dana_josh

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Fetele, eu azi ma duc sa ma rasfat.

Dupa ce termin treaba prin casa, ca mai am de refacut dormitorul Sofiei - il termin eu intre 2 café ..., ma duc la Ardene sa-mi cumpar bijoux si cordelute de par. Daca stie cineva ceva mai bun in domeniu, sa ma anunte, merci. Chateau nu-mi place. Dar toate bentitele de par din plastic de la Ardene mi se rup intr-o luna...

Maine minunea mica are pijama party la gradi, si vine si père Noel sa le aduca cadouri. Abia astept sa vad ce vor primi...

Voi cumparati cadouri educatoarelor ? Dar directorilor, sau colegilor de job ? Intreb pentru ca eu am primit din partea directoarei de la o scoala o vioara in miniatura - de Craciun - si de la cealalta scoala am primit manusi si fular pt. mine, + niste jucarii pt. Sofia. Si niste felicitari atat de frumoase si de sensibile....sa mai zica cineva ca nu sunt quebecoisii sufletisti.....Cadourile sunt simbolice, dar care m-au emotionat f mult. As vrea sa le intorc gestul, dar nu stiu nici ce sa le cumpar nici cum sa le dau cadoul, offf.

Am vazut la Maxi niste ornamente din acelea de brad mai sofisticate, sau casute peste care ninge in cupole de sticla, fff frumoase...sau bomboane buna de ciocolata, e ok ?

Dar colegilor, le cumparati cadouri ? Mare stress sarbatorile astea pt. mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Irina, eu le-am cumparat profesoarelor copiilor cite o mica atentie.(de la Stokes un suport de sticla cu 3 luminarele si inauntru au si niste flori artificiale); la colegi nu, dar am o colega tare de bun simt, ne-a dat la toate cite o felicitare.

Dar am primit de la doi clienti cadou, o floare rosie de al unul si un certificat cadou (restaurant) de la altul. Cred ca s-au prins ca m-au stresat prea mult anul asta.

Azi dimineata am fost la psiholog prima oara...asa ca in filme te intreaba,vorbesti , te descarci, plingi, si la sf el iti ai si banii.
Cred ca mi-ar prinde mai bine o ora cu tine Irina si cu Simonna,m-as destinde mult mai mult la cit umor aveti voi.

Dana si gemenii
Voiculestii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iumosa spune:

oanagabriela: Am reusit sa dau de cabinetul doctorului Tulandi si mi s-a spus ca trebuie sa am o trimitere de la alt ginecolog ca sa mi se dea rendez-vous. Cred ca nu va fi prea usor sa ajung la el, cum spuneai si tu. Nu stiu daca va fi usor sa obtin o astfel de trimitere. Eu o sa merg in ianuarie la ginecologul la care am mai fost si il voi intreba daca-mi poate da o trimitere. Daca stiti careva un ginecolog mai "deschis", care mi-ar da o astfel de trimitere, va rog sa imi spuneti si mie. Poate vreun ginecolog roman. Multumesc.

Laura: Noi am foslosit la inceput Startec, apoi Call Select pentru sunat in Romania. De aproape un an sunam de pe un site, costa 4 eurocenti, adica vreo 5,6 centi canadieni si suntem foarte multumiti. In plus, poti suna in Germania, Spania, Irlanda etc. gratuit, daca ai prieteni pe acolo (noi avem). Daca vrei, iti pot da mai multe date. Pastram si Thomas Hook pentru sunat de la lucru, de la prieteni, in caz de urgenta. Dar il folosim f. rar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

Am de facut un anunt important ; sper ca persoana in cauza sa nu se supere ca mi-am luat libertatea de a va anunta eu, da sunt asa bucuroasa !!!!

Donia noastra a nascut aseara un baietel de 4.3 kg ! Sa le traiasca si sa le aduk doar bucurii !

Crinia, multumesc de anuntul cu dr de familie, am niste prieteniu care cauta de zor, poate ii ia si pe ei .

Cei de la Thomas Hook au zis ca astea sunt tarifele cu Ro, deci pt mine ar fi tare tentant, sotul ar vrea varianta cu 500 min, eu la aia de 800 m-as abona, ca-s mare vorbareata .

Eu m-am gandit sa-i duc teacherei Ioanei o floarea craciunului si un set de lumanari parfumate sau o cutie de bomboane .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

quote:
Originally posted by Ira

Emmily, mie acum mi-a picat fisa, incearca pt. masina tot la multi prêts, am inteles ca ei iti gasesc dobanzile cele mai mici...noi n-am stiut ca se putea face asta si la imprumutul pt. masina si...am primit 9% dobanda, a.i. am transferat-o pe marge de credit - evident.

Ira ce-i aia multi prets?adica ce inseamna si cu ce se maninca?
Eu am fost la TD si pentru imprumutul auto mi-au calculat dobinda de 9%, asta inseamna ca e o dobinda ok?

Fetelor, sunt tare necajita ca gazuta mea nu e bine deloc...ii curg ochisorii, asa ceva!!niste uldori, puchini galbeni....uneori am impresia ca e puroi...e pentru prima oara cind vad asa ceva...cica-i de la vint...ziceti-mi din experientele voastre, ati avut asa probleme cu micutii vostri?! si ochii sunt tare injectati si rosii, mi-e asa mila de ea...

Mergi la inceput

Doniaaaaa, felicitari, felicitari!!!sa va traiasca flacaul si refacere rapida mamicutei!offf, ca m-au trecut fiorii...

Laura multumim de veste!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Cricor

Am si eu o intrebare: Voi ce le dati la copii cand ii doare in gat? Luca imi zice ca-l doare in gat tare de tot, m-am uitat eu si amigdalele au niste dimensiuni impresionante. Pana ajung la doctor (sper ca azi) ce sa-i dau?

Multumesc,

Corina

Corina exista la Pharmaprix o crema minune o cheama "Vaporub"(sper ca-i zic bine) masezi bine gitul si pieptul dupa care eu pun ceva la git, un fular sau orice.Pina dimineata face minuni.
Sau cartofi taiati rondele stropiti cu spirt, pusi intr-o cirpa si pusi la git.Pusi la fel seara inainte de nani si pina dimineata e ok.

Sanatate maxima!

Mergi la inceput