Piticodromul de sept - oct 2005 (155)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Jadi , uite aici pe mama lor .

GABI13+ ,de 3 ori mama
Poze
iedul cel mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna frumoaselor!
Eu tot racita.
Kristinutza, mercic frumos, si eu sper sa nu faca Ana oreion; am inceput numaratoarea inversa, 21 de zile o tin sub supraveghere!
Jadi, Ina, Phoenicia nu-si merita nici pe departe stelele-afisate; am fost si eu acolo la botezul lui nepotu-miu; sunt niste scartari a-ntaia, dupa ce c-a trebuit sa platim tot inainte, ne intrebau non stop cand plecam... si in plus nici nu mergeau bine cartelele de la camere...ca sa nu mai vorbim de ce preturi vehiculeaza baietii fara sa ofere nimic extraordinar...
Intr-adevar, locul de joaca al copiilor e super.

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Salutare,
Incep prin a spune ca urez sanatate tuturor bb-lor bolnaviori ca doar e sezonul.

Gabi sper din tot sufletul sa nu ai problema cu samburelul.

Vad ca vorbeati de jucarii si de faptul ca bbii nu vor sa se joace cu ele. Ia poftiti de va uitati cu ce se mai amuza fii-mea:
1
2
3
4
5

Hai ca s-a trezit.....

Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Mai, Gabi, ce frumoasa esti! Ieseanca, ce mai! Au cu cine semana piticotii! Dar vorba lui Jadi, n-ai dat si tu camera aia mai la stanga, sa vedem toata baia...

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Inna, da-i Noeliei lapte fara lactoza pana isi regleaza scaunele si inca trei zile dupa aceea. Altfel nu scapati curand de diaree. Si sa stii ca nu prea ajuta cartofii prajiti la diaree ca au prea mult ulei in ei.

Jadi, bine ai revenit victorioasa de la shopping.

Kristina, Anya fata mea nu strange decat frunze. Cu devotament. Si castane. Avem o punga plina deja.

mama Ilincai

Mergi la inceput

Gabiarama felicitari! Ai reusit sa faci doi copiluti bucati rupte din tine! Si o sa-l faci si pe al treilea, care-i si intrece

Io, dupa cum spuneam de cand am vazut-o pe fii-mea intaiasi data pentru prima oara, n-am nici o vina, n-am nici un merit, este copia fidela pe culori deschise a lui tat-su. Cred ca m-am obisnuit cu ideea...

mama Ilincai

Mergi la inceput

Vera, nici cu Iulia nu mi-e rusine, ca-i toata fata lui tata!

mama Ilincai

Mergi la inceput

Mifloricico, salutari speciale pentru tine si Ana Banana!
Cred-ma ca Phoenicia e unul dintre ultimele locuri in care mi-as dori sa merg

Eu acum imi fac siesta de dupa pranz. Va rog nu deranjati ca doarme!

mama Ilincai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

am uiat sa spun ca m-am uitat la poze si filmuletze, dar nu v-am laudat pe loc...

oricum, am retinut-o pe gabi si pe baietii ei. felicitari, sunteti o familie superba. iar tu esti frumoasa rau de tot, iar eu sunt nervoasa, ca nu prea obisnuiesc sa laud femei . dar ce-i drept e drept...

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Multumesc fetelor , dar zau ca nu sunt chiar asa frumoasa .Acolo eram la o nunta si am trecut mai inainte pe la machiaj

He, he ,he ...in ce priveste si partea din stinga a baii ,ati vrea voi .Sic.

GABI13+ ,de 3 ori mama
Poze
iedul cel mic

Mergi la inceput