Mamici de martie – aprilie 2007 (11)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Camitu spune:

Buna seara ,

MUltumesc tuturor fetelor care m-au sfatuit in legatura cu durerile de spate,si incerc sa le urmez.
Ma bucur ca vin sarbatorile si ma gandesc ce va zice la anul bebelina noastra despre Mosu'.
Mie imi plac foarte mult sarbatorile in familie.
Felicitari fetelor care in ultimele zile au aflat ce au in burtica.

Cami +21

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loina_ln spune:

ramonic22 ecografia am facut-o in galati, la singurul centru specializat de eco, cu un aparat mai bunisor. d-na dr. a fost supeeer de treaba, ne-a raspuns la toate intrebarile pe care le-am avut. durata ecografiei a fost de aprox 1 ora. cam 20min s-a chinuit sa il prinda pe BB sa vada ce este, ca avea cordonul intre picioruse si nu se vedea ff clar. eco a fost 200ron dar a meritat toti banii..

cu
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev103pr_.png"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LuizaS spune:

Fetelor
si eu ma epilam pana acum cu epilatorul dar ultima oara cand m-am epilat ma tot gandeam daca BB aude zgomotul ala pe care il face aparatul si daca nu il streseaza cumva....
Se stie ca BB ne aude vocea cand vorbim cu el si toate celelalte zgomote din organism .

Nici eu nu prea stiu ce metoda sa mai adopt....probabil o sa raman la ceara ...si eu cred ca nu sunt bune cremele pt epilat.
Se pare ca ne ramane lama sau ceara .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Buna burtici!
Noi suntem bine,cateodata mai lenesi ,alteori mai activi,depinde de zile.
Urmatoarea eco o avem programata de Craciun ca dna dr e de garda,asa ca mai este pana atunci.
Ma simt bine atata doar ca am gabarit depasit si ma doare noada de nu mai pot.In rest incerc sa-mi fac treaba ca si pana acum numai ca am descoperit ca "pauzele lungi si dese sunt cheia marilor succese".
Maria si cu mine tot racite asa ca din punctul asta de vedere nu s-a schimbat nimic,ne tragem mucii si tusim cat ne tin plamanii.
Am mai cumparat hainutze ptr bebe si o sa le fac poze sa le pun sa le vedeti si voi.Patut si lenjerie inca nu am luat ca trebuie intai sa zugravim camera baietilor si s-o mutam pe Maria in alta camera ,asa ca vom avea adevarate miscari de trupe.
De epilat,ma epilez inghinal la cosmetica si nici macar nu ma doare asa tare ptr ca tipa care ma face din trei miscari e gata,mie imi era teama sa nu ma refuze daca sunt gravida,insa din fericire nu s-a intamplat asata,in general toata lumea se mira ca arat bine si ca nu ma neglijez de parca daca sunt gravida asta inseamna ca nu ma mai pot machia sau aranja.
la burtici!

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si 24+ album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Fetele unde sunteti?
V-ati pierdut prin ceata de afara?
sau
Vi s-a ingreunat burtica si nu mai puteri scrie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxygeo spune:

Buna ziua la burtici!

Io azi sunt ...ieri am aflat de o colega, cu care ma intilnesc, doar uneori, ca a pierdut o sarcina la 5 luni jumate si m-a dat peste cap, cica raspunsul dr. a fost ca a vut o infectie...apoi mi-am adus aminte ca io nu mi-am facut inca analizele alea din gama cu toxo, listeria si celelalte...si m-a apucat panica...si colac peste pupaza m-am certat cu mama, iar sotu` a pus si el paie pe foc...asa ca de cum m-am trezit imi vine sa in continuu....sorry ca m-am descarcat pe voi...

Maine mergem la eco la Iosup si am mari emotii...a mai fost cineva la el sau la CMU??????? la ce sa ma astept....Please help!..sau cum sa procedez...o sa inteleg ceva de acolo????????

Va pupic
Roxygeo 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Roxygeo, nu mai fi asa plangacioasa, o sa treaca si supararea cu mama...si nu te mai gandi la prostii cu toxo sau listeria

Eu am fost la CMU(dr. Iosup) si nu sunt singura.
Am fost ptr eco morfologica si a durat un pic mai mult toata vizita.
Daca vrei inregistrarea ecografiei sa ai o caseta mare de video la tine (d-aia mare VHS). Te va costa 20 de lei in plus la costul ecografiei.
Nu e prea vorbaret dr Iosup in timpul ecografiei dar daca il intrebi iti raspunde si e si glumet. Eu m-am simtit foarte bine acolo.
O sa vezi foarte bine pe ecran tot ce se intampla si la fel si sotul daca vine cu tine.

Ah si la sf iti da o hartiuta cu concluziile si poze mai multe(io am primit vreo 7: 2 cu mutritza, una profil vreo 3 cu masuratorile si una cu sexulca nu cumva sa uit ce e)

Cam atat si capul sus, nu lasa supararile sa te cuprinda.

roxana 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

Haideti sa ne dam la taina fetelor ca eu m-am plictisit azi la serviciu..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

Buna burtici,

Roxygeo nu mai ca nu iti face bine. Si eu m-am trezit azi cu fata la perina si am fost cam supa dimineata dar mi-a trecut. Azi noapte am avut un carcel groaznic la piciorul drept si m-a trezit brusc din somn. Daca nu era sotul sa imi maseze piciorul nu stiu ce faceam. Si bebele s-a speriat ca s-a chircit si s-a facut mic de nici nu mi se mai vedea burta si azi nu prea a miscat. Cred ca e socat inca.

Ieri am fost la control, bebele e ok am mai crescut, e tot baiat si mi-a dat sa imi fac urocultura ca am dureri de burtica. Sper sa nu imi iasa ceva ca nu vreau sa iau pastile

Va pup si weekend placut.

Cria 19+ cu

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev117pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutah spune:

Buna burticute,

vin si eu la raport! Am fost de dimineata la medic. M-ai intai am intrat pe mana asistentei care mi-a luat iar sange din lobul urechii sa vada cum mai stau cu fierul, urina ... normal ca iar mi-a masurat tensiunea si a inceput a stramba din nas ca aveam 150/75 ...Pe urma am trecut in cabinet la , care imediat s-a incruntat vazand rezultatele la analize. Insa inainte de a spune el ceva i-am spus eu ca nu imi fac griji cu tensiunea caci acasa era totul normal, dar ca as vrea la final dupa eco sa o mai masor odata ... El a spus ca ma crede siŽnu este nevoie sa mai masuram, dar am insistat... si la final a masurat asistenta tensiunea: 130/70 !

In rest mi-a verificat daca uterul e inchis, a palpat o multime burtica si in final a spus ca astazi vrea doar sa vada inimioara lui BB iar la 30 saptamani il masuram! Zis si facut: i-am vazut inimioara cum batea ... si pe urma mi-a aratat si capusorul: mi s-a parut asa de frumos cum se uita la noi...Mi-a dat si o poza de data asta, desi el a spus ca nu e reusita ...mie insa asa ce imi place ...
Ce sa va mai spun: BB nu cred ca e rusinos sa ne arate ce este ... mai mult cred ca e rusinos nenea sa se uite si sa spuna. Insa eu rabdare mai am pana luna viitoare, sper ca atunci sa ne spuna ce este caci vin reducerile de iarna si as vrea sa iau si eu niste lucrusoare !

Va pup pe toate!
Magda 23+4

http://mfoca.myphotoalbum.com/

Mergi la inceput