Mamici de martie – aprilie 2007 (11)
Raspunsuri - Pagina 19
Val_ spune:
Absoluta vezi ca tot nu ti-ai activat PM. Pentru aceasta trebuie sa mergi in meniul din stanga sus, sa alegi optiunea Mesaje private/apoi Optiuni/ si bifezi "activeaza mesajele private". Dupa ce faci chestia asta o sa iti apara in bara de postare a mesajelor PM scris cu rosu, asa cum am eu.
madmat spune:
buna seara.
venim si noi la raport.
astaz am repetat analizele pt trimestrul al doila
multumesc lui DD au iesit bune.
luni mergem la eco 3D/4D.
in rest suntem bine numai ca bb al meu este un pic lenesi asa i spune tati.
ROXANICI unde esti ?de 2 zile nu ai mai scris,sper sa fiti bine tu si bb.
multe la toate
matilda23+
madmat spune:
si tu phili ce faci faci? cum sunteti tu si bb.
mai scri si tu ceva pt ca nu prea scri.
te pup
matilda23+
roxanici spune:
Ups, au trecut 2 zile....
raportez stare generala de bine (atat cat se poate) si eu si bebe
si ceva mancarimi la ochi (banuiesc o alergie ceva la cosmeticalele folosite).
Si mai stau si io in umbra si mai pictez cate un carucior roz/albastru la cine mai cere
roxana 24+
RaisaFudulu spune:
Am aparut si noi.
Doar ce ne-am intors de la eco, sunt asa linistita bebelina este in grafic are 473 g, este dezvoltata normal pentru varsta ei, colul, placenta si lichidul sunt bine.
Suntem fericiti. Am avut ceva emotii pt acesta ecografie dar acum ne-am linistit.
Am o problema cu picioarele de vreo doua zile mi se umfla jos la incheietura si mainile noaptea au inceput sa ma doara pe langa faptul ca sunt amortite.
Doctorul a zis sa-mi fac o urocultura ca sa vada ca e totul in regula
Oricum a zis ca acest lucru nu o afecteaza pe bebita
A apropo de epilat eu sunt certata cu durerea si nu ma mai pot face cu ceara, ultima oara cand m-am facut cu lama am avut nevoie de ajutorul sotului si m-am facut in doua transe. A iesit cat de cat pana la uram
Pupici ca merg sa stau in pat ca imi ajunge cat am stat la computer la servici
Diana + bebelina 22+
RaisaFudulu spune:
Uitasem
Felicitari mamicilor care au aflat ce au in burtici de curand sa va traiasca si sa fie sanatosi, sa fiti sanatoase si voi ca sa puteti sa-i cresteti.
Paa
phili spune:
buna seara fetelor!!!noi ne simtim bine si Mos Nicolae ne-a adus o veste tare buna ...bebelusul nostru este baietel!!!va rog frumos sa-mi pune-ti si mie caruciorul albastru.Va multumesc!!va pup pe toate si aveti grija de voi!!
+20
tzuna spune:
Buna fetelor! Din pacate am citit pe sarite ce ati scris voi dar am vazut ca in principiu sunteti bine. Si eu sunt bine. Raceala nu mi-a trecut de tot. Adica imi mai curge nasul si e infundat dar macar nu ma mai doare gatul. Maine ma duc la eco si am niste emotii... sper sa fie totul bine.
In seara asta trebuie sa stau pana tarziu sa termin un proiect pentru master (ca inca nu am inghetat anul, poate mai sunt sanse sa termin o data cu colegii).
Aveti grija de voi si poate reusesc sa va scriu maine seara cum a fost la eco si ce mai face bebe.
27 s