Mamici de martie – aprilie 2007 (11)
Raspunsuri - Pagina 10
roxanici spune:
Kmi io am vazut poza, ai o burtica foarte draguta si deloc mare ptr varsta ei. Dar te cred ca incepi sa o simti ca de 20 de kg, ca si io incep sa simt la fel desi a mea este mult mai mica.
Esti tare frumoas....si ma uit la tine....porti pantalonii cu curea, cum reusesti? pe mine ma jeneaza si nici pantalonii nu ma mai ajung.
Tb sa faci poza publica daca vrei sa o poate vedea toata lumea fara sa dea sing in
roxana 24+
arissa spune:
RaisaFudulu, prospectul de la Aulin precizeaza ca nu se administreaza medicamentul in ultimul trimestru de sarcina. In rest, este bine sa fie consultat un medic. Sigur ca era mai bine sa nu il ia, dar nu inseamna ca trebuie sa presupuna automat ca ii va face rau lui bebe.
lauramar spune:
Buna fetelor!In primul rand vreau sa va urez bun venit Aiia ai Elena si sarcina usoara in continuare! Noi nu avem noutati deocamdata ne simtim bine,miercuri facem eco,si venim cu noutati.Am si eu o intrebare unde intru la albumul comun al gravidutelor de aici? Va pup pe toate si multa sanatate la toate !
kmi78 spune:
Mersi Roxanici, nu stiu cum reusesc sa nu le fac publice, eu am crezut ca raman tot timpul si nu trebuie sa dau de fiecare data; De aceea am si zis burticutza ca asa imi pare si mie, pana nu demult lumea nici nu observa, si a ta e micuta, probabil cand vei fi in sapt in care sunt eu tot asa va fi si a ta, eu stau linistita pt ca la control era grasunica, si am intrebat at daca nu e prea mica burta si a zis ca difera de la pers la pers, sau daca nu cumva e prea putin lichid amniotic si e zis ca e in regula, asa ca....putem fi linistite...
Pantalonii sunt speciali cu marsupiu de aceea imi permit chiar daca par ca sunt cu talia f joasa, iar cureaua e si ea joasa si doar de forma, fara sa stranga;
27+
roxanici spune:
quote:
Originally posted by lauramar
Buna fetelor!In primul rand vreau sa va urez bun venit Aiia ai Elena si sarcina usoara in continuare! Noi nu avem noutati deocamdata ne simtim bine,miercuri facem eco,si venim cu noutati.Am si eu o intrebare unde intru la albumul comun al gravidutelor de aici? Va pup pe toate si multa sanatate la toate !
este link in prima pagina.... se numeste Poze de mamici cu burtici...dai click si gata
roxana 24+
Camitu spune:
Buna seara ,
Multumesc mult Aurasa pentru informatii.
Si eu voi naste tot cu d-na Dr Grigoriu si sper
sa fie ok.Cum ai nascut?
In rest nimeni nu are dureri de spate?Ma intereseaza daca
ati facut masaj cu ceva creme sau geluri.......
Bun venit si noilor burticute si sa aiba o sarcina usoara!!!
Cami +20 cu
ElenaGiulia spune:
Buna dimineta burticilor as avea si eu o intrebare daca poate cineva sa imi raspunda:a avut vre una dintre voi dureri foarte puternice in burtica cand doarme intr-o parte.Eu tot simt aceasta durere.
Doare rau de tot ca nici nu pot sa ma intorc de pe oparte pe alta cateva minute.Va pup o zi buna fara greturi si dureri !!!
Aurasa spune:
Camitu am nascut prin cezariana cu rahiepidurala. A fost ok, asa voi naste si acum. M-am recuperat foarte repede, dupa o saptamana umblam de bezmetica prin oras cu sotzul, iar la 2 spatamani, Catalin a avut prima iesire din Bucuresti sa ii cunoasca pe bunici.
Dureri de spate... la greu. Trec cu No-spa si Scopantil, revin, au intrat deja in rutina zilnica. Cica mersul pe jos calmeaza. La mine nu are efect. Uneori ma doare asa de tare ca nu ma mai pot misca si pana iau no-spa-ul si ma pot misca stau cu Catalin si admiram te miri ce peisaj.
Aurasa Alexandru 24+ si Catalin (3.06.2005)
Catalin la 18 lunihttp://pg.photos.yahoo.com/ph/bibimircescu/album?.dir=10dbre2
mada_rozz spune:
Buna dimineata,
In primul rand vreau sa o felicit pe Mihaela,care stiu cat de stresata a fost cu examenul asta.Iti tinem pumnii si la proba practica.
Bun venit noilor mamici.Sarcini usoare in continuare.
Elena ,asta vroiam sa intreb si eu astazi,pentru ca noaptea imi este din ce in ce mai greu sa dorm intr-o parte,ma doare foarte tare soldul.Dureri de spate am dar mai rar,doar daca stau mai mult timp in picioare.Oricum,noaptea ma foiesc pe toate partile si nu imi gasesc deloc o pozitie comoda in care sa dorm si eu.
Camitu ,masaj fac dupa fiecare dush sau baie cu ulei de corp de la Dalin,pe burtica si sani.
Astazi vine Mos Nicolae .Sa ne lustruim ghetutzele,ca de la anul o sa vina la bebe.
Va pup,
Mada26+
http://image.lafemmebonita.com/c/f137647.jpg
cria_bv spune:
Buna dimineata burtici,
Rebiana curaj si fii optimista, la fel si tu Karra, va doresc multa sanatate. Si eu am dureri in partea dreapta jos dar la mine nu e cazul de apendicita ca eu m-am operat. Cand am intrebat-o pe dr. mea mi-a spus ca de acum incolo o sa le tot simt ca se intind ligamentele. Cand sunt prea puternice durerile iau un no-spa si stau cuminte.
Sambata cred ca am experimentat si eu o contractie ca mi s-a intarit burtica si era o senzatie nasoala. Si spatele ma doare mai ales noada, dar asta e una din bucuriile sarcinii. In rest bebele misca toata ziua dar mai ales cand sunt la birou, cred ca nu ii place cand stau pe scaun.
Felicitari Mihaela, ti-am tinut puminii sa stii. Bafta in continuare la traseu.
Bun venit si noilor mamici Aiia si Elena, multa sanatate si sa auzim numai de bine.
Va fetelor si o zi buna.
Cria 19+ cu
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev117pr_.png