Mamici de martie – aprilie 2007 (11)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aiia spune:

Da m-as bucura foarte tare sa ma treceti pe lista voastra .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ElenaGiulia spune:

Buna mamicilor si eu sant la fel ca voi o sa nasc bebicul meu in aprilie daca o sa vrea sa stea pana atunci in burtica,e cam neastamparat acum cand va scriu imi da niste suturi ca parca joaca fotbal in mine.Va pup dulce pe toate.Eu sant noua pe aici sper sa-mi fac multe prietene!!!!

wolf elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madmat spune:

buna seara.
prea liniste pe aicia.
sa raportam si noi in WK nimic deosebit n_am plimbat prin magazine am cumparat cate ceva pt bb meu si ceva plimbare cu masina ca pe jos mie cam greu.
numai ca sunt suparata ca nu pot sa pun si eu pozele mele nu stiu ce se intampla ca da numai erroare, cred ca se intampla ceva cu kompiuterul meu.
va pup si sa aveti grija de voi

matilda22+

Mergi la inceput

nici pozele care puneti voi nu mai pot sa vad

matilda23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Bine ai venit in gasca noastra Elena!!!

roxana 24+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by madmat

nici pozele care puneti voi nu mai pot sa vad

matilda23+

dar ce eroare iti da? ca pozele noastre ar tb sa le poti vedea fara probleme

roxana 24+

Mergi la inceput

roxanici eroare ma da numai cand vreau sa pun eu pozele mele.
pozele voastre pot sa vad dar numai pe cele vechi
cele care le puneti acuma noi nu pot sa i vad de exemplu a lui aliona nu pot sa i vad
oare dece?

matilda23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Fetelor, va multumesc pentru sfaturi. Nu-mi este chiar rau, adica seara devine mai neplacut.Pana acum am luat doar 2 vit C, ceai cu lamaie si miere in cantitati industriale, lapte cald si tot asa. Daca maine e la fel am sa iau si Osciloccoccinum. Pana acum n-am facut febra asa ca nu am luat paracetamol si sper sa nu fie nevoie. Oricum maine ma duc la medicul de familie sa-mi dea trimitere pentru ecografie in speranta ca data asta nu o platesc desi asa am sperat si data trecuta si ....
Vineri ma duc la eco si va anunt ce s-a mai schimbat. Mi-e cam frica dar incerc sa nu ma gandesc si slava Domnului am la treaba de facut incat chiar nu prea am timp sa stau pe ganduri. Am vazut ca mai sunt si alte burtici care se muta.... Am zis ca vreau un bebe sanatos ca linistit nu mai am nici o sansa sa fie la cat m-am agitat eu cu acte, mutat serviciu etc.Dar daca suntem sanatosi cu totii ne vom descurca cumva.
Zilele trecute discutati despre banii pentru medic. Eu dau cam 500.000 lei/ la fiecare consultatie (cam 1 data pe luna) ca ma vede la cabinetul ei particular. Nu-mi face ecografie acolo ci doar vorbim si ma consulta (pentru vechea poveste cu colul meu cel scurt). pentru bani nu primesc chitanta, iar medicul meu de familie are contract cu cabinetul ei ca sa i se deconteze consultatiile deci presupun ca toti banii ii raman ei asa ca mi se pare suficient cat dau. Sincer nu as da nici atat ca uneori se simte dar ce sa facem.... nu pot risca sa ma lase sa nasc cu medicul de garda. Cred ca as face o criza de nervi sa ma trezesc singura acolo.
Aveti grija de voi si de bebei.
26 s

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by madmat

roxanici eroare ma da numai cand vreau sa pun eu pozele mele.
pozele voastre pot sa vad dar numai pe cele vechi
cele care le puneti acuma noi nu pot sa i vad de exemplu a lui aliona nu pot sa i vad
oare dece?

matilda23+

Madmat, pozele Alionei nu sunt in albumul nostru, a dat atunci un link la albumul ei personal si urma sa le adauge si la noi (cand o vrea fratele ). In albumul nostru comun, ultimele poze sunt ale Mihaelei, pe alea ar tb sa le vezi

roxana 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

salutari.....

Fetelor am si eu o problema si va scriu poate vreuna s-a mai confruntat cu asa ceva.....

De dimineata m-a apucat o durere in partea dreapta umpic mai jos de buric care se accentua la mers la stat jos pe scaun si in pat nu simteam nimik si daca punem mana sa simt unde ma doare ere un sg punct fix.....l-am sunat pe al meu doctor si a zis ca nu cuma sa fac vreo apendicita.....pe picior nu coboara durerea ami degraba se simte ceva la spate.....cand ma ridic din pat .va dati seama ce disperare m-a apucat....mi-a dar sa iau pana maine gynipral si no-spa din 6 in 6 ore si sa stau in pat....adevarul e ca nu mai doare asa de atre si parca s-a mutat in jurul buricului.....nu am idee ce sa fac mi-e frica de mor sa nu fie apendicita ca nu stiu cum se procedeaza in sarcina...sunt disperata pana maine sa vad daca trece.....

Am gasit pe un forum subiecte mai vechi si majoritatea...care au avut asa durere pana la urma s-a dovedit a fi ceva de la rinichi.....si eu sper la fel...doamne sa nu pateasca bebelina mea ceva ca cred ca as muri

O sa incerc sa deschid un subiect nou sa vad poate e careva din gravidutzele celelalte acre au trecut prin asa ceva sa imi de-a un sfat

Karra http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;17;29/st/20070319/dt/-4/k/1de9/preg.png
http://pg.photos.yahoo.com/ph/carminutzaa/my_photos

Mergi la inceput