Mamici de martie – aprilie 2007 (11)
Raspunsuri - Pagina 12
tzuna spune:
Draga Karra 80 si eu cred ca e tot de la ligamente ce ai tu ca mi se intampla si mie. Daca in cel mai rau e de la rinichi poate nu e grav si se rezolva cu multe lichide.
Eu am fost aseara la medicul de familie care mi-a spus ca nu am ce sa iau pentru raceala si sa continui ca si pana acum> grefe, lamai, ceai si lapte cu miere. Numai ca mie azi chiar mi-a fost rau adica mi se inchid ochii, sunt f obosita , am si frisoane.... Sunt inca la lucru dar acusi fug acasa direct in pat indiferent ce ma asteapta de rezolvat.
Si pe mine ma doare spatele dar am crezut ca e de la oboseala. Dar daca va doare pe majoritatea inseamna ca de acum e din cauza burticii care e destul de mare. Si ma gandesc cu groaza cum va fi dupa sarbatori cand va creste si mai mult. Nu ma intelegeti gresit, eu ma bucur mult ca sunt insarcinata dar in acelasi timp as fi vrut sa lucrez pana prin februarie, acum insa nu stiu daca voi putea....
Aveti grija de voi si va mai scriu.
26 s+
suzy78 spune:
Buna -telor,
In primul rand bun venit noilor burtici AIIA si ELENA......si multa sanatate alaturi de bebicii vostri,
KATINK - super cu 2 fete si noi suntem 2 si e ok.....vorba ta si baietel era ok.....sanatos sa fie...
TZUNA - pe mine spatele nu ma doare......probabil si pentru ca sunt mai micutza.....in schimb noada zilnic......dar stau tot timpul in fund......si eu sper sa vin la job pana la 1 februarie.....
REBIANA - si eu am fost nelinistita acum 2 saptamani si mi-am facut program,are la alt medic si m-am linistit.......oricum e mai bine sa ai 2 pareri.....
PAULA75 -ma bucur ca si tu ai baietel.....
MIHAELAA - felicitari pentru proba scrisa la scoala de soferi,.......si multa bafta si la oras.
De mine ce sa va spun......ma simt mai obosita......joi fac 28 saptamani......nici nu-mi vine sa cred ce repede a trecutmai am 12 si o sa ma intalnesc cu ala micu' - si abia astept......este ff dorit de toti din ambele familii.....
Suzy 27+ Mihai Nicolas
roxanici spune:
Katink, felicitari ptr domnisoara din burtica, sa va umple casa si inima de bucurii.
Multumim ptr stirile despre Monica.
Suzy, asa e, mult a fost, putin mai este, mai ales ca tu esti printre primele dintre noi. Parca mai ieri citeam despre subiectul asta si imi faceam curaj sa scriu si eu.
roxana 24+
madmat spune:
buna seara.
venim si noi la raport.
in primul rand felicitar mihaela,
si felicitar si mamicile care stiu ce au la burtica,
buna venit la mamicile noi.
noi suntem bine acuma am venit de la medicul de familie ca ne a spus ca ne am ingrasat foarte mult pana acuma am pus 15 kg.
dar nu face mami grija numai puiutul meu sa fie sanatos.
numai bine la toate .
va pup
matilda23+
roxanici spune:
Elyy2003, mai este o mamica ,din ceea ce stiu eu, cu cerclaj, este vorba despre Monica_b care are gemeni dar care din pacate nu mai are acces la net pe termen nedefinit, asa ca nu stiu daca iti va raspunde. Noi mai aflam despre ea de la Katink.
Madmat, o sa ao timp sa le dai jos kg in plus, vorba ta, bebe sa fie sanatos
roxana 24+
Rebiana27 spune:
Salut burtici! Am intrat sa va salut si sa citesc ce ati mai scris ca noutati nu prea am. Multumesc fetelor pentru raspunsuri si voi incerca sa tin cont de sfaturile voastre.
Pupici!
A, si sa va aduca Mosul, in noaptea asta, tot ceea ce va doriti!
Rebiana 22+
paxela spune:
pupici burtici
bun venit noilor burtici AIIA si ELENA, sarcini usoare in continuare si nasteri pe masura
felicitari pt celelalte mamici care au aflat ce se ascunde in burtica
la noi nimic nou , doar o mami obosita , si o printesa care misca rar si destul de usor , dar care loveste foarte jos, ceea ce imi indica faptul ca inca nu sa intors cu caputul jos{ dar mai are timp}, om vedea la urmatoare echo daca am dreptate, deocamdata facem galerie la intoarceri, si asa dr a zis ca daca sare de 3000gr la ultima echo chias si cu 1 gram ma baga la cezariana( iar eu primul baietel lam nascut normal fara epidurala si super usor avand 3500gr) ca nu stiu ce oase ce bazin ce indruga ea acolo dar eu una sunt cam ingrozta de idee, o sa mai discut cu ea sa vedem ce zice dar daca bebita nu se intoarce nu prea am ce sa discut, data trecuta vroiam sa reabordez problema pana a confirmat ca e asezata pelvian, poate pana la 28 de saptamani se intoarce si o abordez atunci
Alexa24+ si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006
eimotto spune:
Buna seara gravidute!
Eu sunt o burtica un pic mai mica decat voi dar mai trag cu ochiul la ce mai scrieti.
elyy2003 iti scriu deoarece la sarcina anterioara am avut cerclaj de la 20 de saptamani. Dureri nu am avut dar mi se intarea destul de des burtica si ma mai durea cand ma lovea bb. Cat de des te duci la control? Pe mine ma chema la 3 sapt si cand nu eram cuminte (a se citi "faceam curat") imediat sesiza docorita ca ma apasa pe col si "tragea de fir" si ma certaaaa rau. Stand foarte mult in pat, in momentul in care faceam cat de putin miscare, imediat imi simteam burta grea si tare dar nu ma durea. Toata peroada am luat no-spa.
Pupici si sarcini usoare
Mamica de Iulia (06.02.2004) si 18+ (cred)
lauramar spune:
Draga Roxanici mersi de ajutor dar nu imi arata pozele nici acum
la my acount apar toate am selectat sa le poata vedea toata lumea ma doare capul azi toata ziua m-am enervat cu ele pt ca nu imi da multe optiuni si le-am incercat pe toate dar tot nu apar la album nu stiu unde am gresit.Deocamdata le las asa vad cand mai am nervi de ele
kmi78 spune:
Camitu , parca tu intrebai de masaj, eu am facut pana acum o sapt, stateam cu burta intr-un colac, si nu ma deranja, dar totusi m-am gandit sa intrerup ca imediat intru in luna 7, si.... pe mine ma facea cu Aloe-crema rosie, care incalzeste; si acum cand stau la calculator ma doare spatele, parca imi coboara oasele de la loc;
Paxela eu intru in sapt 28 joi dar miscarile le simt in lateral dreapta mai mult , deci sta transversal bebe dupa cum simt eu; tie ti-a zis dr ca ar trebui deja sa se intoarca? asa de repede? ma pui pe ganduri...
27+