Piticodromul de sept - oct 2005 (155)
Raspunsuri - Pagina 9
innaa spune:
Ina mama de Ilinca daca tot se simte budinca mai bine si doarme la noapte poti sa iti satisfaci poftele. daca vrei ma concentrez sa ii "induc" somnul!
Mami si Buburuza lui mami
jadi spune:
Misto si capra, au cu cine semana iezii!
Deci Nana, ne zici ori ba?
Deni & Vlad 28 sept 2005 & bb2
innaa spune:
deci chiar sarbatoriti,ha?
maine seara sarbatorim si noi...mergem la concert la Cornelia si Lupu Rednic. Sunt si aici zilele Romaniei de o saptamana. Pe tot centrul te imbie un miros de vin fiert, sarmale si mititei.
noi inca nu am ajuns dar o sa mergem maine seara. sper sa fie frumos.
anul trecut a venit Furdui Iancu si a fost chiar emotionant cum rasuna Castellonul :" Noi suntem romani.....noi suntem la noi pe veci stapani!"
va pup si va zic noapte buna acum ca vad ca sunt singura pe aici.
p.s ii luai stiksuri si lapte fara lactoza Noeliei...sper sa fie mai bine.
Gabi (ca mi-am amintit) intr-adevar iezii au o mama frumoasa. Antonia ..pai daca facea fata nu mai semana cu ea...semana cu sotul! Chiar Gabi sotul nu e gelos ca amandoi iezii seamana cu tine??? eu daca si al doilea seamana tot cu Ramonel ma dau batuta.
hai ca iar m-am lungit!
dar mai fetelor ce voiati voi sa vedeti in baia lui Gabi?
Mami si Buburuza lui mami
marinela79 spune:
Eu nu ma mai joc ca ne tine Dana in suspans, hai Dana ca fac stop cardiac de la curiozitate.Eu am facut doua teste pe la pranz si seara cand am fost cu Iaris si au iesit pozitiv amandoua.Daca e sa fie, se vede
Sa va spun ce cred eu despre cum papa copiii nostri.Eu acum,cand il vad pe iaris ca papa mi-e oarecum sa cred ca inapetenta e un moft de -al lor.Mie mi se pare ca e primul semn de boala.Ori sunt anemici, ori au viermisori, ori ii doare gatul, ori mai stiu eu ce,dar nu e normal ca un copil care mananca cat de cat bine sa renunte la mancare asa brusc.Cel putin la noi asa a fost.Cta despre vitamine, lui Iaris ii fac foarte bine,dar mai avem un pic de Vi-Sol si mi-e frica sa ma gandesc ca dupa tratament va fi ca inainte.Sunteti de acord cu vitaminele astea la copii,mai ales ca al meu fructe nu mananca decat mere, uneori banana dar pasata fin,fin si adaugata in mar, iar legume crude, nu a mancat decat rosie si castravete, ardeiul il mesteca si apoi il imprastie prin toata casa.Decai, ce sa fac cu el ca sa fie sigura ca ii este bine?
Anya ma simt tare onorata ca mi-ai dus dorul
Diana mamica aceea americanca era linistita ca nu mananca ccc copilu?,ca eu ma stresez de zici ca ar fi un capat de lume ca nu mananca o zi.
Mary,mamica lui Andrei, hai intra si spune-ne ca sunteti bine,
Si totusi,Dana,ce zici ca faci?
Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)
maddy77 spune:
Buna seara fetelor,
apar si eu dupa o saptamana,in care am fost rupta de realitate.I-a iesit fetei un colt de la o maseluta si a plans in fiecare noapte,din sfert in sfert de ceas,de nu m-am odihnit deloc. Si-a schimbat si ora de somn de peste zi,adormea la 12-1 acum la 3 abia o culc cu niste lacrimi,imi doarme 1-2 ore si gata.
Mai am de recuperat un capitol si gata...
Am admirat si poze cu Gabi si familia ei frumoasa,cu motata de Iulia,care e o dulceta si cu Radu care e tare harnicut.
Felicitari Anya mica pentru mers si pentru ca e fetita mare,stie cum o cheama si cati ani are.Bravo!Noi mai avem mult pana acolo...Bianca inca vorbeste pe limba ei,nu inteleg nimic.
am citit despre baita,si bianca plange la spalat pe cap,o spal spre final,urla un pic si gata.
nu mai stiu ce sa-i dau de mancare...ea papa meniu de bebei cu banana dimineata,ca alte fructe nu are voie,la pranz legume cu carnita si seara cereale cu lapte,sau taitei cu branza,gris cu lapte..s-a cam plictisit si nu prea mai vrea sa pape.Voi ce le mai dati?
miflore spune:
Danaaaaaaaaaaaa, ce mai faciiiiiiiiiiiiii?
Asteptam cu limba scoasa !
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
nanadana spune:
dragele mele de ce ti frica nu scapi .....m_am dus la farmacie, am venit acasa si am facut testul...........aici puteti sa il vedeti
va multumesc ca ati fost linga mine si imi cer iertare ca nu am intrat mai devreme..... dar am avut niste musafiri care acuma au plecat ,numai chef de ei nu am avut , bb2 la anul in vara asa cum era programat
Gina M spune:
Buna fetelor,
N-am mai scris de ceva timp dar iata ca ,am din nou aceasta posibilitate.
Citesc din urma si ma bucur tare mult sa vad asa vesti bune si frumoase in mijlocul nostru!
Ioana,Felicitaaari mamicooo!Bravo!Sarcina usoara si, sa fie asa cum iti doresti!
Nanadana, doresc din inima sa fie si la tine cu ochisori.Hai cu testul!
Valen , Gabiarama v-am admirat copilasii.Sunt tare scumpi!Sa va traiasca si sa va aduca multe bucurii.
Rebecca,fetitza noastra mai mare,a facut infectie la ureche iar acum, suntem pe antibiotic.
Micutza Jessica chiar acum, se joaca cu surioara sa iar in casa, rasuna mari hohote de ras!
Este asa frumos cu ele, se inteleg foarte bine,se iubesc iar noi ca si parinti, suntem adanc multumitori si recunoscatori fata de Dumnezeu pentru aceasta.
Cateva poze puteti vedea AICI
Eu sunt bine iar, rezultatul tuturor analizelor/investigatiilor facute, este la fel de bine.
Doctorul ne-a dat deja unda verde insa, mai asteptam putin.
Va pe toate si pe curand.
valen spune:
Multumesc frumos fetelor care ne-au admirat.Ioana, bravo!!Nanadana . Lasa, ca ramai luna viitoare si vii si tu la mamici de iulie august 2007, ca sa ne insiram toate pe acolo.Inaa, ce tot indrugi acolo cu "noi suntem romani..." ca mi s-a facut pielea de gaina. Brrrrkristinutza,e dulce foc Raducu. In ce zona stai, ca am vazut blocurile din spate care mi-au amintit de casa. Sasha mie mi se pare un nume destul de masculin, cu toata ca-l poarta si fetele.Gabi, aveti niste copii tare reusiti iar tu esti frumoasa foc !marinela, te pup. Vroiam sa atasez o maimuta d-astea din stanga dar n-o gasesc pe aia care rade. Vai de vai...s-a ascuns.sarah l-a vazut pe taica-su cum incerca sa umfle un balon din acela lung si a luat si ea unul, l-a prins bine cu ambele maini si s-a apucat sa sufle . Ne-am amuzat tare mult pe seama ei pt. ca mai mult scuipa decat sufla dar era extrem de concentrata: respira, scuipa, respira, scuipa.