Piticodromul de sept - oct 2005 (155)
Raspunsuri - Pagina 8
Tonnia spune:
Chiar Gabi, ce frumoasa esti! Ar fi meritat sa faci si o fata...
Anya, ziua nu pot sa dorm. Dar sunt multumita ca doarme Dinu mai bine noaptea, multumita e putin spus, nu-mi vine a crede! Sper ca nu zic intr-un ceas rau. basca ca are 3 masele(premolari) in eruptie.
Jadi, sa-ti fie de bine cumparaturile!
kristinutza spune:
de aici incolo sunt 5 poze facute azi, ca sa vedeti la ce treburi casnice poate fi folositor radu .
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
nanadana spune:
buna la fete
dragele mele asa sint si eu zic ca am rapdare ,dar.......mai incet de azi de dimineata ma tot foiesc ,rasucesc si m_am hotarat ma duc la farmacie sa cumpar un test acuma sper sa fie cu noroc
miflore sanatate multa
ina eu stau la Boulogne linga paris (haute-de-seine) ,boulogne-sur- mer cred ca este in bretagne linga mare ,dar daca odata ai drum prin paris nu ezita
dragele mele vorbim mai tarziu ma duc acuma sa cumar testul ,orae pot sa il fac si in cursul zilei? sau numai dimineata?
country girl spune:
Dana, mi-ai luat o piatra de pe inima. De obicei la Paris mergem cu trenul ca face doar o ora si un sfert si nici nu platim taxe de autostrada sau parking
Dar planuiesc sa vin singurica in iunie-iulie pentru soldes si atunci sa vezi destrabalare.
Si succes cu testul! Eu zic sa astepti pana dimineata ca e mai concentrat hormonu'... daca mai poti astepta
mama Ilincai
Diana30 spune:
buna dupa masa sau siesta placuta ,care ce alege!
Ina,am luat un cadou normal pe care l-as fi luat indiferent de locatia in care se desfasura evenimentul.Nu ma impresioneaza pe mine stelele alea;sper ca macar parte din ailalti invitati sa fie impresionati,ca altfel si-au ratat scopul.
Am luat un "dino pad",o poveste electronica.Ii interesanta,e pentru varsta mai mare da mi s-a dat de inteles cum ca copila-i desteapta.So...m-am conformat.
Vad ca Jadi pofeteste azi barbati,asta dupa ce zilele trecute poftea telefoane mobile si sarmale in foi de vita.
Gabi,ai mila de o femeie gravida,doar stii si tu ce inseamna.Esti intr-adevar o femeie frumoasa si ai niste copii la fel.
Tonnia,daca facea fata ar fi semanat cu tati.Da poate Gabi nu se opreste pana nu face si o fetita.
Inna,zic si eu ca sa-i dai Noeliei sa manance mai la regim un pic.Adica sa-i dai lapte fara lactoza si alealalte de tin de regimul in caz de diaree,stii tu care.
Kristinuta,ii dulce rau Raducu si tu esti o mama exploatatoareAsa mi-a carat si mie ieri Mihnea punga cu o cutie cu smantana.Radea toata lumea de pe strada de el.
Danuta,tin pumnii.
country girl spune:
Ilinca Budinca fura cate o poseta de-a mea, si-o pune fudula pe umar si se duce sa se faleasca in fatza lu tat-so!
Io mor de ras cand o vad cum se admira singura in oglinda din dormitor
mama Ilincai
country girl spune:
Diana, mai am o singura nelamurire. Pentru ca-s complet rupta de realitatea clujeana, zi-mi si mie te rog niste restaurante unde se mananca bine? Ma gandesc sa profitam de vacanta la Cluj si sa facem ce n-am facut azi primavara, adica sa lasam Budinca sa traga matzonele de coada si noi sa iesim la
mama Ilincai
country girl spune:
Ca veni vorba de pofte, nu numai Jadi pofteste la barbati ci si subsemnata. Da' io poftesc la barbatul propriu poate ma vedeti si pe mine prin ianuarie deschizand o noua odisee
Edit: daca ma gandesc mai bine, poate mai astept, macar sa nu aiba barbatul si a treia fecioara cu ascendent in scorpion in casa!
mama Ilincai
Anya20 spune:
Fetelor, rusine, chiar asa?! Chiar, Gabi, n-ai pozat si tu toata baia.... Iar tu esti frumoasa rau, intr-adevar. Asa-s moldovencele dom'le, o frumusete. Pai era si pacat sa nu mai faci un copil, ca va ies tare bine.
Miflore, nu mai scapi de raceala? Gata, sa plece.
Vera, ca de obicei Iulia e o scumpa.
Kristinutza, ai un baiat de nota 10. Auzi, sa mearga el la cumparaturi cu mami si sa fie asa cumintel.
hai, Nanadana, ca nu plecam nicaieri. Asteptam.
Alina 9+, mamica d-rei Anya (1 an)