Mamici de iulie - august 2007 (3)
Raspunsuri - Pagina 4
CarlaV spune:
La noi e cam invers: eu am ochii verzi, sotul albastri, tatal meu avea o minune de ochi turcoaz, soacra mea ii avea albastri, parca vad ca bebele ne face in ciuda si iese cu ochii caprui
Carla 8+
andutzy spune:
Of, Carla, mare neonorocit ala! Trebuia sa-i zici si numele, sa se fereasca fetele de el!
Dragelor, mai are vreuna din voi sentimentul ca ii vine menstruatia in orice moment? De cateva zile bune am o presiune exact ca inainte de menstra, in parta de jos a burticii...Si tot timpul bineinteles ca sunt cu ochii pe absorbant sa vad daca nu apar probleme....
Voi aveti asa ceva? Sa sun doctorita? Inca nu am sunat-o sa-i zic de sarcina, am zis ca e prea devreme... Mai ales ca ea imi va urmari sarcina doar pana la un punct, dupa aceea va trebui sa-mi iau un alt medic, poate ma indrept spre Dl Tutunaru, ca medica mea nu mai face nsateri decat la spitalul Euroclinic, unde o cezariana este "doar" 2100 euro...Sincer, o regret tare mult, ca data trecuta a decurs totul perfect cu ea la Cantacuzino...
Andra si Dragos Alexandru - 31.05.2005 si bb2
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
andutzy spune:
Carla, acum am recitit si am vazut ca i-ai dat si numele...Nu am auzit de el...
Jadi, sar'na de introducerea in listuta...
jadi spune:
Eu nu mi-a dorit copilul cu ochii deschisi la culoare nu de alta dar tatal meu are niste ochi verzi superbi si e blond dar degeaba, calitatea ochilor e proasta ca atare acum e orb.
Eu l-am mostenit, am niste ochi cacanii spre verde si de asemenea prosti calitativi, am miopie de -8. Asa ca dorinta mea cea mai mare era ca vladut sa fie brunet cu ochi caprui si a iesit saten cu ochii mari si negrii. Cred ca laptarul avea ochii astia, hehe. Glumesc, sotul e saten inchis cu ochii cacanii! Acum imi doresc ca al doilea copil sa aiba orice fel de ochi dar nu verzi ca atunci sigur ma va mosteni, pe mine si pe tatal meu.
Deni & Vlad 28 sept 2005 & bb2
CarlaV spune:
Andra, nici eu nu auzisem de el, insa dupa ce mi l-a recomandat cineva am cautat pe net si am gasit numai laude, mai putin in legatura cu epiziotomia. In rest, am vorbit si cu femeile care erau inaintea mea la spital si toate erau foarte entuziasmate de el. In afara faptului ca are cercel in ureche si se pupa cu pacientele (!), parea priceput.
Presiune in burtica cred ca e ok sa simti, pentru ca se mareste uterul, dar mai bine intrebi doctorul.
Jadi, sunt sigura ca ochii tai "cacanii spre verde" asa cum spui cu umor arata extraordinar. Noi cred ca vom avea un copil blond si cu ochii albastri, ca sa semene cu noi
Carla 8+
andutzy spune:
Auzi,Carla, ia pune tu despre nesimtitul asta pupacios un subiect la doctori de care sa te feresti...Groaznic...Si la ce spital ziceai ca e? Elias? Ca de el nu stiam nimic. Tot la Elias acum mai am unul pe lista "asa NU", doct Strejan, care dupa ce ii dai lunar la cabinet 3 mil la consult, si la nastere tot numai dpdv material pune problema, a nascut fina mea acum 1 saptamana cu el, operatia arata horror fata de cum arata a mea, desi i-a dat 500 euro nu i-a pus fire care sa se topeasca singure, desi erau in spital, in aceeasi zi a pus Tutunaru unei alte fete si nu cred ca le-a adus el de acasa....
O sa o intreb pe doctorita, desi si eu cred ca este normal, dara asa, pt siguranta...oricum daca mai simte asta cineva, iau no-spa...voi mai luati si altceva?
CarlaV spune:
Ai dreptate, o sa pun si la doctori de care sa te feresti, dr. Parvu, Elias. Cred ca imi vor sari in cap fetele de acolo, fiindca, repet, nu am gasit nimic rau despre el pana acum.
Oricum, am doua prietene in America, una din ele lucreaza chiar la neonatologie, si le-am povestit ce am patit. Au zis ca acolo nu se intampla asa ceva nici in cel mai jegos spital pentru negri, si ca un astfel de doctor ar fi fost judecat pentru ce a facut el. Una din ele a zis ceva gen "unele prietene se plang de anumiti doctori de aici, stai sa le spun ce ai patit tu ! "
Eu mai iau magneziu la nevoie, adica in caz de constipatie sau de contractii, pentru ca relaxeaza toata musculatura.
Carla 8+
X-ray spune:
eu am facut cu sotul portretul robot al micutei noastre:
-cracii lui mami(iertati-mi lipsa de modestie....)
-buzele lui tati(gen Angelina j.)
-parul lui mami din nou(am un par...)
-sanii lui buni(mami nu are cu ce sa se laude..)
-ochii verzi inchis ai lui mami
si dupa ce face 14 ani ne apucam amandoi de sporturi de genul: tir,arte martiale,box...etc...
sanatoasa sa fie....
apropo stie cineva iulie 2007 ce zodie e in chinezesc?
alina 5+
CarlaV spune:
Alina, de unde stii ca va fi fetita ? Ma gandeam la sanii bunicii...
Oricum, ideea cu portretul robot e excelenta. O sa ne jucam si noi cu chestia asta.
Avem vreo metoda sa banuim sexul copilului inainte de saptamana a 14-a ? Ma gandesc la chestii babesti pe care nu le stiu.
Carla 8+
X-ray spune:
carla noi ne-am dori fetita,deaia fabulam pe tema asta...dar...cred ca am mai scris si in alt capitol,fiecare celula din corpul meu imi spune ca e baiat...
alina ai o minune de fetita! e adorabila!
alina 5+