Endometru,monitorizari,ovulatie,TB,stimulare147

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Mai, fetelor, am spus eu ca merg sa ma culc, dar ce-am gandit si ce-a iesit. M-am infipt in bietul meu barbat si m-am luat de el fara motiv, si acum imi pare asa de rau... Saracu, la sfarsit mai imi spune si ca ma iubeste, cum o putea iubi asa o nebuna chiar nu imi pot imagina... Doamne, Redusul a fost din nou in actiune in seara asta, dar rau de tot. Cred ca numai Desteptul s-a dus la culcare... Asta ca sa intelegeti mai bine cum e cu Desteptul si Redusul...

Avalon, daca afara un cpontrol ginecologic este asa cum povestesti tu, noi suntem la ani lumina. Doamne, acolo chiar ca nu te face sa te simti ca un animal.. Mie mi se face rau numai cand vad masa aia oribila. De trei saptamani merg la o doctorita care are sonda vaginala si mi se pare ca l-am prins pe Dumnezeu de un picior, ca nu mai scromoneste in mine cu mana pana mi se lungesc urechile... Cu ceva timp in urma la un alt topic se mira o fata (care traia de ani buni in strainatate ) ca in Romania inca se practica controlul manual si tin minte ca m-am mirat atunci, cum daca se practica, pai se poate altfel? Tin minte ca alte fete din Ro au luat-o chiar in bashcalie... Dar uite ca se poate si altfel... Dar noi, deh, traim in Evul Mediu...

Eu despre Vitamina A stiam ca nu e buna in sarcina ca ar produce anomalii fatului... Cica nici ficat sau pate de ficat nu ai avea voie sa mananci din acelasi motiv...

Pupici,
Angelique

pozele mele, povestea nuntii, luna de miere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

La Oligo... fetele intra rar. Eu am pastile de vit. A , da' nu-i dau deloc si nu iau nici eu. O sa-i dau doar restul ce scrie Livia in trat. Mersi fetelor.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Irlandeza, o sa-ti spun cum luam eu, dar nu stiu daca am respectat intocmai instructiunile Liviei: maca de la Innovatics 3/zi din ziua 1 fara oprire 2 luni (cica se ia 3 luni), BU 3 lingurite pe zi in jumatate de pahar de apa inainte de masa din ziua 1 pana la ovulatie, vitamina E numai 10 zile cate 1/zi. Vitamina A stiu si eu ca poate da malformatii fatului, de aceea nu am luat niciodata, poate doar cand luam complex de vitamine dar poti sa apelezi la cele prenatale care au dozata vitamina A intr-o cantitate mai mica decat celelalte. Pentru sot e buna BU, tribulus terestris, zinc (eventual sub forma de bio-seleniu-zinc) si vitamina E dar tot asa numai 10 zile pe luna si apoi pauza.

Noela, iti imprumut biciul pentru imblanzirea leului din dotare, dar ai grija sa stii instructiunile de folosire si neaparat sa ai cizmulitele pentru ca ai nevoie si de tocuri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noela_carmen spune:

avalon,leul l-am imblanzit, broblema e la mine...eu sunt scorpia...hi,hi,hi
ti pup...am mai haladuit o tzara pe net dupa ceva informatii, da acum chic di somn

Mergi la inceput

Avalon, si Zn tot 10 zile ca vit. E ? Pt. sot.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Numai vit.E 10 zile, zinc poti sa-i dai fara oprire.

Mergi la inceput

OK. Mersi, sper sa dea rezultate.
Va si noapte buna.
Si o saptamana frumoasa si plina cu noi gravidute.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Neata fetele,
Eu sunt in Z22 si am ceva sa va spun.
In Z20 a scazut temp de la 37 la 36.4 si de ieri a crescut la 37.1.
Deci doar in Z 20 a scazut dupa care a crescut mai mult decat inainte.
Pupicei

anca
poze nunta
Incercari bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_dox spune:

neata fetele...

la mine Z45 s-a transformat in Z1...in sfarsit mi-a venit CM, acum sunt Z3 si astept sa se termine o data...

avalon, eco am facut in Z38...sper din tot sufletul sa-i calc pe urme medei...

roxali, dupa cum am zis eram in Z38...dar asta cu foliculul ala de 24 e de rau?

pupici!

Incercarile mele pt

Nunta noastra!

Nepotelul meu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Fetelor raportez,ca de sambata imi iau TB.Se uita sotul meu la mine,si intreaba ce faci tu,unde ti-l bagi???Eu l-am bagat in vagin.E bine cum fac???Deci sa raportez:
Sambata Z11 TB 37,4
Duminica Z12 TB 37,3
Luni Z13 TB 37,0

NUNTA
28.05.2005
http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel

in asteptarea gemenilor

Mergi la inceput