Endometru,monitorizari,ovulatie,TB,stimulare147
Raspunsuri - Pagina 13
ancadragoman spune:
Hai ca o sa fie bine si o sa avem si noi burtici.
O sa vezi.....
anca
poze nunta
Incercari bb
bubuleana spune:
turturico: asa e, ai dreptate, si eu sunt tot Z14 dar mie inca nu mi s-au pozitivat testele de ovulatie...mai astept...insa la tine e de bine, la ce petrecere dau gigeii acolo si se rotesc in jurul outzului...iti spun eu ca e de fff bine, un pic de noroc si gata, te vedem la gravidutze
avalon: draguta mea, si noi suntem cam in aceeasi situatie, ne tot gandim ca e ceva in neregula cu noi pt ca toate analizele sunt excelente, CM regulat, dar totusi nu se intampla nimic si nici nu s-a intamplat vreodata si sunt vreo 3 ani de neprotejare si 1 an de incercari asidue luna de luna. si eu ma gandesc la cuvantul "acceptare"...dar nu-i usor
bubuleana
nikole spune:
Fetelor, ce mai faceti?
Desi nu am scris, v-am citit si m-am gandit mult la voi, stiu perfect ce e in sufletul vostru luna de luna...
Stiu ca s-a tot spus, dar este foarte adevarat, sunt mult mai multe sanse de a ramane insarcinata, atunci cand va detasati efectiv , cand va concentari asupra a altceva in viata voastra.
Am ramas in singura luna din an, cand nu mi-am mai dorit sa raman.
Imi programasem sa plecam in iulie din Japonia, sa imi continui studiile, sa , sa, sa....nici o legatura cu sarcina.Chiar nu mai vroiam,eram satulade sperante, de vise, de inchipuiri, nu imi mai traiam peezentul, eram obsedata, peste tot pe unde eram, la munca, la o iesire cu prietenii, la cinema, gandurile mee zburau la...copil!
Cand am inceput sa TRAIESC efectiv, sa ma gandesc LA MINE, cand efectiv, am simtit ca am scapat de un stres, imi luase toate gandurile ....nu au mai venit rushii!
Si am prestat cu 4 zile inaintea ovulatiei,eram intr-o vacanta in Filipine.Nu stiu ce sa va mai zic, D-ZEU are planul LUI, nu ilputem influenta cu nimic!Cert e ca vede pe fiecare, ne stie gandurile, dorintele...poate e mai bine, sa lasam in mainile LUI,grijile, dorintele noastre, EL are grija, si veti vedea ca nu va ramane nimeni dezamagit!
Poate ca am batut un pic campii, nu prea am talent oratoric, dar...stiu ca intelegeti ce vreau sa spun.
Eu...se pare ca am ceva probleme cu sarcina, am scurgeri maronii, stau numai in pat, nu stiu ce va fi...dar am convingerea ca si credinta ca D-zeu ne are in grija pe toti, orice ar insemna asta!!!
http://photos.yahoo.com/frezia_2004
Happiness_4_us spune:
Nikole, . Multa sanatate!
Nana, aspiranta la titlul de mamica!
In asteptarea lui !
Nunta noastra de vis!
nikole spune:
NanaMotoc,si tie multa sanatate, ca in rest vin toate de la sine, si nu te stressa, la anul iti vei tine copilasul in brate, ai sa vezi!
Te-am admirat in poze, esti o femeie foarte frumoasa, si pari ff blanda!
Happiness_4_us spune:
quote:
Originally posted by nikole
NanaMotoc,si tie multa sanatate, ca in rest vin toate de la sine, si nu te stressa, la anul iti vei tine copilasul in brate, ai sa vezi!
Te-am admirat in poze, esti o femeie foarte frumoasa, si pari ff blanda!
Multumesc din suflet pentru gandurile bune!
Nana, aspiranta la titlul de mamica!
In asteptarea lui !
Nunta noastra de vis!
bubuleana spune:
Nikole: ai mare grija de tine! sper din tot sufletul sa fiti bine, sanatosi si fericiti! sa stii ca si la noi au existat luni in care n-am mai fost stresati de proiect, m-am orientat catre cu totul alte lucruri, am si uitat, am fost si in vacante, n-am mai scris pe DC, nici nu stiam in ce zi sunt, etc dar dupa ceva timp am revenit de unde plecasem ... eu am teoria mea: ca, indiferent ce facem sau nu facem noi, natura isi are legile ei!
bubuleana
nikole spune:
Asa este BUBULEANA, mare adevar...eu , telepatic vorbind, va transmit la TOATE cele mai bune ganduri, sa fiti sanatoase,sa nu va pierdeti speranta si credinta, sa fiti iubite,sa aveti pace in inimi, si ..ca tot se apropie sarbatorile,sper sa va aduca bucuria pe care atat o asteptati!
Iar de nu va fi acum, VA FI cu siguranta intr-o zi!
Hai, capul sus,si iubiti-va mult, ca unde e dragoste vin repede!
Fetelor, ninge in tara?
Ce mi-e dor de zapada, de ninsoare, ce melancolie m-a apucat!!!
nikole spune:
Tot scriind eu aici de zor, mi-am amintit de o doamna, o femeie foarte distinsa, de o eleganta aparte, frumoasa...mi-a luat ochii...am intalnit-o in spital la IASI, ACUM 3 ANI,asteptam medicul sa facem o echo,era insarcinata, in spat 39, astepta sa nasca.
Desi nu mi-e felul, nu am rezistat (eram 3 persoane doar asteptand in fata cabinetului), si am intrebat-o...ce are?fetiza sau baiat?
Mi-as povestit sarmana femeie cu lacrimi in ochi...a asteptat 20 de ani copilasul acela, a facut tratamente in tara si in afara, nimik...a rams in luna in care a urmat un tratament naturist(daca nu gresesc ceva cu seminte de marar, dar nu stiu excat)din fORMULA AS.
Departe de mine gandul de a face vreo reclama,mi-am amintit, si am vrut sa va povestesc si voua...SE POATE !!!
Era atat de fericita!Are baietzel,urma a doua zi sa ii faca cezariana, avea 42 de ani, si nici prin cap u-i dadea ca ar mai fi vreo sansa pentru ea...si a fost!
ne-am despartit aproape cu lacrimi in ochi..ea de fericire, eu de emotie, nu mai stiu nimik de ea, dar cred ca e bine,si e fericita!
Roxali spune:
Mai Nikol esti o dulcica ai gruja de tine si sper ca ti-a prescris ceva doctoru sa nu pierzi sarcina...de fapt spunea-i ca japon sant c-am dubiosi adik nu iti dau nik pana nu te vad lata...sanatate.
Ali