Endometru,monitorizari,ovulatie,TB,stimulare147

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

La mine s-a instalat armata rosie!
Asadar Z27 s-a transformat in Z1! Dar nu inteleg de ce nu mi-au disparut durerile de sani... Normal cand veneau uratzii nu ma mai dureau sanii dar.. cine stie.. Las' ca le arat io lor luna asta!

Pup

Fiecare zi, plina de lumina, ma face sa-mi aduc aminte ca traiesc!

Biby

In asteptarea...fetitzei mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

biby:

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Biby, imi pare tare rau! Off Doamne.

Nana, aspiranta la titlul de mamica!

In asteptarea lui !

Nunta noastra de vis!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Meda, asteptam prospectul!

Nana, aspiranta la titlul de mamica!

In asteptarea lui !

Nunta noastra de vis!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Bibi, imi pare rau pt z 1...
Nici eu nu stau prea bine cu moralul: z12 endo=9,5, OS -un folicul de 9,5... si cam atat...
Bubule, te-ai lamurit pana la urma? A fost ciclu sau ovulatie?

Poze1Poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amameda spune:

M-am gandit in special la cele care au reusit sa obtina sarcina ( confirmata ce testul de sange) si totusi le-a venit ciclul la cateva zile sau care au pierdut sarcina in primele saptamani.Citez din agenda medicala:
" Profilaxia avortului. La trei zile dupa cresterea temperaturii bazale, in a 18 azi a ciclului, se injecteaza intramuscular 1ml Gravibinon. Daca nu s-a produs conceptia, temperatura bazala va scadea din nou in perioada premenstruala si va aparea sangerarea menstruala normala care, ocazional,poate fi mai abundenta.Uneori scaderea temperaturii bazale poate intarzia 2-3 zile. Lipsa sangerarii menstruale sau continuarea cresterii temperaturii bazale indica instalarea sarcinii.In aceasta situatie se administreaza imediat inca 1ml Gravibinon. Doza de hormoni se dubleaza dupa o saptamana, astfel ca la inceputul celei de-a sasea saptamani de sarcina se administeaza cate 2 ml Gravibinon, in fiecare saptamana in primele luni de sarcina."
Cred ca este o metoda pentru curajoase.

MEDA 7 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

felicia:
nu stiu ce sa zic...ciclul a fost fffffff ciudat si de-atunci am tot avut intepaturi, dureri de burta, sanii se simt ff ciudat, sarcina nici vorba caci am facut teste si au iesit toate negative, iar ovulatie nu stiu daca a fost dar am inceput de azi sa fac teste sa vad daca si cand voi ovula in cazul in care nu s-a intamplat deja. In zilele 7, 8 si 9 m-am trezit in fiecare dimineata cu o scurgere mare albicioasa ca albusul, cam ca la ovulatie ca se intindea intre degete fff frumusel, doar ca ff multa cantitativ. De cateva zile am niste dureri de burta de zici ca sunt la ciclu asa ca ma tratez cu No Spa. Acum sunt Z13. Om vedea...timpul le rezolva pe toate

tu ce mai faci iubita?? cum esti? mie mi se pare ca stai f bine cu endometrul si foliculul este pe calea cea buna, dar probabil ca ai sa ovulezi mai tarziu prin Z17-18. Ai incredere ca totul va fi minunat de Craciun! Ai sa vezi!

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

bubuleana, ce ma bucur ca ai revenit pe aici Ce mai faci, cum mai esti? Noi am fost mereu apropiate la zilele de ciclu, eu sint ziua 14 acum.
Perioada asta e cea in care imi merge cel mai bine, sint la mijlocul perioadei, prestez si sint plina de sperante. Catre ziua 28 sint plina de asteptari si nerabdare, la inceputul ciclului sint deprimata ca o iau iar de la capat, dar in zilele de la mijlocul ciclului sint plina de optimism si sperante

meda, tu cum te simti? N-ai greturi sau alte simptome? Si de virsta te rog sa nu-mi amintesti, eu mi-s baba in toata regula, plus ca-s mai in virsta decit cocosul de barbatu-meu. Dar la cit am auzit de ochi albastri si par blond, cred ca esti o miss undercover

Fetili, eu am fost la doctor azi de mi-a facut testul respectiv. Si sint super incintata, ca mi-a aratat doctorul mucusul respectiv pe ecran si vazui gigeii lui barbatu-meu cum alergau p-acol' si dadeau din codite, pupe-l mama pe barbat, ca facu productie la hectar. Mi-am vazut si ovarele sau, ma rog, ce imi arata doctorul c-ar fi ovarele si sint frumusele si ele
Cic-am ovulat, doctorul imi arata un punct negru si zicea ca are 13 mm. Ala sa fi fost outul? Of, numai de s-ar intersecta unii cu altii ...
Asa ca meda, tine-mi un loc la iulie-august ca poate va prind si eu de-un picior.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Meda, sincera sa fiu mie mi s-a cam luat de hormoni... si asa am facut la fiv cea mai usoara stimulare si m-am dereglat. Gravibinon am primit eu cand am avut iminenta de avort si tot degeaba, tot am pierdut sarcina. Organismul respinge pur si simplu un embrion care are defecte genetice. Mi-e foarte teama de consecintele in timp ale acestor tratamente hormonale...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

avalon, tu cum esti? Ti-a venit ciclul? Din cite am vazut pe aici intr-adevar nu se dau atitea tratamente de sustinere, doctorii prefera selectia naturala. Nu stiu daca o fi bine sau rau ...

Mergi la inceput