Sezatoarea canadiana (55)
Raspunsuri - Pagina 17
Crinia spune:
Buna
In sfirsit mi-am gasit medic de familie. La noi in oras e foarte greu de gasit medic de familie, este un shortage mare... De aceea daca sunt persoane fara medic de familie postez urmatoarea informatie.
Pentru fetele din KW cine nu are medic de familie: de pe data de 5 decembrie un nou medic primeste pacienti noi. Daca este cineva interesat va dau datele lui:
Dr. Yidersal Gebeyehu
421 Greenbrook Drive
Kitchener, Ontario N2M 4K1
Phone 519-578-3510
www.newvisionhealth.ca
Karina mamica lui LUCIAN (23 februarie 2005) Oare cit avem?
lorelaim spune:
Iumosa - MULTA BAFTA! Sa-ti ajute Dumnezeu sa ti se indeplineasca visul. Asa cum spunea si Oana - de multe ori, atunci cand lasi totul in seama providentei... se intampla si minunea mult asteptata!
In alta ordine de idei... BALANTELE... atentie ca firmele de asigurari (pt masina) v-au pus gand rau:
Study blames 'car karma' for accident rate
globalnational.com
TORONTO -- A study of 100,000 drivers finds that the month you were born is far more significant than your age in predicting car crashes.
The study, based on North American driving statistics as gathered by an online insurance quoting service, ranks the likelihood of getting involved in an accident or receiving a traffic ticket -- and both -- based on an individual's astrological sign.
"The results are overwhelming, showing that drivers of certain astrological signs are prone to getting more tickets, while others seem destined to have accidents," said Lee Romanov, president of Toronto-based InsuranceHotline.com.
"Insurance companies weigh a number of variables when determining your insurance rate, such as where you live and the type of vehicle you drive. Ironically, they overlook the most significant factor of all — your astrological sign," said Romanov.
According to the study:
- Those who are at the greatest risk of receiving traffic tickets are born between Feb. 19 and Mar. 20 (Pisces).
- Those who are at the greatest risk of getting in a traffic accident are born between Sept. 23 and Oct. 22 (Libra).
- Those who are at the greatest risk overall (both traffic tickets and traffic accidents) are born between Sept. 23 and Oct. 22 (Libra).
The full lists are as follows:
Drivers and traffic tickets:
1. Pisces – Worst
2. Aries
3. Aquarius
4. Capricorn
5. Libra
6. Taurus
7. Scorpio
8. Leo
9. Cancer
10. Virgo
11. Sagittarius
12. Gemini – Best
Drivers and accidents:
1. Libra – Worst
2. Scorpio
3. Capricorn
4. Aries
5. Aquarius
6. Sagittarius
7. Pisces
8. Taurus
9. Virgo
10. Gemini
11. Cancer
12. Leo – Best
Overall (tickets and accidents):
1. Libra – Worst
2. Aquarius
3. Aries
4. Pisces
5. Scorpio
6. Taurus
7. Sagittarius
8. Capricorn
9. Virgo
10. Cancer
11. Gemini
12. Leo – Best
Cricor spune:
Lorelai, unde gasesti chestiile astea? Sa stii ca ne mint, ne mint fara jena. Eu sunt sagetator si desi in lista aia sunt pe penultimul loc, am luat niste amenzi... penibile: ca nu aveam centura pusa in spate, ca nu aveam 'the pink slip' de la asigurare, ca nu aveam sticker-ul lipit pe numar, ca nu veam dovada ca masina e a mea, plus de parcare. Numai de viteza n-am luat, dar asta pentru ca-s fricoasa...
columbiana spune:
si eu zic ca mint testele; fecioarele sunt pe 9-10 si mie-mi dau tircoale accidentele de zor (sau eu lor :))
sau oi fi exceptia ce confirma regula (oricum simpatica clasificarea )
Ana
sa o ajutam pe Emma
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=79512&whichpage=1
Cricor spune:
Am si eu o intrebare: Voi ce le dati la copii cand ii doare in gat? Luca imi zice ca-l doare in gat tare de tot, m-am uitat eu si amigdalele au niste dimensiuni impresionante. Pana ajung la doctor (sper ca azi) ce sa-i dau?
Multumesc,
Corina
ange spune:
ica,trebuie sa ai macar o declaratie de impot facuta.macar una!adica un an de munca.
depinde apoi de cate credite ai.cate linii de credit,cate carti de credit si cati bani ai papat dupa ele.Ti se face un punctaj.
Punctajul si credibilitatea pe care o ai poti sa ti-o faci singura cerand dosarul la èquifax`.Acolo-ti da punctaj,tot.Nu-mi aduc aminte cine dar stiu ca printre noi este o tipa care lucreaza acolo.Pote ne citeste si-ti da mai multe detalii.
ira,jocuri cu Dora sunt multe pt. nitendo
vezi ca sunt nitendo in special (ala mic roz ca al Maiei)la wal mart sapt.asta.
pup si spor la cumparaturi
"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."
iumosa spune:
oanagabriela: Multumesc pentru info. Uite ca nu stiam ca pot sa-mi fac toate analizele fara plata daca am trimitere de la ginecolog. De fapt, a trebuit sa-mi fac o ecografie si am avut trimitere de la medicul de familie si tot a trebuit sa o platesc. M-a trimis la o clinica de radiografie si ecografie de pe Cote des Neiges si am platit 135$. Voi incerca sa sun la medicul pe care mi l-ai recomandat.
lorelai: Multumesc pt. urari. Sper sa reusim si noi.
laurajr spune:
Are cineva plan de convorbiri long distance cu Thomas Hook ? M-au sunat aseara si au 3 planuri taaare tentante: nelimitat cu 29 cad pe luna, 7800 min cu 25 si 500 cu 22 cad parca .
Deci, a a auzit careva de ei ???
ange spune:
laura,aici la Mtl. eu una nu am auzit de ei.
dar suna bine ce spui.
"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."
lorelaim spune:
Cicor - eu in fiecare dimineata (aprox 5am ora Stockholm-ului - ca n-am somn) imi fac "informarea" pe cbc.ca, canada.com, canoe.com si worldnews.com. A - sa nu uit - fac si o baleere rapida pe ziare.com si news365.ro. Articolul anterior l-am "pescuit" parca de pe canada.com. Pe mine m-a "uns" la suflet pt ca eu sunt balanta... si nu conduc.. pt ca pur-si-simplu nu simt nevoia sa conduc... cand i-am aratat sotului (Gemeni) clasificarea i-am si spus: vezi draga - ce norc ai ca eu nu vreau carnet de conducere!
Laurajr - eu am avut Thomas Hook - si am fost f multumiti de ei.