Endometru,monitorizari,ovulatie,TB,stimulare147

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns noela_carmen spune:

quote:
Originally posted by ancadragoman

Neata fetele,
Eu sunt in Z22 si am ceva sa va spun.
In Z20 a scazut temp de la 37 la 36.4 si de ieri a crescut la 37.1.
Deci doar in Z 20 a scazut dupa care a crescut mai mult decat inainte.
Pupicei
anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Noela sa inteleg ca e de bine?
Pupici

anca
poze nunta
Incercari bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali spune:

Am si eu o mica problema aparuta in urma stimularii cu clostybeghit.
Stiu ca multe dintre voi aveti stranse f. multe informatii si poate ma puteti ajuta si pe mine.
Luna trecuta am facut stimulare( pentru IA) cu Closty 2 pastile pe zi din Z5-Z9.
Se pare ca doza a fost prea mare ca am facut un chist de toata frumusetea de dimensiune 32x24.Dr mi-a dat sa fac pregnylul si sa iau 10 zile de duphaston 2 pastilute/zi, urmand ca in Z3 sa merg din nou la eco.Am fost si initial a zis de chist ca e tot acolo dar apoi zicea ca de fapt e lichid in sacul Douglas.Am fost atat de bucuroasa ca am scapat de chist incat am uitat sa-l mai intreb ce inseamna asta.
Stimulare nu mai fac luna asta dar trebuie sa merg prin z12 sa vad daca am ovulatie naturala.Ceea ce sigur nu se va intampla , pentru ca am mai facut 3 luni stimulare si in luna urmatoare am fost la eco si nu s-a vazut nimic.

Deja ma streseaza ca trece timpul atat de repede....si pe langa asta mai sunt si probleme de ma tin locului.

ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floarea de colt spune:

salutare fetili!!!

haida sa intreb si io ceva , pe mai experimentatele duamne...sa nu dati cu rosii...va rog io ,credeti o nebuna , care de 2-3 sapt nu mai scoate capu din hartoage ...
deci , mi-a venit si mie un dor de ..GEMENI...si asa ma gandeam io cum sa ajut natura un pic....oare daca fac putina stimulare cu closty , nu stiu , cate una pe zi , vreo 5 zile ???credeti ca fac o mare idiotenie???

nu ma trimiteti la doctor , as lua asa de capu meu ..cu conditia sa nu imi faca rau...da asta nu imi poate garanta nimeni...nu??

va pup repejor si ma intorc iar in hartoage , pana nu imi mai debiteaza mintea vreo idee mareata!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Floare de colt, teoretic, ar f asa sanse de gemeni, daca ai avea ovulatie dubla... dar eu stiu ca orice stimulare ar trebui insotita de monitorizare, sa nu te trezesti cu chisturi...
Ali lichid in sacul Douglas inseamna ca folicului s-a spart (probabil ai avut ovulatie mai tarziu)
O saptamana usoara tuturor!

Poze1Poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Irlandezo multam ptr informatii.
Rox aparush...a-ti avut liber...noi saptam asta pe 8 zi sfanta...adica cu outu cei

Ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Fetelor e ok daca prestez din 2 in 2 zile???E perioada ovulatiei.Am prestat joi,sambata,ma gandesc si azi...Poate se prinde

NUNTA
28.05.2005
http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel

in asteptarea gemenilor
http://tt.lilypie.com/V1-jp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_dox spune:

roxali, ce mai faci?
la mine Z45=Z1..iar acum sun Z3, si astept sa se termine uratii astia mai repede... ca sa ma apuc de treaba
intre timp mi-o pikat moralul ca am aflat ca nasa mea e gravida, cu toate ca ei nu se mai gandeau la al doilea copil si ea are si niste probleme cu fibroame etc...ai are si 38 de ani...si totusi a ramas gravida...iar eu....doar stii...ma chinui...

pupici

Ne straduim pt

Nunta noastra!

Nepotelul meu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Ramo din 2 in 2 zile este f bine,asa ca diseara la treaba cu tine.
Pupici

anca
poze nunta
Incercari bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amameda spune:

Pup toate duamnele. Sunt in pana de inspiratie....
Tocmai mi-am trimis barbatul sa ma programeze la eco si pe la alti dr. ca unul e prea putin.
Fetili , m-a apucat o jale cand am vazut ca celelalte mamici de iulie -august 2007 sunt mai mici decat mine, unele cu mult, mult...
Iliasca cred ca se simte tanara pe langa mine.
Am citit o chestie interesanta (pt. aspirante)in prospectul la Gravibinon. Caut pe net si va postez.

MEDA 7 +
Rectific: in agenda medicala nu pe prospect.

Mergi la inceput