Endometru,monitorizari,ovulatie,TB,stimulare147

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Turturico, da mi-a venit in final dupa 46 zile si m-am bucurat ca ma speriasem ca nu mai vine... ma simt foarte bine si sper sa fie totul ok la mine dupa experienta asta. Ma bucur ca testul a iesit bine la tine si poate cine stie, o urmezi curand pe Meda la mamici, ca uite, zice ca se simte cam singurica acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

avalon, bine ca ti-a venit. Pacat ca n-a fost altul motivul intirzierii, dar macar e o noua luna de incercari, nu?

Mergi la inceput

Turturico, adevarul e ca eu nu prea mai imi gasesc 'locul' acum, nici la fiv, nici la inseminari nici la monitorizari si temperaturi, sincera sa fiu. Vreau doar sa fiu sanatoasa. E complicat cu noi, ceva este in neregula si nu stiu ce. O perioada o sa stau linistita sa-mi vad de viata si cand voi fi pregatita o iau de la capat. Dar m-am atasat de voi si de aceea mai stau putin pe aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Rox luna trecuta mi-a intarziat, dar nik dupa cum am mai spus...problema e ca mi-a aparut o candidoza, doctoru a zis ca e pe baza de stres sau de la vreun antibiotic luat de mine sau sot...deci luna asta am tratat-o si de numarat m-am lasat.. ass fii numa buna zilele astea Z15...ca sa nu fie luna "pierduta" ii repet sotului spermog(ca asa am un dubiu)ca doctoru macaronar era preten cu el si[bang..de data asta duc eu borcanelu personal.Vroiam sa-mi fac si o eco, dar ma duc luna viitoare in preajma ovulatie sa pusc 2 iepuri.Rox mai aprofundeaza problema, ceva analize, eco...de fapt tu te-ai apuc serios de vreo luna...nu te mai gandi ca nu ramai...esti tanara ai timp
Irlandezo am sa-ti pun o intrebare mai indecenta (nu da ) sperma sotului e abondanta sau mobilitatea era problema..adik daca eu am senzatia ca nu prea are cantitativ( vol mic) inseamna ca nici nu prea sant...

Ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

avalon, minuni se intimpla in fiecare zi. Poate ca tie nu ti-a fost dat sa ramii cu fiv si poate ca tocmai in momentul in care renunti sa cauti o sa gasesti
Cine stie din ce cauza ne pune Dumnezeu la incercare, eu imi dau seama acuma cit de mult am gresit in egoismul meu, iar lunile astea de incercari si dezamagiri m-au ajutat sa ma remodelez pe mine insami. Am ajuns mai rabdatoare si mai intelegatoare cu ceilalti. Sau cel putin asa imi place sa cred
Am fost furioasa o vreme pe Dumnezeu ca refuza sa-mi dea ce-mi doresc mai mult, m-am razboit cu el o multime de nopti singura cu gindurile mele, insa acum am ajuns la acceptare. Evident ca merg inainte si fac tot ce tine de mine sa fac, insa sint constienta ca el trebuie sa decida cind e timpul sa devin mama.

Stiu ca povestea ta curge de mai mult timp decit incercarile mele, insa eu cred ca exista atita dragoste in sufletul tau incit e imposibil ca Dumnezeu sa-ti refuze darul de a fi mama

Mergi la inceput

Da, ai dreptate! Ai pronuntat cuvantul cheie: acceptare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Fetele am si eu o problema.
Acum la WC am gasit pe chilot o pata alb -galbuie.
Azi Z23 si o temp de 37.2 daca are vreo importanta

anca
poze nunta
Incercari bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabitzu37 spune:

Anca, nu mai sta cu lupa pe tine! Pata aia nu inseamna nimic, e o secretie normala daca nu este insotita de usturimi, mancarimi etc. Temperatura e foarte buna asa ca incearca sa te destinzi putin...

Eu sunt ziua 7, astept si sper pentru noi toate ca luna asta sa fie cum ne dorim...

Va

Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Gabi sa stii ca ai dreptate,exagerez clar.
Multumesc ptr ca m-ai trezit.
Tu te apropi de perioada de asa ca bafta

anca
poze nunta
Incercari bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabitzu37 spune:

Multumesc, din pacate mai am vreo 10 zile de asteptat deoarece ovulez tarziu

Gabi

Mergi la inceput