Piticodromul de sept - oct 2005 (155)
Raspunsuri - Pagina 12
country girl spune:
Codruta, n-am studiat tabla aia prea indeaproape. E ambalata cadou din magazin si am dus-o direct in pivnita pana n-o descopera mostenitoarea. O va primi abia sambata la una din serbari.
Sincera sa fiu, nici nu mai stiu ce sa-i iau jucarii. Se plictiseste destul de repede de ele. Acum e in epoca cititului cartilor, ceea ce ma bucura foarte tare. Si stiu ca i-ar mai place un catel (eventual de-adevaratelea, dar inca nu se poate) si n-am gasit nici unul mai simpatic de jucarie.
mama Ilincai
country girl spune:
quote:
Originally posted by codruta_grg
, am gasit in Cora o carticica mare, cu file groase si cu butoane de apasat: face ca vaca, calul, rata, catelul si cocosul. Pe fiecare pagina sunt desene animalele acestea. Mie mi-a placut. mai era un model, dar cu dinozauri si nu i-o cumpar ca poate vrea o data unu'
Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
asa crestem noi
No, asa ceva i-as lua. Unde-i Cora in Cluj? (sa vad daca-i trimit pe ai mei pana acolo) si cat costa cartea?
mama Ilincai
codruta_grg spune:
Cartea e de la Editura Crisan. Se poate comanda si de pe net. Cora s-a facut pe varianta Grigorescu-Manastur (dupa Sun). A fost 250.000 lei, muuult mai putin decat o alta carte care i-am luat-o azi primavara de la babyExpo si care nu canta ci doar avea oglinda in ea si diferite texturi (cu accent pe u).
Ca ma gandesc cum se poate scrie pe tabla magnetica (oare e din aceea cum se gaseste si la noi?! cu pix in varf cu magnet si apare pilitura de fier ca si carbonul pe tabla sau e alta modalitate prin Belgia
asa crestem noi
country girl spune:
quote:
Cartea e de la Editura Crisan. Se poate comanda si de pe net. Cora s-a facut pe varianta Grigorescu-Manastur (dupa Sun). A fost 250.000 lei, muuult mai putin decat o alta carte care i-am luat-o azi primavara de la babyExpo si care nu canta ci doar avea oglinda in ea si diferite texturi (cu accent pe u).
Ca ma gandesc cum se poate scrie pe tabla magnetica (oare e din aceea cum se gaseste si la noi?! cu pix in varf cu magnet si apare pilitura de fier ca si carbonul pe tabla sau e alta modalitate prin Belgia
asa crestem noi
Ceva in genul acela cred. Doar ca se poate scrie cu creioane de diverse forme si are "gume" colorate si... zau habar n-am :-((
mama Ilincai
innaa spune:
Hop si eu!
Ina mersi de intrebare, Noeliei ii e mai bine se pare..azi facu o data kk si TA_RE! Deci e bine dar dupa cum ai spus o sa o mai tin trei zile pe lapte fara lactoza si regim ca nu-i strica. Decat ca nu prea mananca, dar ..de!
azi veni cumnata-mea pe la noi (nasa lui Bubu) si avea bomboane M&M si fata mea se infrupta cat putu pana sa vad eu grozavia.
si zisa ca si data viitoare tot d-astea o sa ii aduca..ccc ca vazu ca ii plac. mda.
codruta mai voiam sa te intreb e din pal melaminat? si iti pot face modelul pe care il vrei tu?
cred ca mai revin dupa ce culc catastrofa.
Mami si Buburuza lui mami
innaa spune:
hai ca ma bag si eu acum desi habar nu am.
tablita nu e dinaceea care are ceva in interior si prin presarea cu varful pixului (care pe o foaie normala nu scrie) se poate desena. si in momentul in care apesi pe un buton se sterge tot si poti sa o iei de la capat?
ceva de genul asta am vazut aici si vreau sa ii iau si eu buburuzei.
aseara am uitat sa va spun ca a primit de la nasa-sa un set de maturica+faras+ ceva gen mop cu burete si un foisor pentru doua pisicute(mici) care se pot pune intr-un balansoar si leganate. Toate No name. dar fata mea e super incantata de maturica- toata ziua face curatenie - mi-am luat de-o grija Sac Jadi!
Mami si Buburuza lui mami
Gina M spune:
Fetelor,va multumesc ca ne-ati admirat fetitzele.
Marinela79, Cu suzeta eu am facut asa:
I-am taiat din ea putin iar apoi, i-am dat-o asa. A luat-o, a molfaito cateva secunde,a vazut ca ceva nu-i in regula, a scos-o, s-a uitat urat la ea, a bagat degetutzul in gaurica i-ar apoi a aruncat-o de nu s-a vazut.
In prima zi a fost ceva mai maraita insa in a 2-a s-a invatzat.
A 3-a zi, cum mai aveam o suzeta pusa deoparte, i-am dat-o s-o incerc si ce crezi?! Nici n-a vrut s-o vada .
Prin aceiasi metoda am scapat si cu Rebecca cand a fost micutza.Incearca si tu caci sunt mari sanse sa mearga.
** Ca sa nu se apuce de supt degetul in acest timp,da-i ceva de rontzait sa aive in permanentza.
Succes!
POZE
codruta_grg spune:
Innaa, de tablita din aceea vorbesc eu. Noi am stricat deja una si merg la magazinele 38 (unde sunt produse cu 38.000 lei) sa mai iau una.
Gina, la ce varsta era-treaba cu suzeta?
asa crestem noi
Gina M spune:
quote:
Gina, la ce varsta era-treaba cu suzeta?
La 1 an si 1 luna + cateva zile.(La inceputul lunii noiembrie.)
Imi propusei sa i-o elimin la 1 an fix dar,cum am avut probleme cu sarcina si ea a fost bolnavioara pe atunci, i-am mai lasat-o putzin.
POZE
BiuMil spune:
Codruta, nu am inteles cand ai spus ca ai comandat vsmile pt 18 luni? nu e o singura consola? sau caseta este pt 18 luni? merci
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005