Piticodromul de sept - oct 2005 (155)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Ma bag si eu ca musca in lapte, sunt 2 console, una pentru 9-36 de luni si una de la 3 ani in sus!

Deni & Vlad 28 sept 2005 & bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

merci jadi. stiu ca sunt 2 console.cand am intrebat daca nu e una singura m-am referit la aia de 9-36....care ma intereseaza pe mine. scuze ca m-am exprimat aiurea.
dar cand am citit ce a spus codrutza m-am gandit ca poate casetele sunt pe varte...ori in seara asta am cautat si am gasit ca toate sunt 9+. nici o referire la 18 luni. si nu pricep ce a zis ea, si mi-e si cam lene sa caut in urma ca poate nu am inteles bine de prima data...

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Seara buna!

In seara asta Vldut a avut musafiri :) pe Mirunica si pe Toedora, Mirunica e adorabila, se joca cu jucariile, danseaza , de Teo ce sa spun ca doar e nora mea heheh e dulce fok, din prima l-a pus pe Vladut la punct, a tipat la el, i-a aratat cine e seful in casa, e frumoasa si vesela, Vlad a fost putin bulversat ca el nu e invatat cu copii dar s-a comportat civilizat , maine pun si poze sa ii vedeti pe cei trei in actiune.

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

buna ziua la fete

va multumesc la toate din suflet pt gandurile bune ce mi_a fost adresate ,situatia este aceias, nici un rus la vedere

am admirat pe Jesica,Sarah,Mihnea

marilena ma amuzat suzeta lui Iaris,eu ii dau doar nopatea suzeta lui Antoine ,ziua nu o vrea o arunca ,dar intr-o zi a deschis telecomanda de la tele si sugea baterile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

NEATA!
asa cum am promis cateva poze cu Miruna, Teodora si Vlad

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Buna,

Stefan incepe sa doarma mai bine noaptea, adica nu se mai trezeste la 1 cand numai la 4-5 cand bea 120 ml laptic si doarme pana la 7. Somnul l-as prelungi dar nu stiu cum. Macar pana la 8 sa doarma.

Cadouri sincer, inca n-am nimic cumparat pentru el....dar azi vrem sa mergem pana la Metro sa luam ceva de Sf. Nicolae.
Sincer, nu stiu ce sa-i cumpar. Vad ce o sa gasesc acolo...

Codruta, ce bine ca ai toate cadourile. De abia asteapta Petra, scumpica.

Vai...ma gandesc la ce o sa gatesc...si ce praji fac de craciun. Noi avem de sarbatorit si SF. Stefan. Asa ca vin nasii...eu stiu cine mai vine. Oricum la onomastice nu se invita ci vine cine vrea si trebuie sa fi pregatit ca altfel te faci de ras.

Miha
, cum stai cu raceala? Sa treaca odata....

Si pe mine ma intepa in gat aseara dar vad ca azi nu mai simt nimic...sper sa trec sarbatorile fara nimic. Daca Steff va dormi asa in continuare si eu am sa fiu mai odihnita si sanatatea mea nu va fi afectata.

de-ale gurii

Veronica, mama lui Stefan Peter 07.11.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Biumil, eu nu am comandat nimik de la vsmile.

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

valen, stau in crangasi .

frumusel foc mihnea! iar despre intalnirea mirunei cu teodora si vlad...

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Vizionat poze: Miruna, Teodora si Vald.
Niste copii super frumosi si ce mai....nota 11

de-ale gurii

Veronica, mama lui Stefan Peter 07.11.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Am vrut sa scriu si ieri : mi-a placut faza cu bateria Mary, inseamna ca nu ai sanse sa scapati prea repede de suzeta, orice i-ai face ei (suzetei)...

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

asa crestem noi

Mergi la inceput