Mamici de iulie - august 2007 (3)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Salutare fetele!
Bine ai venit andutzy, sarcina usoara si bebel sanatos si norocos!!!
Poate-i faci o surioara lui Dragoshelu scump! Mai citesc despre voi pe la mamici de mai-iunie 2005.....eu sunt de iulie-august 2005 cu gaza mea Dari!
Senzatia ca vine menstruatia o am si eu ....ma lasase acu vreo 3 zile, dar vad ca azi o am din nou! E normala ca bebe creste si uterul se chinuie sa-i faca fatza ...sa se adapteze la noile dimensiuni ! Pentru ca in afara de sani un pic tensionati si somnolentza nu am nici un simptom de sarcina....aseara mi-am mai facut un test de-ala ieftin din Auchan (14 mii....mare paguba) si a aparut intai liniutza de gravi si apoi aia de control.....ca deh aia de gravi era prima....asa ca cica sunt foaaaarte gravida la mine aseara era a 5-a zi de intarziere.

Carla, am ramas total interzisa mai, cand am citit ceea ce ti s-a intamplat..... Sa dea Doamne Doamne sa nu te fi "pricopsit" cu nimic aiurea de pe labele nespalate ale pseudo dr. ala!!

alina.a sunteti de coma cu portretul robot!
La mine...Dari are cracii lui taica-su, genele luuungi ale sora-mii, ochii..... ea stie de unde-i are...ca's aproape negrii si noi ii avem caprui amandoi......si e bruneta cu parul saten spre blondutz asa.....de fapt poti sa vezi poze cu ea la semnatura! De la mine nu cred ca are ceva....poate dor sexul......da' si pe-ala tati l-a stabilit.....asa ca pot sa ma consolez cu gandul ca poate Bobitza o sa semene si cu mine putin!

Carla,
despre metode de a afla sexul bebelui inainte de eco morfo de trim 1 (eu mi-am facut programare pe 29 ian....s-ar putea sa aflu atunci...daca sta bb intr-o pozitie....suficient de "indecenta" )....eu mi-am calculat ce poate sa fie cu calendarul ala chinezesc ...care cica are o acuratetze de 93% parca.....si mi-a iesit baietel! Si la Dari s-a "potrivit" asa ca .....s-ar putea sa fie ceva-ceva! Dai si tu search pe Gogu ca sigur ti-l gaseste!
Asta e asa de "distractie" ca eu pana nu vad clar "putza" la eco nu zic nimic! Sanatos sa fie si sa stea la mami in burtica pana cand o fi suficient de mare sa se nasca! Deh....am si eu un stres cu nasterea prematura....la Dari aveam DPN-ul 15 august....si a venit pe lume pe 13 iulie! Sper ca bb2 sa fie mai cuminte decat sora-sa!

Pupicei!

Irda cu bb2 - 4 s+6
si Daria 13 iulie 2005

Poze Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Copilul meu este leit tati, doar ca are ochi albastri.A mostenit de la mine aspectul mainilor si picioarelor.
Cat despre ochii mei, exact cum spunea si Jadi, sunt caprui si decorativi, dar de cea mai proasta calitate. Adica +6,5 la ambii ochi si in tendinte mari de crestere.La Anya am scapat, dar sa vedem acum, ca tare mi-as dori sa nu ma mosteneasca pe mine.

Alina 9+, mamica d-rei Anya (1 an)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Asaaaa,ce-mi place ca sunteti cu chef de vorba, am si eu ce citi
Alina, si eu imi doresc mult o fetita, tati vrea tot baiat. Si la noi s-a potrivit chinezescul, si daca se potriveste si acum, iar e baiat...ca nu a vrut sa se prinda cat a fost in lunile "roz"....dar sa nu-l maniem pe D-zeu...Bunica sotului mi-a pus sare in cap cand eram cu D si am pus imediat mana la nas(daca puneam la gura, era fata). Cam astea metode stiu eu...tu nu ai rabdare pana in sapt 14...dar noi am aflat in sapt 18 de Dragos ca e fata si in 24, la morfofetala, ca e baiat 100%..deci rabdare si tiutiun...
Irda, test de sarcina cu 1,4 ron????can't believe this...pai la cat sunt de nebuna, cred ca mi-as face zilnic, bine ca nu stau aproape de Auchan.
Cat despre asemanari, Dragoshu meu seamana clar cu mine la ochi, pometi si cu taica-su la gura....
Ziceati ceva de marirea uterului! Ati vazut la detalierea fiecarei saptamani de sarcina cat e bebe la 4-5 saptamani? cat un bob de orez(fie, fiert...).....

Andra si Dragos Alexandru - 31.05.2005 si bb2
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

carla, magneziul ti l-a recomandat doctorul? Si cat iei? oricum, nu vad de ce ar fi contraindicat...Se gaseste si simplu, sau numai in combinatie cu calciu? Voi v-ati inscris la medicii de fam. cu sarcinile? Cand eram gravida cu D, aveam medicamente gratuite, acum am inteles insa ca nu mai e cazul

Andra si Dragos Alexandru - 31.05.2005 si bb2
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Magneziu mi-a recomandat o prietena din US care e medic neonatolog si tot ea mi-a trimis niste pliculete cu praf efervescent care se pun in apa fierbinte. Am mare incredere in doamna asta pentru ca intotdeauna mi-a dat cele mai bune sfaturi si s-au potrivit mereu cu mine. Eu stiu ca suplimentele de calciu nu sunt indicate in timpul sarcinii, de fapt in lunile mari calciul declanseaza contractiile uterine si nasterea. Asta am citit si eu, mai cauta.

Eu m-am inscris ieri la doctorita de familie si sunt multumita de ea.

Carla 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo_al_jaafari spune:

buna seara burtici
m-am hotarat sa va dau si eu datele mele sa ma treceti pe listuta, desi inca nu-mi vine sa cred
UM 02.11.2006 DPN 09.08.2007
pupici

PRIVILEGE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia1 spune:

buna seara fetele si va pupacesc pe toate
eu sunt disperata, ieri dimineta pe la 8:30 m-au apucat niste dureri de burtica destul de tari, asa ca niste crampe, nu erau constante cam din 5 in cinci minute, undeva in partea stanga jos, dineinteles ca toate colegele mele "doctorite docente" toate au inceput sa-si dea cu presupusul si au ajuns la concluzia ca am o sarcina extrauterina va dati seama ca tot cerul a cazut pe mine, am intrat in panica si am inceput sa plang am luat un taxi si pe la 11 am plecata acasa unde mi-am chemat medicul de familie. Mi-a spus sa nu-mi fac griji pt ca s-ar putea ca atunci sa se fi fixat sarcina pe perete dar eu sunt disperata pt ca doctorita care vreau sa ma urmareasca pe parcursul sarcinii este abia miercuri la spital deci nu m-a consultat.Nu am avut nici un fel de scurgere, nici o pata absolut nimic si de ieri de la 11:30 de cand am ajuns acasa si m-am bagat in pat nu am mai avut nici un fel de durere. Voi e spuneti?!?!?!Nu mai am rabdare pana miercuri si ma urmareste acest gand de sarcina extrauterina

nunta noastra
noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Camelia, din ce stiu eu, daca ovulul care a fost fecundat provine din ovarul stang, atunci e normal sa ai crampe mai puternice in partea stanga. Tot din ce stiu eu, la extrauterina se umfla foarte tare trompa si cred ca si abdomenul, si faci febra. Daca temperatura ta e OK atunci cred ca n-ai de ce sa-ti faci griji.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia1 spune:

M-ai mai linistit putin Carla, saru'mana
NU am abdomen umflat, nu ma doare, nu am temperatura, doar niste stari de greata dimineata si o durere de cap, care au trecut

nunta noastra
noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicutza_bb spune:

Camelia linisteste-te... daca ar fi sarcina extra-uterina ai avea dureri groaznice (stiu sigur chestia asta). Ceea ce simti tu am simtit si eu si la prima sarcina (si tot asta cu extra-uterina credeam si eu ) si ieri si azi. Asa ca este foarte normal.
Eu va zic sincer ca prima sarcina am simtit-o (la inceput) ca pe un corp strain pe care organismul meu se lupta sa il "anihileze".
Astazi am avut si eu primul mic episod de greata, noroc ca a durat doar vreo 10 min. In schimb au inceput iar durerile de cap care m-au bantuit si la prima sarcina. Si astept cu "nerabdare" al doilea trimestru cu durerile oribile de spate (asta este cel mai crunt lucru de care imi aduc aminte din prima sarcina).
Mi-e tare greu sa scriu atat de mult cat imi doresc, de multe ori incep si nu mai reusesc sa termin din motive de Alex mofturos sau flamand sau kkcios.

Daca aveti ceva intrebari legate de sarcina puteti sa ne intrebati pe noi mamicile cu experienta, stiu ca eu la prima sarcina aveam milioane de intrebari...

Iar legat de diverse medicamente pe care le luati... eu iau doar prenatale (asta pt ca am avut o sarcina cu 4-5 luni in urma si Alex mi-a papat toate rezervele de care are nevoie si bb2) dar altfel as fi luat doar acid folic. Vad ca voi deja ati inceput sa luati no-spa, magneB6 si altele... sfatul meu este sa le luati daca intradevar aveti nevoie (mi-e greu sa cred ca aveti contractii de acum, daca ar fi asa, asta ar putea insemna iminenta de avort si voi nu aveti nici o treaba cu asta). Diversele dureri pe care le simtiti pot fi anumiti muschi care se contracta, nu uterul. Nu stiu cum sa mai explic chestia asta, dar aici se merge pe cat mai natural. Eu in prima sarcina nu am luat decat vitamine, fier in ultimul trimestru (a iesit anemie la analize, nu dupa ureche) si 3 paracetamoale (ca am fost racita).

Abia astept sa simt samburica miscand, este ceva minunat...

Pupam sambureii si samburelele si mamicile (mai mult sau mai putin) "ingretosate"

Monica 5+ si de Alex (18 iunie 2006) si taticul Marian
Pozici Alexutu
Ce mari suntem noi

"Happiness is nothing more than good health and a bad memory" - Albert Schweitzer

Mergi la inceput