Piticodromul de sept - oct 2005 (155)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

BiuMil, eu ma refeream la o consola vtech de pe siteul dat de Alinam, romanesc, care se preteaza de la 18 luni.

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

ok codruta, am inteles acum. merci.
noi am comandat aseara Vsmile...cu caseta suplimentare si adaptor si transport pana in fr 60 £. sparam sa primim pana de craciun.

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Bianca si eu am facut pana la urma comanda in Germania, la cumnata mea (care inca nu a citit mailul ) si costa 55 euro.

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

BiuMil, e in franceza? Au casete in engleza? E doar o caseta suplimentara?
Ai comandat in UK?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norina spune:

'Neata spre seara de sfarsit de weekend Nu v-am mai citit din capitolul trecut din vesnica mea lipsa de organizare, dar noroc ca m-am intalnit cu fetele, Alina si Ioana si m-am mai pus si eu la punct cu oaresce informatii - cum ar fi ca Ioana e , super veste in conditiile in care eu o aveam pe in fata si habar nu aveam.Dupa cum vedeti ma organizez greu, dar la vizite sunt prima Ne-a placut foarte mult in aceasta vizita, ii multumim Alinei si sotului pt gazduire, au fost niste gazde pe cinste Ioana e asa cum ma asteptam, sociabila si fara fitze si la primul drum la Bucuresti, vom da curs invitatiei si ii vom vizita si pe ei Copiii, ce sa va spun , au fost la mare inaltime- s-au jucat si s-au simtit super- Miruna si Teodora erau captivate de jucariile frumoase ale lui Vladut, iar el ca un adevart gentleman le-a lasat sa-si faca de cap Miruna e o dulceata de fetita cu niste ochi ..., cuminte si independenta, mare dansatoare ,urca scari, ce sa mai, are Ioana de ce se mandri.Vladut pe langa frumusete are si educatie dom'le deja, sa lase el fetele sa-si faca de cap, Teodora l-a placut din prima, motiv pentru care ea tot tragea la dormitorul lui in detrimentul jucariilor...dar am vazut Alino, ca si lui ii placea...una peste alta, ne-a servit Alina si din prajiturile ei, care au fost la mare inaltime, a lins toata lumea farfuriile, inclusiv tarta facuta pt copii in care nu m-am putut abtine si mi-am bagat si eu botul . Nu zic mai multe ca mai sunt si pe acilea.Alina , multumim ca ai pus tu poze( oricum sunt mai frumoase decat ale noastre- ati surprins mai multe), ca in baza mea , faceau copiii majoratul Concluzia: mai vrem in vizita in formatia asta Teodora Sara (norina)poze

Mergi la inceput

Tonnia, am comandat pe amazon uk, cu livrare in fr. e in engleza, are o caseta inclusa, iar noi am mai comandat una, tot in engleza. daca vrei in franceza vezi pe www.laredoute.fr ...livreaza si in ro.

codrutza, eu tot nu am inteles cum e consola voastra...poti sa imi pui un link? merci

Mergi la inceput
Mergi la inceput

ba da de asta vb. cred ca nemtii sunt mai precauti si recomanda de la 18 luni. daca te uiti www.amazon.co.uk/V-Smile-Baby-Infant-Development-System/dp/B000FS148Y/sr=1-1/qid=1165143005/ref=sr_1_1/202-0134081-7743027?ie=UTF8&s=kids" target="_blank">aici vartsta minima recomandata e 9 luni. la banii astia ai luat si caseta suplimentara? si adaptor pt priza? e in germana? merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anirim spune:

Buna seara mamici,
imi cer mii de scuze ca nu am mai tinut legatura cu voi, insa am avut o mie de probleme cu netul si multe altele. Insa sunt atat de bucuroasa si emotionata, incat imi vine sa plang de fericire cand am vazut ca multe dintre voi veti fi iarasi mamici. Felicitari ,JADI, ANYA 20, GABIARAMA, IOANA,
, VA PUP DULCE SI VA DARUIESC O FLOARE.

Anirim si Andutzu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anirim spune:

daca am sarit o alta viitoare mamica imi cer scuze, o sa incerc sa mai recuperez din urma cu cititul.

Si eu am vrut sa fac cel de al 2 -lea copilas, insa doctorul meu mi-a spus ca pana nu fac 2 ani de la cezariana nici sa nu ma gandesc .

Anirim si Andutzu

Mergi la inceput