Endometru,monitorizari,ovulatie,TB,stimulare147
Raspunsuri - Pagina 8
Avalon spune:
Mai, si io care credeam ca sunt singura care sufar de personalitate multipla Deci nu vrei sa ma iei cu tine, Angelique! Promiteam sa fiu cuminte...
Roxali spune:
Irlandezo tie cand ti-au spus sa faci spermograma? Ca pe aici cel mult 2 zile de la ultimul , adik durata de pauza a sa nu fie mai mult de 3 zile.La spermocultura nu-i o tragedie dar vor alt borcanel si musai in alta zi...asa e si pe la voi.La cei din Ro citisem ca 5 zile...
Ali
AngeliquedeS spune:
Avalon, personalitate multipla? Dar ce multipla... folosesc si grad de comparatie, nimic mai mult... Haideti ca va iau pe toate cu mine la munte, se poate, cum sa va las aici... V-am pupat, fug sa fac nani. Ne revedem peste 10 zile....
Pupici,
Angelique
pozele mele, povestea nuntii, luna de miere
irlandeza spune:
Rox, intre 3-5 zile de pauza. La sot au fost 4 zile inainte de amandoua spermogramele. Problema e alta , ca acestea trebuie facute la distanta de 1 luna una de alta, dar aici e asa aglomerat , ca l-au programat la 2 luni diferenta. Despre spermocultura nu stiu nimic, deocamdata nu l-au pus sa faca.
E cam problema aici cu programatul, ca au medici putini si multi pacienti, mi-e mi-au facut programare pt. anul viitor in iunie, dupa care mi-au modificat de doua ori programarea , in august si apoi in septembrie 2007. Niste idioti, cred ca tot in Ro. ajung, doar ca deocamdata nu am timp prea mult la dispozitie pt. monitorizari.
P.S. Am pus si eu o intrebare la pagina precedenta, cine stie sa-mi raspunda ?
Noi 2 singurei
irlandeza spune:
Am gasit niste teste pt. fertilitate masculina, care se pot face acasa, asta e pt. sotii care nu vor sa mearga la spermograma sau le e rusine. Destul de interesant.
http://www.medicaltestcentre.ie/Trying_To_Conceive/Pregnancy_Tests/Fertility_Score_-_Male_Fertility_Test.html
Noi 2 singurei
turturica spune:
bine ca m-ati lamurit, c-altfel as fi stat stresata pin' la ora X ...
mami, degetelul oricum nu-l bagam ca doara v-am zis ca mi-s pudica, iar penaj nu mai am, ca mi-l dadui jos ca sa fiu prezentabila la nenea doctoru'. Ptiu, ce mi-ati facut, incep sa vorbesc numai prostii pe-aicea, merg ca i-am facut barbatului program artistic sa aiba doctoru' ce sa studieze
Avalon spune:
Te cred si eu ca esti pudica, Turturico, am auzit ca la voi acolo in lumea civilizata la consultatie iti acoperi goliciunea cu un halat special si ca sonda ecografului ti-o introduci singura, dr. nu vede nimic ce te-ar putea jena... nu ca la noi, ca iti vad fundul o liota de rezidenti, asistente si alte paciente, poate si portarul institutiei... mai nici in clinicile private la noi nu se schimba nimic! Norocul celor care au popoul frumos!
noela_carmen spune:
avalon iubita,atunci felicitarile mele pentru ziua 1! hai ca incepe din nou numaratoarea!
cizmulite vleau si io!!! si mai vleau sa fiu si cat-women, sau macar biciul poti sa mi-l imprumuti?
mami eu n-am avut probleme cu maimutzili, doar cu nenea bucatarul ala pervers
irlandeza , ai citit aici?
vezi ce scrie si pe prima pagina la "naturiste si homeopate" sigur o sa gasesti acolo.sfatul meu insa e sa nu te apuci sa te "droghezi" cu tot felul de plantuzte in ideea ca nu fac rau...pot face si ele mai mult rau decat bine. trebuie mai intai de sa stii ce anume tratezi..parerea mea
fetili, va iubesc , byeeeeeeeeeee
irlandeza spune:
Noela, vreau sa tratez oligospermia sotului. Si am citit tratam. Liviei ( de aici m-am inspirat), dar fetele au zis ca vit. A nu e buna , iar Livia scrie in tratam. si vit. A. Si nu scrie cat sa ia.
Iar eu as lua BU , vit. E si MACA pt. "intretinere". Oficial eu sunt OK, ma gandeam ca n-are ce sa-mi faca rau.
Noi 2 singurei
noela_carmen spune:
irlandeza, pai vad ca scrie asa "-vit.A(1,5-2mg sau 5000 UI)-echilibrul hormonilor sexuali". eu inteleg asa: 1.5-2 mg/ zi sau 5000 UI(asta cred ca e injectabila).vezi de cat sunt pastilutele pe care le ai sau poate ai picaturi?
trebuie sa scrie ceva pe ambalaj. iar la femei, vit.A consumata in exces sau in cant. mare am inteles ca poate produce malformatii fatului. d'aia zic eu sa nu te apuci de luat pana nu ai niste analize,nu te juca, orice concentratie mamut din orice substanta face rau organismului.
d'aia pastilele nu-s cat painea de mari, pentru ca asa mici cum sunt in cant.necontrolata pot face "buba" sau "vraiste" organismul...ai grija.in legatura cu problema sotului cred ca te pot ajuta mai bine fetele de la oligo...hai nu fi suparata, probelmele se vor rezolva pana la urma...cu voia lui Dumnezeu.