Mamici de iulie - august 2007 (3)
Raspunsuri - Pagina 3
jadi spune:
Buna dimineata si La Multi Ani tuturor romanilor de ziua nationala !
Bine ai venit andutzy si o sarcina usoara!
Andreea C eu am abonament la Medlife dar nu am reusit sa imi fac programare la ei pentru eco morfologica de trimestrul I in perioada 25-30 decembrie asa ca m-am orientat catre CMU la doctorita Adela Dinu, am referinte foarte bune despre ea.
As vrea sa merg si eu la promenada dar o las pe alta data, ma uit la teve sa ved ce se cara pe kiseleff .
Deni & Vlad 28 sept 2005 & bb2
lorinaoo1 spune:
Andutzy felicitari si sa ai o sarcina usoara!
Amameda, si eu am pus muraturi anul asta, asa parca am presimtit eu ceva. Asa ca suntem dotate amandoua.
Nikole acum imi amintesc ca parca te-am mai vazut pe la topicul botosanencelor... Asa e? Daca e asa, ce pot sa spun - mica e lumea... Sa stii ca beau un ceiut de menta cu lamaie, poate te lasa si pe tine greturile. Dicarbocalmul, din cate stiu eu, e permis in sarcina. Cumatra mea lua la recomandarea medicului.
Jadi ce nazdravan de baiat ai! E dulce tare si frumusel... manca-l-ar mama!
Fetelor, mi-am intrebat dr daca ma pot vopsi si a inceput sa rada de mine... Cica nu afecteaza in vreun fel evolutia bebelului. Ce bine! Ca aveam niste radacini...
nasica de moflea
7+
andutzy spune:
Buna dimineata! fetelor, voi in ce saptamana ati mers prima oara la doctor? Cand a reusit medicul sa va vada la eco prima oara sarcina? Ca eu la anterioara am fost abia la 10 saptamani, deoarece nu mai vroiam sa incep iar tratamente si sperante degeaba. Insa acum nu am inima sa mai astept atat....
Andra si Dragos Alexandru - 31.05.2005 si bb2
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
jadi spune:
lorina multumesc ca mi-ai admirat baiatul dar sa vezi ce fete frumoase au Anya, Ioana75 si Valen! Ma uit tot timpul la ele poate imi iese si mie una la fel .
Andra eu am fost la eco vaginala la 5 si la 8 saptamani. La 12 ma duc la eco morfologica de trimestrul I, la 15-16 fac triplul test si eco morfologica de trimestrul II, cea mai importanta la 22 de saptamani.
iulaug2007 spune:
Acest user poate fi folosit doar pentru schimbarea capitolului si modificarea primelor 2 mesaje de la inceputul capitolului de toate mamicile de iulie august 2007. parola se poate afla trimitand un email la iulaug2007@yahoo.com, tot acolo veti gasi instructiuni cu privire la cum se schimba un capitol!
lorinaoo1 spune:
Jadi din pacate eu nu am gasit poze atasate nici la Ioana, nici la Anya. Am mai gasit, in schimb, un baietel frumos tare - Dragos al lui Andutzy. Ce mai sunteti niste norocoase. Sa va traiasca si sa fie sanatosi!
Cand am fost ultima data la cabinet am vazut acolo o fetita frumusica foc si isteata pe masura. Mi-am pus in gand ca vreau si eu una dupa modelul vazut Acu, cum o vrea DD
nasica de moflea
7+
jadi spune:
Lorina pai sunt fete, le tin mamele ascunse ca sunt prea frumusele si cu ochi albastrii (doua dintre ele)! Stii cum se zice, ai grija la ce iti doresti ca ti se va implini!
CarlaV spune:
Bun venit noilor mamici ! Scuze pentru tickerul nereusit.
Sper sa am noroc si sa nu ma fi infectat cu nimic, oricum, am inceput sa ma gandesc la ce s-a intamplat dupa ce mi-au aparut usturimile. La consultatie parca eram drogata, nu mi-am dat seama de nimic, doar ca e bebele bine, apoi am inceput sa rememorez si sa refac scena impreuna cu sotul meu. Asa am realizat ca doctorul nu s-a spalat pe maini si nu avea manusi, ca cearsafurile erau mototolite de cat de folosite erau, ca m-a sters cineva pe burta cu o carpa refolosita desi zice sotul ca era si un sul de prosoape de hartie etc. Oricum, daca intai ma gandeam la astea si apoi incepeau usturimile, era clar pe fond psihic, dar a fost invers... Din cate mi-am dat seama, usturimile si durerile provin din faptul ca doctorul a folosit cam prea brutal departatoarele vaginale si m-a tras si intins prea tare. Sper sa fie numai atat.
Eu una m-am hotarat, nu stiu daca e bine sau nu, dar asta e... poate ma mai razgandesc. Ideea e ca vreau sa nasc in apa de foarte mult timp si abia la anul va fi posibil in Bucuresti. Pana atunci insa nu vreau sa mai vad nici un doctor, ma duc la ecografiile care trebuie facute, imi fac analizele si atat. Am noroc de o doctorita de familie foarte buna si stiu ca o sa ma ajute cu interpretarea analizelor, plus ca mama e biochimist si le stie si ea... Sper din tot sufletul ca in 5-6 luni sa gasesc totusi un doctor bun cu care sa nasc in apa si care sa nu vrea sa ma craceasca de fiecare data si sa nu se spele pe maini. Scuze pentru limbaj, dar sunt suparata tare. Oricum, am citit pe aici ca se poate si mai rau... un doctor care zicea ca asa ii place lui, cu mana in femeie
Eu sunt fericita ca am un bebe dezvoltat normal si sper sa fie la fel in continuare, oricat de rau mi-ar fi mie.
Cat despre doctori, imi mentin parerea pe care o aveam si pana acum: mai bine sa ma feresc de ei, ca toti vor doar bani, si daca e sa am noroc sa fie o sarcina normala atunci o sa fie si fara doctori. Oricum, pana acum tot ce stiu ca nu am voie sa fac am aflat de pe net, nu de la doctor
Carla 8+
aicha77 spune:
Buna ziua tuturor!!!!
Sunt noua pe aici si as dori din suflet sa fiu si eu o mamica de august 2007....ultimul CM a fost pe 31 oct, mi-a intarziat 4 zile, am luat un test BARZA pe care l-am facut ieri dupa-amiaza...si nu mi-a iesit cum vreau eu...cu doua liniute. CM este regulat (28 zile ceas). Citesc ca si voi va faceti cate 3-4 teste, dar mi se pare ca pt. un CM regulat ar trebui sa iasa din prima daca as fi insarcinata sau nu...Sa ma potolesc si sa mai astept cateva zile?Desi cu rabdarea e cam greu in momentele astea .
Va doresc numai bine tuturor, si sper sa ma primiti in cercul vostru...imi place teribil de mult!
Va pe toate!
Anya20 spune:
Ce draguta jadi! Sa-mi crape mie inima de mandrie chiar azi, de ziua nationala. Sa-mi laude ea fata...O sa pun si poze. Eu de cand ma stiu mi-am dorit un copil cu ochii albastri. Cand m-am casatorit, am zis ca asta e, sotul cu ochi caprui, parintii lui asemenea, iar la mine la fel. Cand am nascut, nu-mi venea sa cred ca eu chiar am o fetita cu ochi albastri. Ma uitam in fiecare zi cu atentie la ei, nu cumva sa se schimbe culoarea. Asa ca, Lorina, chiar ai grija ce iti doresti.
Trimit un link cu poze pe adresa comuna.
Alina 9+, mamica d-rei Anya (1 an)