Mamici de martie – aprilie 2007 (11)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Val_ spune:

absoluta stau la bloc pe langa, zona podul grand. Ea de unde vine? Oricum mai vorbim pe pm pentru alte detalii.

Mergi la inceput

Fetelor am si eu o intrebare: cum faceti cu epilatul inghinal? Eu de cand sunt insarcinata am folosit creme dar ma enerveaza ca trebuie sa fie zona uscata si sa stau nu stiu cat timp pana isi face efectul, plus ca se reface parul foarte repede. Pe de alta parte nu stiu daca sa am incredere sa merg la cosmetica, chiar daca voi cere sa fiu epilata cu ceara rece. Voi cum procedati?

Imi puteti recomanda si mie o coafeza, intr-adevar buna, care sa faca o tunsoare scurta frumoasa?

Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

Eu m-am epilat si inghinal chiar acum o saptamana. Norocul meu a fost ca in timpul ala m-a sunat cineva cu care ma certam la telefon si nici nu am mai simtit durerile. , insa am si o cosmeticiana foarte buna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonic22 spune:

luna ln , unde ai fost tu la eco de ti-a dat atatea detalii?!! Eu am fost si la Medlife si la Medsana si am facut un 4D la 20 saptamani, dar nici nu mi-a dat atatea detalii, nici nu mi-a spus mare lucru .
Fetelor, pana in Martie mai e putin asa ca .... fiti barbate !!! Vin sarbatorile, sa ne bucuram de ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_P spune:

Buna !!!

In legatura cu epilatul inghinal, inca pot sa ma fac singura cu epilatorul.Cand voi fi mai nu stiu ce voi face, voi gasi o solutie.

creste, pe zi ce trece e mai activa, sunt foarte fericita cand o simt.
Noaptea ma trezesc din cauza carceilor.

Multa sanatate si .

Dana 22 +3
http://new.photos.yahoo.com/dana_statii/album/576460762351609365

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Val_ nu prea sunt bune cremele pt. epilat, in timpul sarcinii. Pt. ca pot contine diverse "ingrediente" toxice, care se absorb prin piele si pot fi daunatori pt. bb
Eu asa citisem...

Eu inca mai suport sa ma epilez cu ceara, la cosmetica. Nu rece... pt. ca nu suport, doare mult mai rau. Sau poate incurc io... nu e ca cea rece care am incercat s-o folosesc acasa. Au un aparat si incalzesc ceara... si normal ca ceara e de unica folosinta.

Sper sa pot merge incontinuare la cosmetica, ca nu ma descurc sa ma epilez singura cu aparatul de ras... pt. ca nu ma vad de burta si ma dor si toate cele...

Mergi la inceput

Unde citesc mesajele de aici care imi sunt trimise?

Mergi la inceput

Absoluta cred ca nu ai PM-ul activat. Ai primit mesajul meu?

Elyanne eu nu am probleme cu durerea. Am un prag destul de ridicat al durerii. Eu ma feresc insa de ceara fierbinte pentru ca nu vreau sa imi pun chestii fierbinti in acea zona, apropiata de bebe. Nu stiam ca exista ceara calda de unica folosinta , a cea cu care ma faceam eu era rece. Si intr-adevar doare mai rau decat epilarea traditionala.

Nu are nimenui o coafeza minune? Ca nu ma mai suport asa. Am avut un frumos par, foarte drept si lung pe care am tinut mortis sa mi-l fac permanent, ocazie cu care mi l-am facut praf. Astfel incat am fost nevoita sa ma tund scurt dar am o tunsoare asa aiurea ca arata ca un par total neingrijit. Si asta nu imi place deloc.

Mergi la inceput

Unde ma uit de PM-ul de la tine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Val despre ceara... e un aparat in care intra un cub solid de ceara si in momentul in care pune ceara pe piele e calda... nu fierbinte, dar nici rece nu este... Habar n-am ce fel de ceara este... Apoi o ia cu niste benzi si la gunoi cu ea...

Absoluta n-ai cum sa vezi mesajele private pt. ca n-ai activat PM-ul. De fapt nici nu cred ca iti poate trimite cineva mesaj privat, pana nu-l activezi.
Nu mai stiu cum se activeaza... cred ca de la profil personal... Poate stie alticineva si te lamureste.

Mergi la inceput