Mamici de martie – aprilie 2007 (11)
Raspunsuri - Pagina 13
cria_bv spune:
Neata!
LA MULTI ANI! Mamici Nicolete, sa fiti sanatoase si sa va bucurati de bebeii vostrii.
Cria 19+ cu
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev117pr_.png
Lumi_Nag spune:
La multi ani Nicolete si Nicolae!
Ati fost cumintele sa va aduca mosu' ceva? Al meu mos a fost cam sarantoc anul asta.
Sper sa nu iau o gripa care a luat amploare la sotul meu azi noapte cu frisoane si toate alea.
Fetelor acum eu ma confrunt cu alta problema acum . Am nasul infundat si nu pot respira decat pe gura, ceea ce imi usuca gatul si moooorrr. Nu stiu cu ce sa mai tratez ca imi curge si nasul. Dar nu de ieri am acus luna de cand ma chinui cu nasul asta.
Parca as fi racita.....dar singura problema este ca vorbesc pe nas Stiu ca nu am voie de bixtonim pt nas stiti ce altceva as putea incerca? Nu de alta dar ma scap pe mine cat ma chinui cu suflatul nasului pt a-l desfunda....dar degeaba
Era sa uit ce era mai important: meu misca in fiecare zi tot mai tare si face niste tumbe de ma trezesc noaptea razand
Eu il simt asa bine de vreo 2 saptamani. Voi l-ati simtit tot asa greu?
pe toate si sa aveti o zi super
25w +
It's easy living with eyes closed
elyanne spune:
La multi ani celor care-si serbeaza ziua de nume!
Zilele astea am fost o putroasa si n-am mai scris nimic ... nici nu prea am noutati. Astept sa merg la dr. saptamana viitoare sa vedem ce mai zice.
Bun venit noilor ! Sarcina usoara incontinuare.
Felicitari mamicilor care au mai aflat ce ascund in burtica.
Lumi_Nag si eu am probleme cu respiratul, noaptea... Respir aproape numai pe gura... probabil pt. ca toate organele sunt impinse in toate partile, deci si plamanii sunt mai sus... cine stie, poate asta e motivul... Si eu ma trezesc cu gatul uscat.
Pt. desfundat nasul, incearca spray cu apa de mare: Humex sau Marimer (pe astea le stiu eu).
Rebiana, cum au mai spus si alte mamici, si eu as mai face o eco, sa cer si alta parere. Sigur e totul bine.... numai ca trebuie sa mai ceri o parere, ca sa nu-ti mai faci griji.
karra ieri am tras si eu o sperietura... m-a durut atat de rau in partea dreapta, jos... ca nu puteam sa ma indrept... Simteam ca daca stau dreapta, o sa se rupa ceva pe acolo. A durat vreo 2 minute si a trecut... Sigur a fost de la ligamente... ca daca era apendicele nu mai trecea cu nimic...
Mihaelaaa (dupa o mie de ani... cu de rigoare)... felicitari si tinem pumnii si pentru urmatorul examen.
Despre bb-ii mei... sunt intr-o continua miscare... Au perioade cand e liniste... De ex. aseara cand m-am culcat se zbenguiau... cand m-am trezit la fel... Ei stiu ce fac noaptea, ca eu dorm in orice conditii ... M-am speriat intr-o zi ca au fost mai cuminti si intrasem la idei, dar m-au linistit pana seara...
S-a mai nascut o stea
ddana spune:
La multi ani, Nicoletelor in mod special, si daca s-a ratacit si vreun Nicolae, cu atat mai bine!
Si eu am avut probleme mari cu nasul infundat, cand am avut o vitoza. Credeam ca ma sufoc, pur si simplu. Am incercat si eu apa de mare - la mine fara nici un rezultat! La fel, am incercat pur si simplu apa sarata, inhalatii cu esenta de eucalipt. Nimic. Chiar n-au avut nici un efect nici una dintre metode. M-am chinuit asa vreo cateva nopti - si zile! - dupa care mi-a trecut. Ei, asta e un fel de-a spune, ca am de vreo trei luni nasul infundat, insa e rezonabil, pot respira cu oarecare greutate, sau poate ca m-am oisnuit.
Va pup si sa aveti o zi buna!
Dana
mada_rozz spune:
Buna dimineata,fetelor!
LA MULTI ANI celor ce isi serbeaza astazi ziua de nume!
La noi a venit mosul,inseamna ca am fost cumintzi.Si la mine e agitat bebe noaptea.Azi noapte s-a trezit si sotzul si a asistat la o partida de fotbal.
Pupici,
Mada27+
http://image.lafemmebonita.com/c/f137647.jpg
LuizaS spune:
Buna dimineata la burticute si LA MULTI ANI ! pentru Nicolae si Nicoleta!!!
Nu ma certati ...am fost puturoasa....ma rog un fel de a spune.....ca eu n-am mai aparut pe aici de fffff mult timp ...am avut ceva probleme (nu cu sarcina - ca bebelul meu e asa cumintel nu mi-a facut probleme pana acum) dar sper ca au trecut si de acum am sa va scriu constant.Oricum am citit tot si am fost cu voi tot timpul.
Eu am avut o problema cu testul pentru listeria care a iesit pozitiv si mi-am facut muuuuuuuuuuuulte griji ...dar pana la urma am constatat ca e mai rau sa ma agit si sa-mi fac probleme ca i le transmit si lui BB.Repetam testul lunar si pana acum e bine ca a iceput sa scada titrul asa cum mi-a spus doctorita, ca eu faceam din tantar armasar si nu mai dormeam noaptea de grija sa nu pateasca BB ceva.Dar mi-a venit mintea la cap si acum am incredere ca totul va fi bine cu ajutorul lui Dumnezeu sper si cred ca totul va fi bine.
Cateodata ne facem problemele sa para mai mari decat sunt pentru ca ne gandim prea mult la ele.
Am stat pe net mai mult ca sa caut anunturi pentru casa ca suntem intr-o febra cu cautatul si e f greu.
Am vazut ca nu numai eu am avut ocupatia asta .... nu stiu ce se intampla dar nu gasim deloc ce ne dorim tot sunam ne spun ca o sa ne sune sa mergem sa vedem apartamentul si .......nimic....sau daca gasim sunt cine stie ce bombe....
Sper sa o scoatem la capat pana vine BB in aprile.
Felicitari tuturor celor care au aflat ce ascund in burtica .....sa va bucurati de BB-ii vostri sa fiti sanatoase si iubite si nasteri cat mai usoare.
Noi am fost pe 4 decembrie si am facut morfologia fetala si BB e in grafic e sanatos are 600 gr si e ..."fecioras" asa cum a spus doc...mi-a placut tare mult cum a spus...Asa ca va rog frumos .....vreau si eu un carucior albastru in lista.Am si ceva poze de la eco si am sa studiez sa vad cum pot face sa le adaug si eu in album.Multumim Roxanici pentru indicatiisper sa ma descurc.
Elyanne si Monica_B felicitari pentru gemeni
Rebiana27 iti doresc sa fie totul bine pana la capat
Mihaelaafelicitari pentru test si bafta in continuare
Va pe toate si aveti grija de voi si bebici !
paxela spune:
la multi ani ! tuturor aniversatilor de astazi
Alexa24+ si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006