Piticodromul de sept - oct 2005 (155)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

quote:
Originally posted by jadi

din telenovele de astazi: cica daca ai un zambet permanent, modestie si multa munca poti sa ajungi cheeky girls. Pai mama si cu kilele ce fac, da cu copii de acasa ca in rest zambareata sunt, modesta cat turnul ala din paris basca sunt buna de munca ca sclavul pe plantatia de bumbac din aripile vantului!

Deni & Vlad 28 sept 2005 & bb2

Nu cred ca-i chestie de kile. Inca n-ai gasit tu producatorul potrivit sa te promoveze! Parerea mea!

mama Ilincai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

sigur nu te da la teveu ca sa nu ma mai uit si urmatoarele doua ore ca cica asa va fi pe proteve...

Eu am femeia la curatenie, mama doarme cu copilul si eu stau si o frec. Ba nu, am strans jucariile copilului ca sa poata merge lumea prin casa... doamne cred ca am cheltuit la bani pe ele dar decat sa ma gandesc asa mai bine ma imbrac si fac un drum pana la billa sa vad daca e deschis! Azi mai vine si sora mamei, adica mama2 plus socrii asa ca o sa avem full house!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Succes la shopping si cu neamurile! Mergi linistita la Billa, sigur nu ma vezi la teveu in urmatoarele doua ore. Decat daca penetreaza proteveu in fortza cladirea Consiliului UE, dar nu cred ca are Sirbu cojones chiar intr-atat!

mama Ilincai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns innaa spune:

NEATZA!!!

Am o leneeeeeeeeee!!

Totusi...La multi ani Romania!!

Ina e super ca ai avion direct spre Cluj. Si mai ales ca faci 20 de minute pana la aeroport. Noi asta vara am facut 4 ore pana la Barcelona...3 pana in Romania si 5 pana acasa la sot(la Olt).
ma bucur ca budinca e mai bine...Noelia parca tot nu e in apele ei si diareea tot nu i-a trecut...de azidimineata facu de doua ori kk moale.
Mai intreb o data sa ii iau lapte fara lactoza sau lapte de soia? Chiar nu stiu daca ar ajuta.

Jadi am vazut si eu cheeky girls la proteveu...no comment la comment!

Mary te inteleg , stiu cum e sa nu pape copilul...Noelia are zile si zile...de exemplu ieri a luat doua guri de lapte de dimineata, 3-.4 lingurite de piure de morcov, un croassant(simplu mic) si aseara a ciugulit de la noi trei "paie " de cartofi prajiti si o felie de rosie.

nici nu mai fac totaluri ca ma apuca disperarea. ce ma face sa nu ma nelinistesc prea tare e ca nu pare sa fi slabit. chiar vreau sa o cantaresc azi.

cred ca acum o sa iesim la plimbare, ca in ultimele zile am sarit parculetul si am fost doar la cumparaturi.

Mary lui Andrei nu ne mai dai nicio veste? Speram ca sunteti bine!

Mami si Buburuza lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

valen, eu stiu fetite numite sasha. pe sistemul nikita.

diana, radu nu mai merge pe varfuri deloc. doar cateodata, cand danseaza se mai ridica si pe varfuri.

miflore, nu face ana oreion! iar fetita aia probabil a facut oreion tocmai in urma vaccinului. si la noi a fost identic cazul. ideea e ca nu e contagios daca a facut oreion dupa vaccinare. poate stie dr alina sa spuna ce si cum...

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

La multi ani Romania !La multi ani romani !

Mai fetelor , dar ce vis am avut !M-am visat mireasa gravida , si nu eram singura ... eram vreo 3

Si pentru ca ati vorbit de copiii vostri la baie uitati-i si pe ai mei aici

Urmeaza sa va mai arat si niste filmulete

GABI12+ ,de 3 ori mama
Poze
iedul cel mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Tonnia, ce bine ca Dinu nu se mai trezeste. Chiar ma gandeam mereu la tine, ca nu stiu cum te descurci cu somnul...Dar pe zi cand doarme el nu poti sa te culci si tu? Si eu am insomnii noaptea, adica adorm f tarziu, desi mi-e somn. Iar dimineata as da orice sa mai dorm.

Jadi, si mie mi-e groaza de mucurile de tigara, de hartii, de "excrementele" de catei si alte "delicatese" de pe strada, mai ales ca fi-mea are o viteza fantastica atunci cand prinde ceva si duce imediat in gura. Din acest motiv as tine-o numai in carucior cand iesim. Dar bineinteles ca nu mai vrea.

Alina 9+, mamica d-rei Anya (1 an)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Va invit sa vizionati iezii mei www.dropshots.com/gabiarama" target="_blank">aici

GABI12+ ,de 3 ori mama
Poze
iedul cel mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Fetelor, am fost in lupta de clasa la Billa si m-am batut cu toate nomenclaturistele din Floreasca pe mancare si coada la casa. Ce frumos m-am distrat!

Anya, eu nu stiu daca trece cumva faza asta cu totul prin gura! Vladut strange frunze prin parc si vine cu caruciorul plin dar nu indraznesc sa rascolesc sa vad ce colectie mai are pe acolo. In plus, da de mancare la ratele de la lac, o gura de paine pentru el, una pentru rate, frateste! Ca daca ii dau eu paine sa manance se uita ciudat la ea.

Gabi, ai niste iezi blonzi cu ochi albastri. Ai vreun sablon ceva? Ma gandesc ca seamana cu tine, te rog sa iti faci o poza prim plan si sa scoti ochelarii de pe nas sa vedem cu cine seamana blonzii. Si daca viitoare sa faci poze si mai pe stanga sa vedem si sotul cum face baie .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

miflore, uite, ti-a raspuns si dr alina. asta ziceam si eu, cu postvaccinal...

ioana, felicitari!

nanadana, si eu ziceam in ianuarie 2005 cand banuiam ca as putea fi insarcinata ca fac testul pe 31, de ziua sotului. dar n-am rezistat si mi l-am facut in seara de 30 ian, ca nu mai aveam rabdare. au fost 2 liniute, adica radu de acum.

radu nu se mai apleaca dupa toate prostiile pe strada. chiar merge frumos de tot de manuta sau singurel pe langa noi. seara am program sa merg cu el la un supermarket la juma de statie de noi. merg de manuta, fac cumparaturile si ne intoarcem noi doi acasa. astazi am mers cu el de manuta in parc si ne-am intors. o sa pun si niste poze.

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput