Piticodromul de sept - oct 2005 (155)
Raspunsuri - Pagina 11
BiuMil spune:
tot e bine ca acolo se duc la pediatru...
Stiu ce simti, insa eu m-as simti prost daca as vedea scena descrisa de tine si aici, acasa, pentru ca oriunde s-ar petrece, nu e normal...
oameni, copii saraci si lipsiti de educatie sunt peste tot. iar mie cel putin imi pare rau cand ii vad...ce sa mai zic de scuipaciosii de seminte care nu sunt neaparat tigani, ci oameni cu pretentii ...aia me enerveaza!
edit ca sa poevestesc o intamplare. eram intr-un tren spre aeroport in fr si o romanca cersea si canta, sau canta si cerea bani pt asta...ma rog, sa nu credeti ca era tiganca sau foarte amarata, era o doamna cu aspect normal, cu bijuterii si imbracata corect. s-a dus la o japoneza care nu prea pricepea ce vrea..ma rog, aia pana la urma i-a dat 10 centi. doamna noastra i-a luat, a facut doi pasi dar s-a intors si i-a dat inapoi! i-a zis si cateva vb dulci despre ce sa faca cu maruntisul ala! no comment
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
innaa spune:
Bianca acum un an sau doi(nu mai tin minte) in fata la supermarketul de unde fac cumparaturile era o tiganca jos, cersind cu care cumnata-mea se baga in vorba (nush ce i-a venit) si afla ca barbatul tigancii avea vila, mercedes benz si bmw dar ea mai cerseste sa mai faca si ea ceva bani. si nu cred ca mintea.
mi s-a intamplat si mie in tara ce ai povestit tu cu un tzasti basti in fata unei biserici..i-am dat zece mii(acum cativa ani aveai ce face cu ei) si dupa ce fac cativa pasi il aud: " a dreacu..zece mii...." fooarte dezamagit.
Mami si Buburuza lui mami
innaa spune:
Fie mea inca mai doarme. s-a culacat la zece aseara, se trezi la 7 cand pleca tac-su...bau laptic(fara lactoza) se mai zbengui un pic si la 9 iar se culca. si acum e 12 si inca mai doarme.
dar lasa ca isi face somnul de pranz mai tarziu sa stam deseara mai mult in oras.
codruta_grg spune:
Innaa tot santierul a durat de prin 1 august pana pe 15 septembrie. Am avut o echipa care s-a miscat rapid si erau si multi.
Iar mobila, toata, e facuta la comanda, ca aici n-am gasit de gata la cate haine si oale avem
Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
asa crestem noi
innaa spune:
AA o luna si jumatate nu e mult deloc pentru cate am fazut ca ati facut....practic a fost luat de la -1 nici macar de la 0 nu pot spune.
poze cu ap dupa ce a fost gata cu totul nu ai facut? ca mobila de sufra eu nu am vazut-o
codruta_grg spune:
Innaa, nu am facut inca mobila de sufragerie. Doar de bucatarie si dormitor, iar la Petra e cea de anul trecut.
Gata, am facut cumparaturile de Mos Nicolae si Mos Craciun pentru Petra.
asa crestem noi
country girl spune:
Dupa amiaza placuta tuturor!
Noi abia am venit de la cumparaturi de cadouri pentru Mosii Ilincai (ca vinerea si sambata viitoare avem doua serbari de Mos Nicolae). I-am luat chestii dintre cele mai pestrite: niste cuburi multifunctionale pentru copii mici (da ei alea i s-au lipit de mana), un cub mare de lemn cu orificii geometrice si figuri de potrivit in orificiile alea, un divais cu ecran, volan si telecomanda s-o distreze in masina, o tabla magnetica de desenat, un pisoi de compus din bucatele car canta cand il asamblezi/dezasamblezi si o cutie maaare cu creioane colorate, carioci lavabile etc etc si album de desenat/colorat. Ma rog, a primit azi cuburile care i-au placut, restul le va primi sau descoperi in urmatoarele zile/saptamani.
Fiindca a adormit la intoarcere am profitat sa luam si noi o data pranzul in liniste iar eu stau acum cu vopsaeua in cap.
Raport complet!
Diana, Codruta mai am numerele voastre de telefon in memoria cartelei orange. Mersic pentru ponturile de restaurante. Eu stiam doar de Casa Vikingilor in Hasdeu si de un rest cu specific unguresc pe str. Gheorgheni langa blocul nostru. Sunt complet rupta de realitatea clujeana.
Mama ma tot intreaba ce sa-i ia Ilincai de mos C. si nu stiu ce sa zic. As trimite-o dupa niste carticele dar mi-e ca nu stie ce-i pe piata. Ca daca vrede pretul jucariilor la Chicco ne dezmosteneste :-(
mama Ilincai
codruta_grg spune:
Ina, Casa Vikingilor si Casa Piratilor apartin aceluias patron. Poti sa ma suni oricand . Cum e tabla magnetica de desenat?
asa crestem noi
country girl spune:
Jadi, si eu care te invidiam pentru densitatea de mame pe m2! Pai ele nu presteaza? Pune-le la lucru ca doar tu esti insarcinata si trebuie sa te odihnesti
Nanadana, nu fi trista. N-a fost sa fie acum, va fi data viitoare!
Am vazut frumusete de Jesica si mandrete de Mihnea!
Innaa cum ii mai e Noeliei? Lasa rusinea de rusinea compatriotilor. Sa vezi tu ce poame romanesti s-au strans prin Bxl si nici macar nu-s de etnie rroma! Ci d-aia cu fitze comunitare!
mama Ilincai
codruta_grg spune:
Ina, am gasit in Cora o carticica mare, cu file groase si cu butoane de apasat: face ca vaca, calul, rata, catelul si cocosul. Pe fiecare pagina sunt desene animalele acestea. Mie mi-a placut. mai era un model, dar cu dinozauri si nu i-o cumpar ca poate vrea o data unu'
asa crestem noi