Piticodromul de sept - oct 2005 (155)
Raspunsuri - Pagina 4
Anya20 spune:
Casiana, trebuie sa recunosc ca "Anya" e un nume usor de pronuntat. Iar eu il repet oricum obsesiv prin casa.
Mary, imi era dor de mesajele tale nocturne. Ma bucur ca Iaris e pe drumul cel bun.
Editez: l-am vazut pe Antoine facand dus. E un dulce. Iar tu, mami, ai super rabdare sa astepti pana pe 5. Eu n-as sta nici o ora.
Alina 9+, mamica d-rei Anya (1 an)
Tonnia spune:
Buhuhu!
ca tot ma intreba Diana, noptile sunt mult mai bune, Dinunu prea se mai trezeste noaptea decat f rar, dimineata la 6 da trezirea. Eu, insa, am insomnii si la 4, uneori mai devreme, sar din pat. Asa am patit si in sarcina trecuta in ultimul trimestru. Asa ca ziua ma tarasc pe aici.
Nanadana, n-ai putea sa faci testul mai devreme si pe 5 doar sa-l arati? Tin pumnii! Ce veste buna ar fi!
Cu plimbarea, noi il scoatem de 2 ori pe zi, cate 2 ore, inclusiv cand a burnitat sau a plouat (nu cu galeata). E mai greu in casa decat afara. In casa ma termina, nu mai fac fata.
Anya, felicitari! Ce progrese face, e tare de tot!
diana_n spune:
Marinela ma bucur ca Yaris mananca acum. Te vad tare tare necajita si te inteleg, dar din pacate de acum inainte copiii nostri vor manca tot mai putin. Am auzit o mamica americanca zicand ca baiatul ei de 3 ani mancase in ziua trecuta ceva lapte, ceva suc,2 biscuiti si cativa pufuleti. Celelalte mamici au dat din cap intelegatoare.
Am citit pe un site ca vor fi zile cand vor lua 2-3 lingurite de mancare si asta le va fi masa, cica sa nu ne nelinistim, atat le trebuie si vor fi ok.
Pana si Petrutu' care pana la 7 luni n-a dormit ziua ca era ocupat sa manance, a inceput sa manance mult mai putin, in seara asta chiar am mancat noi mancarea facuta pentru el (paste cu mozzarella)
Una din mamici are un baiat mai mare cu 1 zi decat Petrut, baiatul ei nu mananca mancare solida, adica el e alaptat exclusiv. E o tipa tare placuta, mai are un baiat de 3 ani si e calma si increzatoare ca baiatul ei va manca, desi medicii se gandesc sa-i puna un tub direct in stomac ca sa-l hraneasca. M-am intalnit cu ea in oras si era bucuroasa ca acum mesteca mancarea, desi n-o inghite si o da afara, dar e un pas inainte.
Mesajul meu e sa ai incredere in el si sa mai si trisezi toata lumea zice sa nu-l pui la tv cand mananca, dar sa fiu scuzata, doar asa am reusit sa-i introduc unele mancaruri noi, pe care acum le mananca si cu ochii
Diana si Petrut (3 oct 2005)
jadi spune:
La multi ani de ziua republicii, partidul e cu noi !
Tonnia eu am insomnii de acum , m-am gandit sa nu mai astept trimestrul III.
Dana, dar ai ambitz mare, eu cred ca faceam vreo 5 teste pana acum. Asta mi-e firea si daca imi cumpar ceva, daca in 5 minute nu port respectiva haina ma apuca nervii.
Marinela ma bucur ca printul Iaris a inceput sa se dedea la mancarea lumeasca. Asa se intampla la rosu in gat, imi aduc aminte ca mie mi-a facut in Turcia si l-am hranit cu lichide, lapte, apa, supe si cam atat. Plus mere pentru ca ii iesau dintii si tare se mai infigea in ele!
Alina pai cand o zice fimiu Vlad fac cinste la toata lumea. in schimb aratam si noi 1 deget cand e intrebat cati ani are si da mana cu barbatii... toate astea numai cand are el chef si nu la comanda ca are o personalitate bine conturata . Acum daca Anya merge o sa iti fie oarecum mai bine doar ca acum nu te mai apleci sa o sustii, te apleci sa nu bage mucurile de tigare in gura, alea aruncate de diversi pe strada!
Deni & Vlad 28 sept 2005 & bb2
jadi spune:
Spre rusinea mea, nu m-am lasat dar le-am redus la maxim 5 pe zi. Dar o sa ma las, probabil ca dupa cerclaj ca asa am facut si data trecuta!
Deni & Vlad 28 sept 2005 & bb2
country girl spune:
Buna dimineata bobor si La Multi Ani Romania!
C-asa-i frumos, daca tot ne sarbatorim si transmitem urari, sa transmitem si la bebelusul Romania
Pot spune ca in sfarsit am dormit noaptea asta. A dormit si Ilinca Budinca in patu-i propriu si personal fara plansete si strigaturi. Se pare ca (al doilea) antibiotic de ochi pentru urechi si-a facut efectul asupra urechii stangi si n-o mai doare prea tare. Nici febra n-a mai facut! Domane ajuta!
Cu mancarea nu ma pot plange fiindca uscatura noastra de cand ia fier grupa mare mananca tot asa. In sfarsit incepe sa puna niste sunculite pe ea. Si probabil saptamana la Cluj va pune cel putin un kg. (in primavara a pus 2 kg in 10 zile!)
mama Ilincai
Diana30 spune:
La multi ani!Sa traim si sa fim bine!
Tonnia,te tin minte cu insomniile de la sarcina trecuta,desi atunci doar va citeam,nu scriam pe aici.Eu eram in prima tura de insomnii intr-o vreme,adica adormeam cand te trezeai tu,pe la 4,5.E drept ca atunci era misto ca puteam sa dorm pana la amiaza.
Astept sa-si zica Vlad pe nume sa beau si eu ceva.
Ina,ma bucur ca ati dormit bine.Tu esti la serviciu sau sarbaroriti?
Noi azi dupa masa ne vom insoti fiul la petrecere la restaurant de 5 stele,la ziua unei fetite ce implineste 2 ani.