Piticodromul de sept - oct 2005 (155)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

Imi pare rau Dana ca nu a fost sa fie de data asta, lasa ca va fi mai bine data viitoare, nu te da batuta ,presteaza in continuare.
Valen
Sa va spun despre Iaris.De cateva zile incerc sa ascund ziua suzeta si sa i-o dau doar la culcare.Aseara imi zic "hai sa incerc sa nu i-o dau, sa vedem ce se intampla".Cat am facut eu paturile , pana am pregatit lapticul, Iaris a scos o baterie dintr-un Mos Craciun , lucru pe care eu nu l-am observat,ca o tinea bine ascunsa in mana.A papat copilul si l-am pus la somn.A adormit destul de repede, lucru care m-a pus sa-mi pun intrebari.Fara suzeta si doarme asa repede si fara fite.Ei bine el sugea cu foc la baterie si a adormit cu ea intre buze.Asa ca i-am dat suzeta si si acum e tot cu ea in gurita.Nici o sansa sa scap.

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Neata fetelor, eu am casa plina si deja ma calc pe bataturi cu mama care ar vrea sa fiu o gospodina in sensul de cand ma trezesc pana ma culc sa fac ceva util in gospodarie, nu conteaza ce. Spre exemplu ar vrea sa pun 3-4 masini de rufe, concomitent daca e posibil, sa fac patul sa strang boarfele din casa si sa calc ce s-a uscat. Din pacate educatia primita, tot de la ea, nu imi indica ca asta ar fi ceva normal ba mai mult extenuant si frustrant! Si apoi daca am 2 mame si o soacra in vizita, asta ar fi culmea sa muncesc tot eu!

Copilul este un pic dac peste cap, nu de alta dar da talente de picior de bar de noapte, cand vede ca se umple casa de oameni nu mai are somn, vrea antren! Ca atare la 7 era treaz si vroia sa trezeasca toata lumea din casa, acum e mor de oboseala si nu vrea sa doarma!

Nana, eu zic sa repeti testul! Mai incolo ca nu se stie! Oricum nu am stiut sa interpretez testul, eu am vazut 2 liniute dar in 2 casete diferite!

Deni & Vlad 28 sept 2005 & bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

Saru mana!

Noi ne-am chefuit asera .Al meu cupil s-a distrat tare la chef,ma asteptam la asta ca el se simte bine unde-i lume multa.A tot alergat niste baloane pe acolo si s-a bagat mereu in picioarele baietilor mai mari,ocazie cu care a luat niste trante serioase,da n-a avut nici o treaba.

Pun niste poze din ultimul timp,inclusiv de la petrecerea de aseara:aici

Ina,daca ma intrebai de restaurante inainte sa-l am pe Mihnea,raspundeam de nota 10.Acum iesim,nu pot spune rar,dar o facem doar in cateva locuri unde putem merge si cu el.in ultima vreme mergem in general la restaurantul din Sigma Shoping(asta-i un centru comercial deschis in toamna asta;e la parter la fosta IEIA,in Zorilor),care se numeste La Liga,unde se mananca bine si are Mihnea loc de desfasurare.
O sa-mi pun numarul de mobil in adresa comuna sa-l iei de acolo si sa ma suni musai cand sunteti in Cluj.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Diana, am admirat pozele, frumusel foc tanarul Mihnea, unde mai pui si asa o mama draguta si slaba! Ce vesta avea tanarul!

Deni & Vlad 28 sept 2005 & bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Ina, dupa mine unde se mananca cel mai bine, cel mai muuuult si la pret rezonabil este Casa Piratilor de pe Str. Ciobanului (Manastur-pe langa Napolact in sus). S-a mai deschis un restaurant chinezesc bun, viz-a-vis de Posta (in Centru).
nanadana, imi pare rau cu testul, dar la urmatorul sunt sigura ca va fi pozitiv.
Gina v-am vazut in poze si e o scumpica si o deomisoara Jesica
Diana faine poze. Se da cu barcutza Mihnea?

Noi cu baita ne-am obisnuit. La inceput facea scandal dar am insistat si acuma ii punem dusul in cap si gata.

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

Multumesc de laude.

Am admirat si eu fetele Ginei,is tare dragalase!

Nanadana,fii optimista si priveste situatia ca o motivatie suplimentara de a presta.Va fi cand va fi sa fie,adica in curand.

Inna,v-ati distrat bine aseara?

Codru,Mihnea se da in barciSe tranteste pe burta in piscina aia cu bile,se intoarce si apoi ma pun sa-l trag cu ea prin casa sau o poarta el prin toata casa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns innaa spune:

Neatza!

L-am admirat si eu pe Mihnea si vestuta lui( ce serios era!)

Jadi pune dreaga mana si spala, calca, da cu aspiratoru´si mai fa si mancare la musafiri! Da´ce, mamele si soacra au venit sa te vada pe tine? Ele trebuie sa se "bata" pe copil si sa stea cu ochiu´pe tine sa iti mai faca cate-o observatie!

nanaDana, nu fi suparata, mai incearca! Ai timp berechet! Nu era musai sa fie acum. uite de la mine si un .

codruta ma uitam ieri la pozele tale cu apartamentul...si m-au trecut fiorii cand l-am vazut "in lucru" - si pe noi ne asteapta aceiasi pereti rascaiti, usi, geamuri schimbate podele refacute...etc.
cat timp a durat toata distractia? si mobila din dormitorul vostru e facuta la comanda sau cumparata asa?

Mami si Buburuza lui mami

Mergi la inceput

Diana asta seara mergem la concert! maine iti spun.

cat despre romanii in strainatate ...m-a ingrozit ce am vazut ieri la proteveu!! Cum or fi putut sa arate asa ceva si tocmai de ziua Romaniei! Mi-e rusine! Romani dormind sub poduri, in case parasite , romani care fura si spun asta cu mandrie...etc

am mai povestit eu pe aici din ispravile romanilor de la noi din oras si chiar pot spune ca mi-e rusine sa spun ca sunt romanca aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

ina, stai linistita..nu mai fi complexata de asta...lor le e rusine cu francezii, italienii si spaniolii de pe la noi pusi pe proxenetism, pedofilie, rapiri si alte tampenii?!
daca au probleme cu cei care dorm pe sub poduri sau fura...sa puna mana sa ii prinda. Responsabilitatea e impartita si nu ai de ce sa te simti tu aiurea...

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

mersi <Bia . insa nu poti sa nu te simti prost cand mergi la pediatru si sa intri dupa doua tiganci romance cu plozii lor murdari care scuipa seminte si se intreaba in gura mare:" ha fa´ da´ce zisa asta??" asta mi s-a intamplat marti.

Mergi la inceput