Mamici de martie – aprilie 2007 (11)
Raspunsuri - Pagina 9
RaisaFudulu spune:
Buna seara-telor
Noi suntem bine azi am inceput sa facem tumbe prin burtica.
Am si eu o intrebare pentru o prietena care tocmai a aflat ca este insarcinata - are cam 4 saptamani - si acum doua saptamani a luat trei zile aulin.
E disperata ca nu stie daca afecteaza sau nu sarcina.
Va pupic dulce si va las ca eu sunt la chef la finul nostru.
Pa
Diana
aiia spune:
Draga Karra ai mare grija ca vei avea niste rectii tare urate de la gynipral eu iau jumatate de pastila la 8h de 14 saptamani si tot ma iau palpitatiile de la ele dar sunt ,, mana cereasca" am citat medicul meu ginecolog, pentru copil. Asa mi s-a intamplat si mie sa am dureri in jurul buricului dar acum ma simt foarte bine si eu si -eul meu.
26+
adelyna spune:
Bun venit Aiia si Elena,sa aveti sarcini usoare in continuare si bebei sanatosi.
Kara80ai grija mare daca sunt rinichii .Ma gandesc sa bei mai multe lichide sa nu apara alte probleme.Multa sanatate!
Noi suntem bine,ne tot agitam .
23
BiancaM spune:
Buna seara burtici!
Am venit si noi la raport
Suntem bine, o batem pe mami daca sta pe scaun mai cocosata, o batem si cand sta in pat...
Ce ma bucur mai mult e ca duminica stateam la tv si o simteam ca imi da suturi, si am pus mana lui tati pe burtica. La inceput nu a simtit nimic, dar la un moment dat a dat vreo 2 mai tare si a simtit si tati cum pedalam noi.
Imi era mila de el, ca eu tot ii ziceam ca imi da picioare bebele, iar el de cate ori punea mana pe burtica, bebele se linistea.
Era mandru tare!....
In rest nimic nou. Totul e bine.
Sa aveti o saptamana usoara iar mamicilor cu griji, sa fie tari si sa nu se supere ca pana la urma toate se rezolva!
23s
Bebica al nostru e
Sa fiti iubite(iubiti)!
http://new.photos.yahoo.com/ibianca2003/albums/
Mihaelaaa spune:
Buna seara la burtikute......
eu sunt bine si acum si mai linistita...am luat teoria fara nici o greseala ....
Acum am terminat "de facut curatenie" pe birou!Adica am aruncat toate chestionarele si foile pe cate am invatat ca nu mai vreau sa le vad.M-am saturat!
Slava Domnului ca nu trebuie sa le mai iau odata in mana.(o sa le mai iau numai atunci cand o sa trebuiasca sa le dau inapoi!)
De dimineata am avut emotii mari care m-au trimis f des la .Si bebele cred ca a simtit stresul meu ca s-a miscat un pic altfel decat pana acum!Acum e si el mai linistit...si eu la fel...acum ma relaxez...deocamdata,ca partea grea inca nu am facut-o...adica examenul de conducere...numai teoria!
Dintr-o data nici diaree nu mai am....nici griji nimik!Ma simt bine!
Le multumesc mamicilor care au fost alaturi de mine si mi-au urat succes!
Bun venit noilor burticute...bine ati venit in gasca,sa dea Domnul sa ramanem impreuna pana la sfarsit si la urma sa ne laudam cu minunile noastre mici,frumusele si nu in ultimul rand sanatoase!
Mihaela23+
magdutah spune:
Buna seara mamicute ... si bun venit in club noilor ! Sarcini usoare si BB-ei sanatosi !
Noi suntem bine! Azi am fost un pic obosita, dar am reusit totusi sa ma concentrez la birou!
Azi am fost prima oara la gimnastica in apa ptr. -te! A fost grozav de bine! Nu mai facusem de mult un pic de desi medicul mi-a recomandat de la inceputul sarcinii sa nu renunt la aerobic ... insa eu la inceputul sarcinii nu vroiam decat sa dormmmmmm!!!! Singurul lucru de care ma tinusem in primele luni a fost mersul pe pana la cumparaturi si inapoi ...Iar de o luna si ceva duminica imi scot burticuta la plimbare pe malul golfului cate o ora jumate ...
Va pup dulce ... ma duc sa fac o salatica ca acusi imi vine sotiorul si vrea de mancare! Maine dis de dimineata sper sa reusesc sa imi prelungesc viza pe inca un an ... si vineri mergem la poate il mai vedem pe BB cum da din picioare caci inca e cumintel... de 2 zile iar nu a dat nici un semn ...si de abia incepusem si eu sa il simt de o saptamana
Pupici, Magda
http://mfoca.myphotoalbum.com/
magdutah spune:
Felicitari ptr. teorie Mihaela !
si multa bafta si la practica !
Magda
http://mfoca.myphotoalbum.com/
Rebiana27 spune:
Fetelor, !!!
Nu stiu cum sa va multumesc pentru ca-mi sunteti alaturi! Mi-ati indus o stare mai optimista pe care i-am transmis-o si eu puiutului meu. Sper din toata inima sa fie totul bine. Voi tine cont de sfaturile voastre si voi schimba clinica unde sa fac ecografia. Voi stiti o clinica buna in Bucuresti care sa faca programari de acum pentru peste trei saptamani?
Multi pupici pentru si pe burtici!
Rebiana 22+
kmi78 spune:
Felicitari Mihaelaa!!! Bafta multa si la practica, unde eu zic ca va fi mai usor decat la teorie; pe cand ? sau acum incepi orele?
Trec saptamanile astea de parca zboara, eu nu realizez inca cand ma gandesc ca am 27 cu +; trebuie refacute analizele sa vedem cat a consumat bebe ; eu pana acum nu am luat vitamine si probabil va trebui sa incep;
Altfel voi cum va mai laudati? Eu ma misc mai greu, simt uneori ca as avea 20 de kg in + , si pana acum sunt chiar in grafic; e greu cu atatea haine, de incaltat, descaltat....
Karra, sper sa fie ok, sa dispara durerile, poate a fost doar o intindere de ligamente, nu stiu zic si eu
Aveti grija!!!
27+