Mamici de martie – aprilie 2007 (11)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jaana spune:

Buna dimineata telor!

Roxanici, uite ca raspund la apel, multumim de strigare . Sunt pe aici mai in fiecare zi dar sunteti asa harnicutze ca imi ia timp sa citesc incat nu mai ramane mult timp si ptr scris.

Dar sa incerc sa recuperez partial intr-un mesaj cat am lipsit

In primul rand, felicitari Mihaelei ptr examenul de ! Multa bafta in continuare!

Rebiana si tzuna, multa bafta la ecograf, totul va fi bine cu bebeii!

RaisaFudulu, daca prietena ta are acum doar 4 saptamini (calculat presupun ca de la ultimul UM), atunci acum 2 saptamini cind a luat ea Aulinul ovulul nu era inca implantat. Asta se intimpla cam dupa 7-10 zile de la ovulatie, deci putin probabil sa aiba vreo influenta... De fapt eu stiam ca primele 10-14 zile de viata a embrionului functioneaza regula 'totul sau nimic'. Ori nu supravietuieste factorului perturbator ori traieste si nu e afectat deloc.

Felicitari tuturor care au aflat ce minuni ascund in burtica! Noi inca nu stim

Felicitari si ptr poze, aveti burtici f. frumoase! Poate ma mobilizez si eu sa pun burtica mea.

Acum sa dau si eu raportul. Noi suntem bine si asteptam vizita de sapt viitoare la doctor (de fapt aici e o asistenta care monitorizeaza sarcina lunar). Nu ma pling aproape de nici una din 'neplacerile' sarcinii din perioada asta, nu am arsuri, nici dureri de spate nici altfel de dureri. Doar noptile nu mai dorm asa bine, din cauza ca trebuie sa ma intorc de pe o parte pe alta de n ori...

Cu contractiile nu sunt eu prea lamurita desi am citit ce ati scris voi despre ele... Dupa mintea mea, n-am avut nici o contractie pina acum , dar chiar asa sa fie???

In schimb imi simt burtica grea, in special seara, simt nevoia parca sa o sustin cu miinile. Ma ajuta mult centura dar ma intreb daca si voi aveti senzatia asta, ca parca n-am auzit pe nimeni sa se plinga...

Bebe e activ, dar parca nu atit cit as vrea eu. Parca vrea sa ma protejeze, nu indrazneste sa loveasca prea tare. Il simt mai mult cum se foieste pe acolo.

Pupici la toate si o zi minunata!

25+3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea20 spune:

buna fetele

Mihaela, felicitari pt examenul luat....ce a fost greu a trecut...
Rebiana si Karra, capul sus si fiti optimiste si totul o sa fie bine, o sa vedeti
Kmi78, ce burtica frumoasa ai
ElenaGiulia, si eu am niste dureri si stari de discomfort cand dorm pe o parte....dar nu am ce sa fac pt ca pe spate nu pot sta mai mult de 5 min, parca nu mai am aer....nu-mi gasesc deloc o pozitie comoda
Jaana, si eu simt burtica de parca ar avea 20kg, si parca e ca ceva atasat de mine ....tot timpul sunt cu mainile pe ea ca nu cumva sa o pierd

Noi suntem bine....sanatoase, si abia asteptam sa plecam la munte cu firma si sa ne distram....

Andreea 26 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxygeo spune:

Buna ziua la burtici!

Ma bucur ca a revenit activitatea pe aici....ca ieri a fost cam dezolant....dar sa ne revenim...

Bun venit in gasca de burtici, noilor dute...sper sa raminem toate alaturi pina la final, fara probleme, cu mai putin stres, si cu bebei frumosi si sanatosi, si eventual sa ne mai inmultim

Mihaela - Felicitari

Rebiana - nu stiu sa-ti spun exact vreun doctor, dar incearca macar sa te programezi la o clinica privata ce are loc liber repede...CMU, Ambulator Universitar, Diagnosis, si nu mai stiu acu`

In rest pupici la burtici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyy2003 spune:

Buna fetelor. Va citesc mesajele aproape zilnic dar v-am scris mai rar.Eu stau la pat de la 16 saptamani, mai stau si la calculator si ma mai foiesc prin casa dar nu fac drumuri prea lungi pentru ca am dureri.Daca stau linistita e ok. Eu am cerclaj de la 14 saptamani si cred ca ma doare colul in acea zona(asa simt eu). A mai facut careva dintre voi cerclaj? Si cum va simtit?
VA pupic si va doresc sarcina usoara

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramar spune:

Buna dimineata fetelor!Vreau in primul rand sa-i multumesc la Roxanici pt raspunsul de aseara am intrat si am pus si eu poze dar nu apar poate nu le-am pus unde trebuie nu stiu mi-a dat sa instalez un program ceva de la yahoo am selectat pozele au intrat dar dupa aceea nu arau acolo,lamuriti-ma si pe mine va rog cum pot pune poze la burticute.In rest ma plang si eu de dormitul rau noaptea dar cred ca asa este in timpul sarcinii si nu avem ce face trecem noi si peste astea cand il vom tine pein brate o sa uitam de tot prin ce am trecut. Pupici pt.toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

quote:
Originally posted by lauramar

...lamuriti-ma si pe mine va rog cum pot pune poze la burticute...

Lauramar, aici este un mesaj de-al meu unde am dat detalii despre cum se adauga poze in album

ElenaGiulia dureri puternice de burtica nu am avut, doar disconfort cand ma intorc de pe o parte pe alta

Jaana, harnicute suntem numa din cand in cand...de ex am fost foarte tacute ieri...Si la mine bebe cred ca e la fel ca la tine, mai mult se foieste decat sa dea din maini, picioare. Io ii zic ca e lenes si sper sa fie asa si cand ne-om vedea la fata, adica sa fie cuminte.

In rest suntem bine mersi, raportez noapte plina de cosmaruri dar cred ca nu au legatura cu sarcina neaparat.

roxana 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Buna fetele!

Roxanici, multumim de intrebare, suntem bine amandoua, sau mai bine spus toti 5

De Monica stiu ca saptamana trecuta la eco pinginii aveau peste 800g, ceea ce e foarte bine, cresc dupa grafic, Doamne ajuta sa mai stea cel putin o luna la caldurica. Monica tot in pat este, s-a saturat si ea, dar nu risca nimica si nu se ridica din pat decat pt. nevoile fiziologice. Acuma a intrat in saptaman 27 daca am socotit eu bine.

Control mai are saptamana viitoare, dupa ce am vesti de la ea va scriu si voua.

Katink cu Galusca si Dulcineea mea Emma-Andreea

Mergi la inceput

Si acuma sa va spun si despre noi

Am o veste foarte buna!
Am facut saptamana trecuta control si la eco s-a vazut ca galusca din burtica mea este FETITA!!!!

Ne bucuram foarte tare, ne doream inca o fetita, chiar si sotul imi spusese ca dupa el tot fetita ar vrea... oricum v-am mai scris eu ca nu conteaza ce este, sanatos sa fie, dar pentru mandruta mea as fi vrut sa fie fetita... diferenta mica de varsta intre ele, se joaca impreuna, vor creste si vor avea multe preocupari comune... si se pare ca ne-a dat Dumnezeu ce ne-am dorit

Ciudat ca toti care afla ca sotul isi dorea tot fetita se minuneaza, parca-s batuti in cap In fine, suntem foarte fericiti, la masuratori e totul bine, eu am colul lung de 4.5cm si inchis. Ma simt bine, obosita, mai o durere pe ici, pe colo, ma mai doare capul, ma mai injunghie burtica... dar in ansamblu sunt bine, Domane ajuta sa fie bine pana la sfarsit.

Acuma ne punem si noi pe cautat nume de fetita, ca nu mai am eu sansa sa visez numele cum s-a intamplat la Emma. Sau poate de data asta viseaza tati

Numai bine,

Mergi la inceput

Mihaelaaa, felicitari pentru proba scrisa! Ai scapat de un hop, acuma urmeaza cel mai greu.
Fetele poate nu stiu, dar aici examenul practic dureaza o ora sau 45 min, nu mai tin minte, tu stii mai bine si te scoate pe autostrada, te baga pe stradute cu sens unic sau cu acces limitat - doar pentru locuitori - si daca nu casti bine ochii il pici...
Oricum iti tinem pumnii in continuare!

Pupici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

Va multumesc pt raspunsuri.....se pare ca de la medicamententele ce le-am luat dimineata nu ma mai durea...azi-noapte cand ma intorceam se pare ca simteam aceeasi durere si in partea stanga....poate au fost doar ligamentele ca in ultima sapt parca asa de tare mi s-a umflat burta.....oricumstau si azi linistita sa vad ce se intampla ca ieri daca mergeam pe jos incepea durerea...desi nu mergeam mult.....sa vedem pana deseara cand tre sa-l sun pe medic sa vedem ce se mai intampla.....

Va pup si multumesc ca v-ati gandit si la mine

Karra http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;17;29/st/20070319/dt/-4/k/1de9/preg.png
http://pg.photos.yahoo.com/ph/carminutzaa/my_photos

Mergi la inceput