Piticodromul de sept - oct 2005 (155)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Diana, sunt la serviciu of corz. Crezi ca in institutiile comunitare sarbatorim fiecare zi nationala?! Noo, doar pe cea a tarii gazda (Belgia 21 iulie) o sarbatorim prin nemunca. Si alte vreo 12 sarbatori religioase pe an, pe langa ea
Am sa sarbatoresc deseara cu barbatul la un pahar de vin, poate.

mama Ilincai

Mergi la inceput

petrecere la restaurant de 5* pentru aniversare de 2 ani?!
WOW!
My God! Si ce cadou trebuie sa prezentati? T Papusa cu tzoale de la Baby Dior sau Burberry Junior? Un Jaguar pe masura varstei?

mama Ilincai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Ei nici chiar asa, am fost si noi la o petrecere de asta si nu era nimic deosebit. Doar ca aveau multi animatori si multe jucarii pentru copii la phoenicia hotel undeva la subsol. Noi am cumparat niste sirene barbie si atat. Ca doar nu era sa luam suzeta de aur, ca am vazut ca se poarta, comandate prin dubai.

Deci Ina muncesti? promit ca scriu mai mult ca sa nu te plitisesti la munca .

Deni & Vlad 28 sept 2005 & bb2

Mergi la inceput

Ei Jadi, sa nu exageram! Sunt la locul de munca. Nu stiu de unde ai tras tu concluzia ca muncesc?

mama Ilincai

Mergi la inceput

Phoenicia Hotel e ala de 5 stele langa podul din Baneasa? Ala misto cu coloane egiptene si palmieri de plastic impodobiti cu luminite?
Cred ca l-am vazut in primavara, din goana masinii spre aeroport...

mama Ilincai

Mergi la inceput

Bun asa ca de azi dimineata ne arata toti romanii din diaspora care cum petrec ei ziua de unu alu decembrie si ma gandeam ca poate te agatau si pe tine ! Deocamdata ne arata pe astia din spania, franta si anglia, de la brucseles nu arata nimic!

Mergi la inceput

da da, ala e, mirific nu? nu crez sa aiba 5 stele dar se apropie de 4.
Da ce memorie ai...

Mergi la inceput

Pai, cred ca fiindca l-am vazut prima oara noaptea cand am ajuns si pentru o clipa n-am mai stiut daca am aterizat la Bucuresti sau la Cairo! [Phoenicia]

Aici, ambasada a inceput de o saptamana cu sarbatoririle de aderare dar nu-i nimic spectaculos. Singura chestie misto a fost un spectacol al lui Dan Puric si neste concerte clasice. N-am primit invoire decat pentru spectacolul lui Puric. "Made in Romania" cred ca l-ati vazut.

mama Ilincai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca75 spune:

Apropo de petreceri pt copilasi, in unele carti de specialitate scrie ca este indicat ca nr de copii invitati la aniversare sa fie egal cu nr de ani al sarbatoritului, 1 an=1 copil invitat, 2 ani =2 copii.
Motivul: la nivelul asta copilul este capabil sa perceapa si sa se bucure de moment, ce e peste...il depaseste

In Cta sunt cateva firme care au locuri de joaca pt copii si care organizeaza petreceri (in Buc probabil ca sun 1000). Am vazut si eu una si m-a incantat. Prefer asa sa ii fac Adelei ziua la 2 ani decat intr-un restaurant.

Si am mai gasit ceva interesant
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85343

Mamica de Adeluta

Mergi la inceput

din telenovele de astazi: cica daca ai un zambet permanent, modestie si multa munca poti sa ajungi cheeky girls. Pai mama si cu kilele ce fac, da cu copii de acasa ca in rest zambareata sunt, modesta cat turnul ala din paris basca sunt buna de munca ca sclavul pe plantatia de bumbac din aripile vantului!

Mergi la inceput