Endometru,monitorizari,ovulatie,TB,stimulare147
Raspunsuri - Pagina 14
nikole spune:
Roxali multumesc!
Din pacate aici, da, nu prea se uita la tine, decat cand ajungi cu salvarea!
Si ce e si mai rau, ca tu tre sa ceri,trebuie sa ai o pregatire echivalenta cu a medicului, sa stii tu ce e de facut, ca ei nu au nici o initiativa de a investiga, de a merge un pic mai departe cu procedurile....sincer ferice de voi care sunteti in tara, avem medici pregatiti,chiar daca si acolo va loviti de alte probleme...
D-zeu cu mila, daa trec de saptamanile astea, nu am pretentia ca trec cu ajutorul medicilor, ci doar cu voia celui de Sus, ca efectiv nu iau nici un tratament nimik, decat un relaxant uterin, si repaos la pat.
Ca sa nu mai spun ca nu iti explica nimik, ce...de ce se intampla,abia deschid gura...
toate aspirantele, fara nici o scapare, si va astept la odisee,eu va citesc oricum!
http://photos.yahoo.com/frezia_2004
nikole spune:
ROXALI, acum am vazut,locuiesti in AREZZO?AM o verisoara casatorita acolo, de 8 ani , poate va cunoasteti...pupici
iertati-ma ca am fost foarte of topic!
http://photos.yahoo.com/frezia_2004
L5845 spune:
Nana, abia acum am vazut si eu pozele de la nunta ta si pot spune doar atat : sunteti superbi si sa vezi tu ce minune de copil va iesi ! Super ! Parca sunt facute pentru un pictorial de revista !
Eu, din pacate nu mai am multe poze de la cununie, ca d-nul care le-a facut nu a vrut sa ne dea filmul, sub pretextul ca are nevoie de justificare la Finante, de parca nu avea copia de la chitanta. Asa a fost sa fie, iar acum dupa 6 ani, cred ca nici nu am mai reusi sa dam de el. Deh, vroia sa facem duplicate tot la el, sa ia banii .E sential e ca totusi de la nunta avem filmul si macar asta e ceva.
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli
Bianca B spune:
Buna seara aspirantelor!
Tiiii, ce de-a gravidute! Ptiu, ptiu, sa nu ne deochem! FELICITARI noilor gravidute, sarcina usoara si bebici sanatosi. N-am mai trecut de muuuuuuult dar tot la voi imi sta gandul si tot mai sper sa apara bebicul mult dorit. Sa auzim numai de bine. Sper ca v-ati curatat ghetutele ca sa nu le ocoleasca Mosul Nicolae si sa vi le umple cu sanatate, bucurii, realizari, bebici si ... ciocolata!
Bianca
http://www.costinkara.go.ro/Ai_sa_fugi/
L5845 spune:
Pe langa sarbatoarea de Mos Niculae, sa nu le uitam pe fetele ce poarta nume Nicoleta sau pe cei ce poarta numele Nicolae ( soti, frati, tati, bunici si alte rude ), asa ca " La Multi Ani!" cu multa multa sanatate si toate dorintele sa se implineasca !
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli
X-ray spune:
la multi ani celor care isi sarbatoresc ziua numelui azi!
si sa va aduca mosul la toate duamnele dragute de aici teste de sarcina cu 2 linii clare!sa veniti la odisee ca mamici dragalashe de august!
alina 6+
Happiness_4_us spune:
Alina, vin si euuuuuuuuuu!
Cel putin asa vreau!
Pastreaza-mi si mie un loc, te rog mult!
Nana, aspiranta la titlul de mamica!
In asteptarea lui !
Nunta noastra de vis!
X-ray spune:
fetelor in fiecare zi mai arunc un ochi pe aici sa vad nu-mi dati o veste buna?
lasa ca e timp si sunteti bine-venite!locuri avem cate vreti!(si asa listuta draguta avem si asa faine sunt si fetele....)
alina 6+