Mamici de iulie - august 2007 (3)
Raspunsuri - Pagina 6
![](images/user_woman.png)
oanabbb spune:
pupici pt fetele burtoase!
eu am avut azi o zi grozava caci i.am putut face cadou sotului meu azi cand implinim 11 ani de cand suntem impreuna prima poza a bebelinei!
are 5 sapt,cu aproape 1 mai putin decat scrie la carte pt ca cm meu are 32 z sau mai mult,asa ca ... sunt super fericita oricum!!!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
CarlaV spune:
Felicitari, Oana !
Si eu merg cat se poate de mult pe natural, nu iau nimic, nu era vorba de MagneB6 ci de magneziu simplu, si numai la nevoie, fiindca relaxeaza toata musculatura. Analizele le-am facut in august si erau toate perfecte. Acid folic nu iau, dar beau de multi ani Kombucco Orientalis care are acid folic si fier si amidon si alte substante utile in timpul sarcinii. Am baut la inceput si ceai din frunze de zmeur si urzici, pentru intarirea uterului, dar acum nu-i mai suport gustul, desi nu e neplacut in mod normal. In rest, cat mai multe fructe si legume proaspete, odihna, endorfine si aer curat
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nikole/nikole.jpg)
nikole spune:
fetelor stiti cumva, ceaiul de cretisoara e contraindicat pe prioada sarcinii?
http://photos.yahoo.com/frezia_2004
monicutza_bb spune:
quote:
Originally posted by CarlaV
...cat mai multe fructe si legume proaspete, odihna, endorfine si aer curat
super, asta ne trebuie pentru un bebic sanatos si linistit
![](cool.gif)
Monica
![](gravida.gif)
![](mamica.gif)
![](bebic.gif)
Pozici Alexutu
Ce mari suntem noi
"Happiness is nothing more than good health and a bad memory" - Albert Schweitzer
valen spune:
Buna fetelor.Ma bucur sa vad ca sunteti asa multe aici. Eu voi naste la inceputul lunii iunie dar prefer sa raman in grupul vostru - probabil voi fi prima care va naste pe aici si asta imi place taaare mult. Noi se pare ca vom avea inca o fetita dar preferam sa nu ne entuziasmam prea tare ci asteptam pana cand medicii vor fi siguri.Duminica trecuta am simtit-o prima data miscand insa am crezut ca mi se pare. Am mai simtit-o si zilele astea si tare frumos mai este.Monicutza, ce rapizi sunteti...te asteptam si la mamici de Canada.Camelia, daca respectivele crampe nu au fost insotite de scurgeri, nu cred ca trebuie sa-ti faci griji. Si eu am avut dureri de burta in timpul sarcinii cu Sarah si ma temeam ca n-o duc pana la capat, dar m-am inselat. Multa bafta sa ai!!!Oana, foarte frumos din partea ta. Viitorul tatic ce-a spus?Simo, bine ai venit si sarcina usoara!Anya, Jadi
Gabriela,
13+, mamica d-rei Sarah (30.09.05)
monicutza_bb spune:
valen pentru invitatie, cu siguranta o voi onora cat mai curand. Tu la ce spital ai nascut (vei naste)?
Eu sunt plina de nervi, nu credeam ca va fi asa mare problema sa gasesc ginecolog, din moment ce nu au trecut nici 6 luni de cand am nascut. Dar se pare ca ginecologul de la prima sarcina este full, el fiind si seful dep. de ob-gyn din cadrul spitalului Sacre Coeur (unde l-am nascut pe Alex) si cel mai devreme imi poate da rendez-vous in februarie Imi venea sa o
pe secretara (o araboaica scarboasa care sigur pentru invaluritele ei gaseste loc). Nu a contat nici ca sunt deja pacienta cu dosar si o sarcina la activ... Si nu pot sta pana atunci, as fi cam in 14-16 saptamani, exact cand ar trebui sa fac primul set de analize si sa ma programeze pt prima eco. Nu stiu ce sa fac... sa imi caut alt ginecolog, sa astept... dar vreau sa nasc tot in aceasi spital (daca se poate tot in aceeasi sala de nasteri, m-am atasat sentimental de ea
)
L-am adormit pe matzoc dupa ce si-a papat bibe si fug si eu sa ma culc ca maine o luam de la capat (fac o paranteza: cand il vad cum rade n hohote si cum chiuie si cum intinde manutele sa il iau in brate si sa ne dragalim imi dau seama ca el este ingerul nostru si ca merita totul. Si din acest motiv ne-am hotarat sa mai facem un bb asa repede, parca nu ma satur de atata dragoste )
Monica 5+ si
de
Alex (18 iunie 2006) si taticul Marian
Pozici Alexutu
Ce mari suntem noi
"Happiness is nothing more than good health and a bad memory" - Albert Schweitzer
simo_al_jaafari spune:
netza` burtici!
cum imi pun si eu la semnatura?intepaturile au cedat, in schimb cred ca ma mut in baie!
ma bucur insa ca nu prea mai suport cafeaua pt ca ma trezeam dimineata numai pt a bea cafea
va pupici
PRIVILEGE
http://new.photos.yahoo.com/simo_al_jaafari/album/576460762356781540
andreea c spune:
Neata!
Jadi ai spus tu de d-na doctor Adela Dinu. Tu ai mai fost la dansa pana acum sau doar ai de gand? Ai idee cat costa eco la CMU?
Pupici
Andreea 8+
pregatiri nunta...
nunta noastra 2 iulie 2005
andreea c spune:
Fetelor am mai citit pe aici de Iosup, de care toata lumea pare foarte incantata. L-am gasit la Diagnosis. Voi stiti ceva de el? Nu este decat la centre particulare?
Andreea 8+
pregatiri nunta...
nunta noastra 2 iulie 2005
andutzy spune:
neatza! hranesc pitic si vin cu cateva raspunsuri la intrebari puse pe aici...
Andra si Dragos Alexandru
- 31.05.2005 si bb2
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)